18

Нарочно

преди 4 години

Ви вдигнахме цената на водата по-малко да консумирате за да имаме парички от вец на голяма далавера сме.

17

Тодор Живков

преди 4 години

До юни месец 100% на воден режим умишлено предизвикан от Герберугите по заповед на Световната Банка и МВФ. Започва приватизация на всички ВОДНИ РЕСУРСИ на една от най богатите на води държави в Света-България. Светът е във водна криза някой трябва да открадне водите на България. Сега е Перник до средата на годината всички БГ градове ще са в умишлено предизвикана водна криза.

16

Анонимен

преди 4 години

Цяла България е застрашена от БКП и ДПС, които отчаено искат власт. Това са две антибългарски партии, които се интересуват само от кражби и далавери. Боже пази България от това зло.

15

Анонимен

преди 4 години

Какво управление на ГЕРБ е това да управляваш Държавата с Патриоти ,които издават и продават фалшиви лични карти,Патриоти които тровят собственния си народ,Патриоти които оставиха 500 000 население без вода.

14

БАНко

преди 4 години

България е.ЗАСТРАШЕНА !

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Господин Ревизоро е една балалайка и нищо повече. Помним го как по същия начин пое митниците преди години ...Много сладки приказки, много обещания, а резултатите му мижави.Аз лично ще бъда много изненадан, ако успеят да пуснат на перничани водата, без да спрат на софиянци.Важно е далавера да има !Слушам сега пак за едни нишо се говори ...Ще пада крадене покрай тази водна криза !

12

ГНЕВЕН

преди 4 години

ВЕЦ овете източиха язовирите през юли и август ,защото тогава изкупната цена на тока беше 250 лв за МГВат.Сега е 90лв. И всички от този бранш го знаят.А всички ВЕЦове са на герберунгели-предатели и родоотстъпници.Министъра Емо , спец по всичко ,сега ще се прави на компетентен ,докато изтече мандата на кабинета "Тиква-3".Всички са за стълбовете ,всички управници и техните патриотични слугини като Емо.

11

Гуно

преди 4 години

Докато проклятието ГЕРБ е в сила - всички язовири са застрашени. Всичката вода е застрашена. След като подръжката на жизнено важен ресурс е пренебрегната с цел ненаситни печалби, въпросът е къде ГЕРБ ще направи следващия си удар

10

Анонимен

преди 4 години

Осъзнайте се.Вкарват ви нарочно в конфликти. ВЕЦ срещу хората. ВЕЦ, ВЕЦ.... Питайте хората.в Перник. Оня ден не се дишаше от серен диоксид, Щото искате да имате ток. Но ТЕЦ а произвежда отрова във въздуха- серен диоксид, и още много отрови...В Е Ц а произвежда екологична електроенергия и винаги е в началото на водопроводите за питейно- битови нужди. Не те са проблем, а крадлвите политици. ВИК да с огромни загуби. 60-95%. Значи водата не не достига до чешмите от 100л. достигат 40 до 5л.

9

Експерт

преди 4 години

През ВЕЦ Студена минава водата за Перник. Колкото са пили и се моили с вода в Перник , толкова и ВЕЦ а е работил......Стига лъжи....

8

Тя

преди 4 години

ВЕЦ овете са на водопроводите и колкото се вода черпи - за домакинствата, толкова и минава през турбините. Не се заблуждавайте хора. Лъжат Ви. Не е В Е Ц а причината.

7

Той

преди 4 години

Аха.Загубите на вода от ВЕЦ са 0%. Често са на пи тейния водопровод, а след тях е ВИК мрежта, както е на Студена!!!!Загубите във ВИК мрежата са 75-99%. В Перник 75%. Забележете след ВЕЦ-а.Защо се заблуждаеате. Не ВЕЦ изпи водата.

6

Анонимен

преди 4 години

айде сега тоя с ВЕЦ-а, дето е източил язовир Студена да плаща на цял Перник за вода! или пак няма виновни?!? чий е ВЕЦ-а, който източи язовира и остави стотина хиляди на сухо?!? що не е у панделата заедно с Нено???

5

Анонимен

преди 4 години

"Това което може да отиде към Белмекен, може да иде към язовир Бели Искър. Това не е вода на София, това не е вода, която някога е ползвала София.""Белкемен" пълни "Бели Искър". "Бели Искър" осигурява 20% от пълненето на "Искър". Интересно ми е как не е вода на София? Тия плануват да развалят каскадно пълнещи се язовири, за да прикрият гафовете си. Пуснете си един гугъл мапс и вижте ако не вярвате - кой язовир от кой се пълни. Прочетете уикипедия. Това не е соца, да се лъжем с дезинформация.

4

Анонимен

преди 4 години

Точно заради това не трябва да се позволява да има частна собственост в този сектор. Какво е това да си направиш ВЕЦ някъде, все едно строиш пързалка за децата?!? Капитализмът е уродлива система и стремително води света към гибел. Така обобщавам разговора, че не ми се разпъват повече локуми.

3

Анонимен

преди 4 години

Част от ВЕЦ се пазят като резервна мощност, ако е необходимо допълнително електричество. Макар и да не съм специалист, смея да твърдя, че може и без тях. Общият им принос към енергийната мрежа беше около 10тина процента. Може и да се лъжа, обаче.

2

Язовир

преди 4 години

До 1:... А ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ЩЕ ПОДАВАШ ти, Щото со много умен..... , за да НЯМА РЕЖИМ НА ТОКА!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Водният сектор е в КАТАСТРОФА!