23

rarnic

преди 1 година

what is a mmonkeypox? did you hear about it? RAR

22

Анонимен

преди 4 години

Мирната конференция е руска геополитика и не трябва да има руски мир в Либия. Трябва да има американска и европейска война и бежанците да бягат към Европа.

21

Анонимен

преди 4 години

А г-н Борисов не е поканен. Какви решения ще вземат без най-видния политик и дипломат в света?ы

20

Анонимен

преди 4 години

Аз питам долу коментиращите българи как така подкрепят един терорист псевдо маршал Хафтар на когото армията му се състои от наемници Руснаци,суданци,египтяни,Ами ако и в България се роди един като Хафтар и тръгне от Кърджали към София

19

ПроСоТо

преди 4 години

Я!..Не мернах името на "Световния Миротворец"-Банкянския хулиган и бияч!!!..Ако наистина не са го поканили,значи напъна им ще бъде без резултат!..Зер "1" га нема..Ако обаче га викнат да им носи питиетата,очаквайте огромен и бляскав успех на начинанието...

18

До20

преди 4 години

Абе хората да не са сляпи, с тоя износ на псевдо демокрация и цветни революции САЩ разсипа ха държави райски кътчета преди, нашите доктори ходеха там да работят и помнят, но най много пострада Европа, напълни се с мигри и опасен ислям плюс тези от бившите колонии, няма вече спасение, уви

17

АнонимеН

преди 4 години

КОНФЕРЕНЦИЯТА НЕ Е ЗА МИР А ЗА ПОДЕЛЯНЕ НА ЛИБИЯ МЕЖДУ УЧАСТНИЧКИТЕ В КОНФЕРЕНЦИЯТА!!!ЕДНО КЪМ ЕДНО ЩЕ Е С БЕРЛИНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР!!! ЕДИН ЩЕ СИ ЧОПНЕ ИЗТОЧНА ЛИБИЯ А ДРУГ ЩЕ ПРИБЕРЕ КНЯЖЕСТВО(СУЛТАНАТ) ЛИБИЯ!!ЛИБИЯ НАЙ-МАЛКО НА 2 ПАРЧЕТА СЛЕД ПРЕГОВОРИТЕ :) ЕДНО ПАРЧЕ ЗА ФАЩ, ЕДНО ПАРЧЕ ЗА ФЕДЕРАЦИЯТА А МОЖЕ И ИРАН И ТУРЦИЯ СЪЩО ДА СИ ПОИСКАТ ПАРЧЕ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

До 9Кадафи не е пазел Европа от бежанци, а я рекетираше с бежанци, докато му видяха сметката.Сега Путин и Ердоган искат да управляват каналджийството на бежанци от Африка за Европа със същата цел - рекет.

15

Риторичен ?

преди 4 години

Абе какво дири рускотурската империя в Либия !?....да управлява бежанския поток от Африка за Европа ли ???

14

Анонимен

преди 4 години

В Берлин са поканени Лигата на Африканските държави, Лигата на Арабските държави, европейски лидери, сред които Емануел и даже Борко.

13

Анонимен

преди 4 години

Където има хищници, там ще има и жертва, която ще бъде разкъсана и изядена. Нефтът на Либия трябва да бъде заграбен, а либийският народ върнат стогодини назад. Да живее демокрацията

12

реконтраадмирал

преди 4 години

НАТО бомбардира Либия и я върна в каменния век, а сега искат да я възстановяват? За да я бомбардират отново ли?!

11

Анонимен

преди 4 години

След като световните хищници съсипаха Либия, сега правят нов Берлински конгрес; На нас, българите, всичко това май ни е до болка познато?

10

Джибриль

преди 4 години

Тия германци се изживяват като някакъв фактор какъв смях.

9

Защо бе

преди 4 години

Кадафи пазеше Европа от Африканските бежанци а НАТО нападна Либия и я съсипа!!!и видяхте какво стана с Европа, катастрофа.

8

Цирк

преди 4 години

Странно е че повечето от очасничките в тази "мирна"конференция нападнаха,съсипаха и разграбиха Либия преди години?!

7

Идеалист

преди 4 години

Тази конфренция ням да донесе добро за Либия. Тя не за нейното обдиненние и спиран на насилието. Тя е за разделянето на Либия на 2 части. Така наречените Велики сили, са видяли, че компрадорското правителство в Триполи скоро ще падне и серазтичаха като на пожар. Генерал Халифа е патриотът, който желае да обедени Либия.

6

И.Б.

преди 4 години

Помните ли, че по време на режима на Кадафи български медицински сестри бяха обвинени неправомерно в заразяване на новородени със СПИН? Дали главнокомандващият въоръжениет сили се казва Сарадж, Хафтар или Кадафи - всеки иска да забогатее от продажбата на нефт. Че гражданската война поражда емигранти, не ги интересува, нали я има Европа да ги приюти.

5

2001 ли?

преди 4 години

Ако взаимното клане в Либия беше започнало десет години по-рано, а не през 2011 г., досега нямаше да е останало кого да помиряват. Защо не опитате за разнообразие да предложите поне един текст без никакви грешки?

4

Анонимен

преди 4 години

Вътрешен документ на ООН сочи, че цел на конференцията е постигането на дългосрочно трайно примирие в Либия и прилагането на оръжейното ембарго. И кой ще контролира прилагането и спазването на оръжейното ембарго? ООН ли? Не е ли ясно от сега, че Пиндостан ще продава оръжие на враждуващите, а ООН ще се прави на неразбрал и невидял?