20

Одисей

преди 4 години

Почти няма какво да добавя, освен да се солидаризирам с пишещите. Но специално на 10. и 11. пожелавам приятна вечер, сполучливи интерпритации на настоящата ситуация...

19

Анонимен

преди 4 години

Основния проблем на България е съдебната система. Всичко останало е що-годе наред.

18

до 8

преди 4 години

КАК ПОЗНА ЧЕ ГЕШЕВ ИМА 25 МИЛИОНА В ШВЕЙЦАРИЯ КАТО ТАМ БАНКОВАТА ТАЙНА Е ......... АКО СИ МАЛКО ПО УМЕН ЩЕШЕ ДА НАПИШЕШ В ДРУГА СТРАНА.

17

Ха-ха

преди 4 години

Тия като ни "наблюдават" съдебната система (магистратите) сигурно се превиват от смях.

16

Анонимен

преди 4 години

Магистрати, магистрали, маргинали, терминали, избегали.....това все едни и същи неща.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия от Съвета на Европа да не би да са в първи клас!? Имат си работа с рафиниран и циничен мафиотски режим! Какви препоръки!?...........

14

Анонимен

преди 4 години

Рибата се вмирисва откъм главата, та както става по върховете, така е и надолу. В България никой от тия с власт, нямат интерес от справяне с корупцията, защото мога да си купят всичко и всеки, без никакви последствия. И ги копуват с вашите пари.

13

До 12

преди 4 години

Бъркаш, каква публична тайна в стил Гьобелс и лъжата повторена 100 пъти сънуваш? Само на най-високите длъжности са политически назначения. Ако твоето беше вярно, то при всяка смяна на режима, щеше да се сменя и цялата държавна администрация, а такова нещо няма. Отделно, че винаги има много свободни позиции, а няма желаещи заради ниското заплащане и високите изисквания.

12

Анонимен

преди 4 години

Публична тайна е, че не само магистрати, но и всички държавни служители от най-мастититите до най-дребните и слабограмотни писарушки се назначават на принципа на шуробаджанащината. В цялата държавна администрация има може би 1% служители, които си разбират от работата и не са етърви, чинки или държанки на правилните мутри.

11

АНОНИМЕН

преди 4 години

И ТЯХ ЩЕ ИЗЛЪЖАТ. ФАКИРИ СА В ЛЪЖИТЕ И ЗАБЛУДАТА. С НАШАТА МАФИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ, ЗАЩОТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е МАФИОТ. ЩЕ ИМ СЛОЖАТ БОГАТИ ТРАПЕЗИ, ЩЕ ГИ НАПИЯТ С АЛКОХОЛ КАКТО С ЕДИН ДРУГ ОТ ЕС СТАНА И СЕ КАНДИЛКАШЕ КАТО ПИЯН СВЕЩЕНИК И ВСИЧКО ПО МИРНО И ДА СИ ХОДЯТ.

10

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

И Европа няма да може да свали мафията от властта в България. Какъв напредък видяха тези?!

9

истина е

преди 4 години

Български магистрат ,който няма два хотела се счита за беден !

8

Анонимен

преди 4 години

Да питат Гешев откъде има 25 милиона в швейцарска банка ?

7

ined

преди 4 години

Е затова не влязахме в Шенген, няма и да влезем - щото са корумпирани и магистрати и политици и нищо не се прави за да се подобри положението.

6

пожелание

преди 4 години

Направо да идват с техни магистрати ,а нашите директно за затвора , че и един читав няма !

5

Victimized

преди 4 години

"Като претеглят плюсовете и минусите, в Съвета на Европа преценяват, че България трябва да бъде поздравена за постигнатия напредък и да приключат четвъртия кръг от наблюдение върху страната, който се води от 2015 г насам."Абсолютна подигравка...

4

разбирам ги

преди 4 години

На всеки е ясно , че този доклад неглижира корупцията в БГ...Но, трябва да ги разберем хората отвън...та нали ние вече 10 г. казваме , че ТОЙ ще бъде нашия бог... Благославим Тиквата..а искаме хората да се борят за нас?!

3

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

2

Анонимен

преди 4 години

Законни са олигархично-назначените?

1

Анонимен

преди 4 години

Не само те, а и всички политици, министри и шефове на агенции, ведомства получават огромни заплати, коледни и великденски бонуси и отделно още бонуси. Много излишни кадри и в държавната и общинска администрация навсякъде в страната, които също са протежета на властта и работодателите.А народът изнемогва и умира в мизерия заради спекулата, инфлацията и нарочно ниските доходи.