112

Анонимен

преди 4 години

Да, кабинетът ще оцелее, защото 80 % от обикновените българи са много прости, *** и елементарни, както и 80 % от БГ-политици, които са представителна извадка на БГ-народ!!!Добро утро, селяни прости!И да не забравите пак да гласувате за герберите!!!!

111

анонимен

преди 4 години

Вотът няма да мине! Кой е луд да изтърве кокала и утре да е чуди какво да прави. Воля или "ПАТРИОТИТЕ" , ние си ги обичаме нащи момчета са . Ще дойдат комунистите и ще ни оплюскат.Европа оби1а шута и ще им стане скучно, а нашата икономика разсте и скоро ще ги тигнем "ХАМЕРИКАНЦИТЕ" !

110

Анонимен

преди 4 години

Закачиха ни електромери, топломери, водомери ..., пием вода от магазина. Скоро ще се усетят, че има терен за още един бизнес и ще ни накарат да си купим противогази или кислородни маски. А ББ ще се похвали с процъфтяващ бизнес!

109

Хахаха

преди 4 години

Заплаха за празната ти кратуна!!

108

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!

107

Анонимен

преди 4 години

Жалка и позорна история, мизерни разединени егоисти са пове4ето българи, затова е така !

106

Зозо

преди 4 години

Ще оцелее. Крепят го руските партийки Атака+Воля. Крепят го за да строи руската тръба за Сърбия, която ще се изплати след 150 години евентуално. боко взе 2 .2 милиарда арабски заем да строи руска тръба. По въпроса пРезидента мълчи като женски орган!!! Иначе орева света по други въпроси.

105

Импексови другари

преди 4 години

Ах колко са огладнели другарите , само да се докопат до бюджета .........

104

баба мара

преди 4 години

спокоино в името на кокала ще стискат до края на мандата защото след едни новиизбори няма да влязат в нс

103

Анонимен

преди 4 години

И после защо въздуха е мръсен...ами защото приближени до властта си пълнят гушите от отпадъци. И с това започнаха да ни тровят вече...Тази държава я превърнаха в бунище

102

Oт USA Щатите

преди 4 години

Най-новият Пернишки лаф.. Я пусни чешмата да влезе чист въздух.....

101

БАНко

преди 4 години

Днес селянина от Банкя обеща 300 000 литра / секунда за Перник !!! Нищо Добро не ви чака !!!Толкова няма и Венеция !!!

100

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелява, но един по един ще теглят "Черния Петър" и ще капят като круши! А на нас ще сервират поредица от кризи, за да оцеляват докато "благородно" ни спасяват от себе си!

99

казан и мръвки

преди 4 години

да идват БСП-то. Ще цъфтим отвсякъде.Край на теглото. Птичките ще пеят весело. Конете на Корнелия ще са щастливи. Слави ще измисли нови чалгарски песни.Всичкото ,,Рай" ще дойде в РБългария.

98

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

12 години да си първа политическа сила означава само едно... - хората са видели какви ги вършиш и са те оценили... - а БСП-то при Орешарски още на първия месец го подпукаха с камъни и дойдоха спасителните бели автобуси...

97

Анонимен

преди 4 години

Като се сетя, че съм един от учредителите на Герб, преди доста години в НДК-то... почва да ме е срам от мене си...Не, че съм фен на червените и не мисля, че има кой да управлява тази държава, ама Герб да вземат да си ходят, оляха се.. Познавам безброй гербаджии, един не мога да похваля..

96

До

преди 4 години

странджата ти си неук.

95

Тоя

преди 4 години

странджата е голям *** пише и разсъждава като новородено.Той е някакъв ***.

94

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАако не беше толкова извеяна мажоретка щеше да знаеш,че вецовете може и да не "пият" вода,но я консумират в огромни количества!..За това са ги нарекли "ВЕЦ"-Демек,ВОДНО ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЦЕНТРАЛА!!!НЕ "ВЕИ"...чизмолъскачке..

93

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАтака е!-"Политиката не е за всеки"..За това родения да бъде шофер и пазвантин НЯМА КАК да се намесва в "политиката" ,освен ако "ЗЛИ СИЛИ" го не побутват в нея!Гза на Женерала ти е като гърлото на кофа за аванти и грабежи!..Но аз не го обвинявам-той си е чисто проба ДЕФЕКТНО същество!..Яд ме е на хората с поне няколко мозъчни гънки:-как и защо го търпят тоя?....та така:-НЕ е до "политика",мажоретке!