136

Анонимен

преди 4 години

ТИКВАТА Е КРАДЛИВ КОМУНИСТ

135

Анонимен

преди 4 години

Радев заслужава да бъде награден като русофилскя шпионин Малинов с медал "дружба" за вярна служба на Кремъл.Докато Малинов подмолно работи за "смяна на модела" то Радев открито съзаклятничи с всякакви русофилски *** и призовава по всякакъв повод за бунт - армията, ту населението.

134

Анонимен

преди 4 години

Кремълския парашутист превърна Президенството в щаб квартира на русофилската Мафия за сваляне от власт на демократично избраното правителство на България.

133

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто управление беше експертното правителство на Радев...Радев трябва да стане лидет на България, а не Борисов, Киро Гела, Националните Лотарии, Христо Ковачки и т.н....Но вие Българите се кефите на престъпници мутри нали така

132

Анонимен

преди 4 години

За Смъртно наказание за хибридите и публично бичуване на създателите и разпространители на фалшиви новини

131

Анонимен

преди 4 години

Нямаме нужда от машинно и елвктронно гласуване. Всичко трябва да е на хартиен носител, черно на бяло и да може да се провери и преброи.

130

Анонимен

преди 4 години

Някои се възмущават, че Резидента бил осмиван и оплювaн!?Това, че Бойко е подложен на същото от години обаче не ги възмущава.Каквото повикало такова - се обадило!

129

Анонимен

преди 4 години

Герб ще ги спечели за къв им е диалог с лузарите от бсп

128

Анонимен

преди 4 години

Румене оставка!!!

127

Анонимен

преди 4 години

Защо изборите спечелени от Радев са честни, а всички други не? Това е достойно за нобелова награда - "Парадокса на Нинова-Радев"

126

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ТОЯ ПА ЧОРАП ЗЕЛЕН...ХА,ХА,ХААААААААААААА...КВИ "ИЗБОРНИ ПРОЦЕСИ" , БЕ .....??!!ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е РАБОТА НА ПРЕЗИДЕНТА !!!!ЗА ТОВА СИ ИМА НАРОДНО СЪБРАНИЕ----ЦЕЛ ЗАКОНОДАТЕЛЕН ОРГАН!ТОЯ ОСТАВА САМО И ДА НИ УЧИ , "КАК СЕ КОВАТ ПИРОНИ"...ХА,ХА,ХААААААААА

125

yes

преди 4 години

вижда се че герб са назначили яко *** специално да дебнат кога се появи Президента да го бомбандират с яко тролене, плюене по герберски, да чухте глас от медиите за липсата на упрвляващите точно на дебати за изборите? Въпроса е с какви пари плаща герб на тия, за това ли ни харчи парите, ей това искам да знам. Нека тогава има пари и за другите, всеки ще си назначи плювачи *** и готово ще сме равни и парите са равно разпределени а не само за хрантутниците от герб.

124

eiiiiii

преди 4 години

кат ти е писнало от Президента дръж се за герб бре, кой те спира,те тва е демокрация всеки е свободен силно да "люби И мрази"кой си иска,мъ кво нъ занимаваш със себе си,голям праз че не харесваш тоя или оня, ама кат ти плащат да тролиш кво да праиш, трябва да се яде.Народа отдавна е разбрал че бегане му е майката и е оставил герб да си краде на воля,цяла държава ви оставихме,лапайте *** глейте да не преядете да не съ пръснете от преяждане.

123

Хан Крум

преди 4 години

по злобна, по дребна, по алчна и жалка душица от този въздушен фелдфебел до сега не бях виждал.не можа да всеме 50 милиона евро комисионна от сделката със Грипените и ще се разболее от рак от злоба и ярост.Не харесвам особено Боко ама като ги сравнявам двамата предпочитам оня от Банкя. Може и да краде ама и оставя нещо след него а след партията от марокански скакалци на Радев и Нинова остава само изгорена земя.

122

Анонимен

преди 4 години

До всеки бавноразвиващ се: българите бягат от България, много преди ГЕРБ, по-скоро заради червената ***! И управлението на Борисов беше спряно за да управлява Орешарски, който за 1 година навреди за 100 години напред! Факт!

121

Гражданин

преди 4 години

Предпочитам да карам по нови магистрали построени от Борисов, отколкото по черните пътища, останали от *** които само крадат, без да строят нищо!

120

ayyyy

преди 4 години

абе то в БГ останаха само облъчени "умници", бедни пенсионер и яко малцинства, за кого да се "боря" ??? е, баш за тия нема си мръдна пръста, сами си затриват държавата с мутра начело вече 10г а аз да седя да ги спасявам тия. не са познали. Терминал 2 и никакво стъпване в БГ никога, да улеснят процедурата да си махнем бг гражданството, бах ги и ***, да си сърбат боковата попара.

119

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от тоя червен прецедент! Дори и да не съм с ГЕРБ, само заради тоя ги заобичах! То е явно, как дудне като развален грамофон, само и само да управлява Нинова! Айде нема нужда от *** вече!!!!

118

bammm

преди 4 години

е как да присъства властта като точно с фалшиви купени избори управляват, сами да пуснат кокала? Просто народен съд, едните с куршум в челото, другите доживот в затвора и това е решението, какво ще чакате тия оядени престъпници сами да пуснат кокала.

117

А бе Румба!

преди 4 години

Кой ти пита мнението!