16

13,

преди 4 години

Абсолютно е така. Но тук освен че не могат да напишат нещо собствено, не могат и да превеждат. Blue им е само синьо и да се чудиш откъде-накъде. Ама не се замислят.

15

Анонимен

преди 4 години

Поредни глупости.

14

отАв$тралияСидней

преди 4 години

и кое по точно му е депресарското, в разгара на лятото, когато гледам всеки свободен ден да се гмурна в рифа и да видя красотата на подводния свят, скоро и китовете като почнат да мигрират ще се ходи да се гледа. Днес точно дойдох на работа по никое време, прочетох интересни неща относно новия стандарт новите тенденции в програмирането. Хубаво е да се информира, стандартите определят стила на програмиране.Небето е синьо, утре ще дойда с колело на работа вместо кола, през красивия парк на Сидни

13

Анонимен

преди 4 години

Аз съм чувал 26 януари като най-никакъв ден от годината. И дните около него.

12

Анонимен

преди 4 години

Последните години у нас си е ежедневен блу Monday

11

BlackSabbath

преди 4 години

Blue Monday, Black Friday - това не се отнася за бг. В тъполандия всички дни са депресиращи, освен това тази година е и високосна. Само оптимистите и *** са винаги щастливи, като пича с новата работа - тенис на маса, плейстейшън, дартс и джаги (вероятно детски аниматор в мола).

10

Алоу, IT-та...

преди 4 години

До 6В нормалните български предприятия шефът разполага със служители си в работното им време.Заповядва къде да бъдат във времето и пространството. Разполага ги във височина, дълбочина и ширина. Координира и позиционира ги. И от колко до колко часа да бъдат там.Това е властта.При Вас, IT-та, никой мениджър не си го позволява. Защото сте дефицитна стока. В цял свят липсват 7 мил. като Вас. Трябва да Ви глезят. И Ви глезят.Попитайте някой обикновен офисен труженик как е да работиш в офис.

9

Brown Day

преди 4 години

Днес съм с разстройство !Това брои ли се ?

8

men

преди 4 години

номер 2 можеше просто да каже че е имал готин ден и нова готина работа. нямаше нужда да ни информира за милионите си подчинени дори от швейцария. и да споменава че дори е напуснал и гетото. големец. това че играеш на конзоли само показва колко ти е пипето. а това че някой ти плаща да менажираш хора и ти ми играеш на ПС, и джаги и тенис под маса цял ден... да ти вервам или да ни ти вервам.

7

lele

преди 4 години

Какви са тия глупости бе хора ? Днес деня е перфектен, спокойствие. В супер яко настроение съм нищо че е третия понеделник от януари :)

6

до 5

преди 4 години

Прочетох коментарите, не разбирам с какво човекът от коментар 2 се гаври с когото и да било?! Написал нещо позитивно как хем е имал труден период, хем го е превъзмогнал. Абе, вие изобщо в нормален офис стъпвали ли сте, че толкова лаете?! Във всеки офис на коя да е технологична или не компания има какви ли не забавления. Вземете вижте в youtube- офисите им по света се правят по един и същи тертип. Що за глупав коментар си написал, чудя се...

5

Да не вярваш

преди 4 години

До Анонимен 2Всичко което си написал може да е вярно. Но ако е, никога няма да се гавриш с останалите хора в България. Повече от половината, от които са нещастни. Според официалните проучвания.А ако въпреки успехите си се гавриш и дрзниш непознати хора - значи си психопат. Или поне социопат.

4

до 3

преди 4 години

Мрънкала, като тебе, нищо не може да ги направи щастливи, за съжаление. Те са родени, за да завиждат и да мразят. Не съм човекът, написал коментар 2, но го е написал изключително откровено и честно. Нямах добър ден, но се радвам, че някой е имал. А да не говорим, че във всеки нормален офис има забавленията, които той е изредил.

3

David

преди 4 години

Наистина отвратителен ден. И аз съм IT, шефа от Германия ме навика, бях гладен, нямаше време за обяд. Нямаме джаги и пс4 но какво от това, те няма да ме направят щастлив. Януари трябва да се яде свинско, вино и да не се ходи никъде!

2

Анонимен

преди 4 години

Аз днес бях в разкошно настроение. От декември съм на нова работа- отговорна ръководна позиция, както и на старата работа- имам подчинени от България, Австрия, Швейцария и Германия, още се запознаваме, но, някак, хората около мен ме карат да се усмихвам. Забавляваме се в офиса- кеф ти тенис на маса, PS4, дартс, джаги. Забавен обяд. Важна е атмосферата около теб- тя помага да си вършиш с лекота работата. Тъгувах няколко седмици за старата си работа, на която бях 10 години, но го преживях.

1

Анонимен

преди 4 години

Верно, отвратителен ден беше днес!