56

Анонимен

преди 4 години

СОС няма да позволи разхищаване на оскъдния воден ресурс на столицата за захранване на промишлени частни предприятия. Тъкмо ще спрат да горят буклоци в тях.

55

Анонимен

преди 4 години

Хайде да изчезваме от София докато е време

54

Анонимен

преди 4 години

До Фалшива новина 48Работата ОТЕЧЕ !!София на режим до 2-3 години.Който купува имоти в София да му е "честито" ОБЕЗЦЕНЯВАНЕТО !!!кой луд ще купува имот в град на воден режим.Тиквата ЗАГРОБИ по ГРОБарски цялата държава вкл. и София.Но кой гласува за Тиквите???Българите прости сами са виновни за бедите си като избират тоя *** вече 10години.

53

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да си пеят песничките, аз го казах- като имащ глас в СОС, ще гласувам против на Перник да се дава вода. Точка.

52

Едно поне се...

преди 4 години

Ама кого лъжат тия герберастки калинки? Яз. Белмекен и яз. Бели Искър са свързани в обща система. Яз. Бели Искър е на 75 км от София,а Белмекен е още по-далече. Водата от Белмекен първо трябва да премине през Бели Искър и после да отиде към Перник. Едно поне се разбра - водата за вецовете и водата за предприятията но олигарсите се е плащала от потребителите ,уж като загубена по трасето.

51

T

преди 4 години

До pichЩото няма журналисти в България. Това са едни нагаждачи и подлизурковци.

50

Това направиха:

преди 4 години

ГЕРБ 2009 "Ще направим България Швейцария на Балканите"ГЕРБ 2020" Направихме България Сомалия на Балканите"

49

Живял-видял

преди 4 години

Защо тарашиха апартамента на Нено? - За да проверят дали държи в къщи парите взети от италианската мафия за вноса на ***. И да са намерили пачките си траят. Нено и той ще си трае за да стои по-малко време в панделата.И каквото и да ви говорят знайте, че става дума за пари, за много пари, за много милиони и всичките свалени от вашия робски гръб!

48

Анонимен

преди 4 години

"Необходимо е да се полагат много усилия за модернизация на ВиК мрежата, за нейната рехабилитация"Докато ги наричате "модернизация" и "рехабилитация", ще се молите да вали дъжд. През соца им викаха "обновяване" и "поддръжка", та нямаха проблеми. Хак да ви е модернизацията, хак да ви е рехабилитацията.

47

БАй Х@й

преди 4 години

Чантата знае какво да говори, че инак....

46

Анонимен

преди 4 години

Щом се взима мнението,на тези които я докараха до тук,очаквайте същите бели и в София.

45

минувач

преди 4 години

Абе нали Бати Боку в разгара на водната криза отиде в Египет? Аз си мислех че ще договори вода направо от Асуанския язовир за Перничани, то река Нил има много, ама какво излезе?

44

Ха ха!!!

преди 4 години

Хем се знаело от пролетта/началото на лятото 2019 - хем се взели 'светкавични мерки' януари 2020!!!Егати 'светкавицата' ще да е било това...

43

:):)

преди 4 години

що за поредна глупост за отвличане вниманието, какъв Белмекен, тоз язовир на преливник е вързан с Искър, вода в Сф идва от Искър, и как ще стигне от Бояна, Княжево или Люлин до Пк, бла бла

42

Селянина

преди 4 години

Често се питам, ако сега бай Тошо гледа от някъде дали плаче или се смее?

41

Фалшива новина

преди 4 години

Стига с тоя Белмекен, лъжци долни, герберастки. Водата ще се подава от Искър или от Бели Искър през София т.е. софийската вода потича към Перник. Дано завали дъжд и сняг, иначе и Перник и София отиват на кино.

40

Анонимен

преди 4 години

Черпенето на Белмекен от Юндола няма да се отрази на софианци. Малко повече ще се отрази свързването на София с Перник, но да му мисли кмета на София. Тя се грижи за благосъстоянието и бита на столичани.

39

Анонимен

преди 4 години

Тъй ли?

38

Анонимен

преди 4 години

Тази за страх да я гълташ./Както всички гърбофили/

37

Анонимен

преди 4 години

София я чака същата съдба. Не може половин България да живее в един град.