75

Анонимен

преди 4 години

Бащата на Андреа: У нас няма закони, убиецът е по-жесток от животноХайде сега, пак се почва с крокодилските лицемерни сълзи. Разбирам този да иска справедливост относно човека, който е посегнал на дъщеря му, НО заради грехове и грешки на човеци, като този очерняват и сатанизират човека, човешката личност и достойнство, човешкия род! Човека НЕ трябва да бъде сравняван с животните! Нито пък на животното да се дава приписва човешки достойнства, чувства и качества!

74

Анонимен

преди 4 години

Няма страх от закона , правят поразии и убийства , защото няма смъртно наказание . Това ще продължи до тогава , докато то не се върне . Иначе такива престъпници са страхливи и милеят за живота си , не и за чуждия . Питаме защо няма вече сигурност и спокойствие за обикновения човек работещ и плащащ данъци на държавата ?До кога така ще я караме *** които издържаме с нашите данъци да ни унищожават ?

73

Анонимен

преди 4 години

Няма животно, което да убива за удоволствие. За разлика от двукраките същества.

72

Анонимен

преди 4 години

Смятайте колко е паднало управлението в България след като и ромите им казват на ГЕРБ че законите на са справедливи

71

Анонимен

преди 4 години

ИМА РЕШЕНИЕ ЕДНО ЕДИНСТВЕННО ,СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ! Представителите на народа обаче нямат топки да върнат този метод за справяне с най-тежките престъпления - убийството. Всеки живот е ценен ,но най- вече личният твой е безсценен .Ако престъпилият ЗАКОНА осъзнава това, няма ПЪРВАТА МУ МИСЪЛ Е ДА УБИЕ ! По сегашните закони в западните страни живота няма цена ,той е обезсмислен -убиваш полежаваш малко в затвор или клиника /ако се изкараш луд/и те пускат обратно навън .

70

Диабло

преди 4 години

В сянката на джамията, под крилото на дупясе.!.

69

Анонимен

преди 4 години

В България нямало закони ли? Не е вярно бе има, *** не знаете чий.Тъй като България е колония за която се бият няколко колониални империи във всеки сектор важи закона на завладелия го.Ако сте от източна България при престъпление пуснете жалба в Москва, ако сте от Западба България във Вашингтон а ако сте от Южна в Анкара учете ги тия неща бе.Като тъй и тъй се придавате за пари по избори поне научете кой ви е робовладелеца.Иначе не става.

68

По тв, дадоха

преди 4 години

че Андрея е изпратена пред джамията , а защо ли не пред църквата в селото ? вътрешни отношения между етноса...

67

Румен

преди 4 години

Баща не може да е баба, майка или социален служител. Тук в България ако не си в схема на корупция , си безработен. Другото е да си траеш и да терекетират от служители на МВР.

66

Анонимен

преди 4 години

На Запад 17-18 годишни момичета се събират с момчета и се женат. А младите мъже са с изградени трудови навици и с работата се развиват и учат едновременно. Не ги издържат родителите им. Дори напускат и домовете им. Заживяват самосъоятелно.

65

НЯМА ДЪРЖАВА

преди 4 години

У нас частната собственост и живота са неприкосновени само според конституцията. Реално НЯМА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, което да гарантира живота и собтвеността на хората. Реално нямаш право да нападаш крадеца или изнасилвача, влязал в дома ти, ако той не те нападне пръв и нямаш право да използваш срещу него оръжие или каквото и да е, освен ако той не използва същото срещу теб. Реално ЗАКОНА ЗАЩИТАВА НАСИЛНИКА И КРАДЕЦА. А решение иам, но партията, която го гласува губи ЕЛЕКТОРАТА, съответно изборите.

64

Анонимен

преди 4 години

На Запад трудно се влиза в схеми с корупция. И там парите се изкарват по достойно. Тук първо получаваш висше и като си в колектив крадеш спокойно. Не ти е нужен гурбет

63

Румен

преди 4 години

До66. Това момиче само бащали има. И този баща ако е в България и на работатали си ще води дъщеря си. И всяко дете ли трябва да го убиват щом баща му е на гурбет. Убиеца с родителите да плаща кръвнината на бащата. А ти анонимен 66. Сигурно си на държавна ясла. И ли си в схеми на корупция.

62

Ханс

преди 4 години

Тая е имала сериозен приятел от 14 годишна, избягала е от къщата на чичо си за да се начеше , истинска благородна девица. Ако някое бавно развиващо се същество от етноса не се беше оказало на правилното място да обере пешкира, сигурно щеше да излезе самоубийство.

61

нено

преди 4 години

Бащата вика, че от 4 год е в Англия.Кой е лледал Андрея, през това време ????

60

нено

преди 4 години

Масова практика е децата и тийнеджърите до 18 год. да се гледат от баби/дядовци.А, родителите в чужбина.Е, кой възпитава, контролира и защищава дещата тогава ?Това е глешка

59

ало ?

преди 4 години

Кой е гледал Андрея ?Сама ли се е гледала ?На 17-18 год сама да живее в тази къща ?Нещо не е наред тук.Не можеш да оставиш едно момиче на 17-18 год. да се гледа само.

58

Анонимен

преди 4 години

И с какво ще му помогне премиера,след като го е принудил да отиде да работи в чужбина.И с парите който е изпращал от чужбина е излащал социални помощи на убиеца!

57

Анонимен

преди 4 години

Изоставил децата си безпризорни и на произвола в бандитска бг, какво друго е очаквал да стане с тях? И да не говори глупости за животните, те не нито са жестоки нито мили.

56

гробарят

преди 4 години

Този акт с убийството на ,Андреа е поредният пример за оскотяване на нацията ,пълна деградация на обществото ,морален упадък ,изгубване на човешкият облик на един социопат .Тука всякакви превъзпитателни мерки са изключени ,това не е човек и не трябва да се третира като такъв ,не говоря за пълнолетия и др законови хватки ,става въпрос за физическа незабавна ликвидация на този индивид ,никакви закони и хуманност а смърт и то най -жестока и публична за назидание !