30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30ДА !

29

Анонимен

преди 4 години

Моята е усетих че кръшка с един.Какво да правя ми кажете,нея ще я натиря,ама на ония да му тегля ли един бой?

28

до 20

преди 4 години

И що да не живее без децата? Ако мъжа й не става за нищо да си ги гледа. Децата не са само на майката. Бащата не е просто осеменител. И защо при развод/раздяла децата да остават при майката докато бащата к*рвар да си го слага с която иска, че и издръжка да не плаща ако поиска? Като сте такива тарикати така ще е. Не забравяйте, че някой и на Дявола рога е сложил.

27

до 22 от Някоя си

преди 4 години

Повечето български мъже считат, че подписването на брак значи, че са си "купили" съпруга, слугиня, майка, секс робиня и изтривалка. За това и се женят, за да са сигурни, че ако никоя от любовниците им не им пусне гювеч то в къщи със сигурност простата съпруга ще даде. Да, ама за щастие повечето жени взехме да поумняваме и да ги пускаме по пързалката тия тарикати. Като искаш разнообразие просто не се жениш и не правиш деца. После защо при развод ви вземали всичко. Малко ви е.

26

Анонимен

преди 4 години

До НякойПо долу някой пише, че това е прелюбодеяние, а не е изневяра, защото няма чувства, а само похот.Когато някой е семеен, но се влюби истински в друг(а), тогава вече нещата са наистина сериозни. Защото човекът може да е съвестен и да осъзнава, че трябва да изпълни задълженията, които е поел, особено ако децата му са още малки. Сърцето му е другаде, но той(или тя) продължава да се грижи за семейството и може дори да пожертва любовта заради това.Други обаче тръгват след новата любов.

25

Някой

преди 4 години

Тази статия доста отчетливо омаловажава изневярата, като я представя като нещо напълно приемливо за даден период от човешките взаимоотношения !Поздрави на авторката за приноса !

24

Жена

преди 4 години

Аз за това не се обвървам сериозно - реценила съм ,че не ставам за тия неща. Всичко омръзва а най-важното е да си щастлив. 4-5 години и сменям за да има тръпка.

23

За тази ситуация

преди 4 години

са виновни най-вече жените. Овълчили са се за мъже и нямат никакви задръжки. Ако някой мъж се държи любезно започват да му се натискат и буквално го сграбчват за топките. Мъжете са в потрес - какво да направят? Ако откажат секс - ще им тръгне име на гей. Ако приемат - ще им тръгне име на женкар. Е в такъв случай "женкар" си казват...Обаче жена край не знае - дадеш и пръст отхапе ти ръка. Започва интирги, театри, драми - много често съпругата научава за похожденията от любовницата...Женски свят..

22

Пешо

преди 4 години

Моята не я давам за друга, нито на друг. Научил съм я какво ми харесва и много се обичаме с нея. Сума ти народ около мене се изпоразведе заради п..чаври, аз се радвам на хубавото си семейство и гледам сеира на балъците мъже около мен.

21

До 5 Сушата

преди 4 години

Като се омъжат жените почват да ги болят главата и корема постоянно, а това е проблем. Защото това са ежедневните причини да държат мъжа на сухо. А той си мислел, че като се ожени ще има постоянен с.ек.с. Сушата го кара да ходи по други. Че кой здрав мъж може повече от 3 до 5 дена да е на сухо? А жените като ги почне главоболието поне по година ги държи и само по почивките им минава.Като е за единия секс защо подписвате брак и правите деца даже?!

20

Анонимен

преди 4 години

Когато семейното огнище поизстине, какво лошо има да вземеш назаем едно живо въгленче от съседката, за да разпалиш отново жаравата?

19

голям пра

преди 4 години

До Лили и как така "му натресе децата", това значи ли, че ти живееш без децата?

18

Ами...

преди 4 години

Ами човекът намира навън нещо, което му липсва у дома. Не е ли логично съпругът/съпругата да се замисли дали да не покрие и тези нужди на партньора си? Жените масово наказват мъжете си за щяло и нещяло с лишаване от ласки, а после се чудят защо той се е уредил със заместител другаде. Иначе, човекът е вложил години труд и любов в семейството си. Защо да го разваля за такава дреболия като нередовния секс, щом може и така?

17

Леле

преди 4 години

Това с изневерите никога няма да разбера. Благодарна съм, че не ми се е случвало. И как може да има хора, които оправдават подобно падение, чак се опитват да обосноват. Като не ти харесва партньора/ката- разделяте се и правиш каквото си искаш. Но да живееш в лицемерие е просто безумно. Живота е кратък, намерете Любов или сте в беда, хора

16

Мики

преди 4 години

Правил съм глупости,но в къщи си е най- добре

15

ЕРИК

преди 4 години

И защо трябва да го напуска?

14

Лили

преди 4 години

Много сме *** някои жени. Мъже, които изневеряват, не заслужават да им гледаме децата. Бившият много кръшкаше и мислеше, че не зная. Разбрах и му натресох децата. Никоя к..ва няма да го вземе с деца, сега нека той се мъчи като не уважаваше семейството. От мъжете се искат толкова малко неща и едното е вярност. Като няма, шут.

13

Анонимен

преди 4 години

Всеки мъж, който иска секс, просто иска секс. Както и всяка жена. В интерес на истината, жените изневеряват повече от мъжете. На запад разводите са основно за това, че жената е кръшнала. Нашите уруспии и те започват да придобиват западния манталитет - не могат се спрат на един вход на 8 етажен блок, а обвиняват мъжете...

12

Анонимен

преди 4 години

все ще се намери някой от приятелският ви кръг да уведоми съпругата.умират от кеф като разказват"как харесвал бразилки"....там някъде.

11

Анонимен

преди 4 години

Който е умен, ще направи това дискретно, няма да нарани брачната си половинка и да я постави в неудобно положение -------- Няма такъв вариант ако имате умна и силна жена. Умната жена винаги е нащрек и винаги ще ви хване. Ще ви хване, ще ви направи скандал, ще се обади на любовницата, ще ви вгорчи живота. Само някой прос мин дил в неравнопоставено положение, ще си трае и ще се свива и ще се прави, че не забелязва. Но за такива кой се жени...