19

Детето

преди 4 години

Аз глас нямам ли ???? Колко сте жалки.

18

xmmm

преди 4 години

консула се бил срещнал с родителите, с адвокатите им, щяк да бъде в съда и какво от това, с какво точно помага???? външната само плямпа и не прави нищо. да се разровят при лекаря, не трябва да се оставят на един лекар, това е мнооого важно, вече и обикновен роентген не могат да разчетат, толкова некадърни дойдоха, оттам започва всичко. А германия отдавна е в ръцете на либерастите и всичките им институции са такива.

17

гл. шеф.

преди 4 години

до. цял свят от гл шеф на тайно разузнаване. Г. МЕРКЕЛ. хиляди дълголетия на всички. около вас. от нас съкретно тайно разузнаване

16

Стефан

преди 4 години

Делото още не е почнало, а те се обявяват ЗА или ПРОТИВ, чак протести правят. *** работа...

15

евродебил

преди 4 години

Ясно - държавата лошо стопанин, обаче добра майка. Правилно ли съм разбрал.

14

@15

преди 4 години

Детето е оперирано от неврохирург, т.е. най-вероятно хематомът е бил в главата. Т.е. не е шега работа. Друг е въпросът дали социалните не е трябвало да проучат цялата история по-подробно преди да реагират, но реално ние не знаем цялата история. Възможно е немските социални да са доста агресивни, възможно е родителите да са се държали зле с тях, възможно е да са се усъмнили изобщо в историята с катастрофата, за която никой не говори нищо. Затова има съд, за да изслуша всички и да реши.

13

Д-р

преди 4 години

До АнонименХематома е нещо доста по-широко, а не е свързано само с мозъка. 7 месечно може да падне като опитва да се върти или става и да получи хематома. А може и от друго да е. Не е ясно защо не е оспорвано първо заключението на докторите или в демократична германия презумция за невиновност е нещо неизвестно от 30те насам? Ако ние така почнем само лятото от морето ще имаме по стоцици немчета и англичанчета .

12

Анонимен

преди 4 години

Боя на децата при малцинствата се смята за нещо нормално и естествено.Горкото момиченце ако го върнат при родителите му ще яде як кютек.

11

@Сандо

преди 4 години

Когато се намираш физически в Германия, важат германските закони. Независимо чий гражданин си. И това важи за всяка страна по света. Хубаво ще е да си го набиете всички в главите. Както когато сте в чужбина не можете да пребивате произволни хора по улиците, така не можете да пребивате жените и децата си. Защото из ЕС, това не се толерира и после се налага да се обясняваш я с полиция, я със социалните.

10

Сандо

преди 4 години

Германия не може да се разпорежда с чужди граждани!

9

Анонимен

преди 4 години

Не ни се казват важни подробности - имало ли е столче детето по време на катастрофата, кой е виновен за катастрофата и какво точно се е случило, имало ли е детето стар хематом или не? Какво значи "усъмнил се" - или го има, или не. Ако го има, как 7 месечно бебе се сдобива със "стар" хематом. Това е сериозно нещо. Ако детето е било малтретирано, независимо от кой - майка, баща, някой друг, това трябва да се изясни.Престанете да мучите срещу норвежците, хематома е кръвоизлив в мозъка - сериозно е

8

Анонимен

преди 4 години

Я патрЕотите вместо да ръсят глупусти тук да одят в някой гьол да тропнат по едно хорце и да не пропуснат да се изходят там. Аман от българи-юнаци.

7

БеГе селян

преди 4 години

И аз кви да направа ... те избягаха от нас, тай че ... ДА СА СПАСЯЯТ!

6

Анонимен

преди 4 години

От 2Вее па ся! Не ме харесвате, ок, ама поне ен съм предател! Те са с е отказали от Балгариа, затуй ний са отказваме ся от тях! Капиж?

5

Барневернет

преди 4 години

Добре дошли в Европа, донесете ни още деца.

4

Анонимен

преди 4 години

А от къде крадете Новините?

3

Анонимен

преди 4 години

Някой лъже и ( явно взема пари за това )ама ...

2

Анонимен

преди 4 години

Ни *** интерва ... аз с тея нацисти и джихадисти не са занимава ...

1

Анонимен

преди 4 години

Според българина всички отнети деца са отнети неправомерно. Докъде я докарахме в тази държава.