7

Анонимен

преди 4 години

Защо да го спират, то градът и без друго прилича на обитателите си от африка и пакистан, а на тях както знаем им е добре да се въргалят в собствените си ... .

6

Анонимен

преди 4 години

И там ли правят едни велоалеи, които стоят празни, а автомобилите не могат да се движат заради тези велоалеи? В София е така. Велоалеите на практика не се използват, но задръстиха допълнително движението.

5

Анонимен

преди 4 години

В Бирмингам гъстотата на населението е почти два пъти по-голяма от тази в София, а това е същественото, когато се оценява автомобилното движение. В случая София и Бирмингам са несравними заради много различната гъстота на населението. Отделно, че там имат много повече автомобили и ги използват много повече в сравнение със София.

4

Сава Томов

преди 4 години

Само така, тук ме изтровиха бай *** с трошките си, пълно затваряне на центъра за автомобили и в София, повече пешеходни и вело зони.

3

aa

преди 4 години

До Анонименна 4 километър има специалисти, моля консултирайте се редовно за дозата и вида хапчета

2

Анонимен

преди 4 години

Те да измислят някой план как да почистят града от пакита и афроангличани, че както върви може скоро да си поискат независима държав за пакита и афробританци със столица Бирмингамабад.

1

Анонимен

преди 4 години

Я, ако съдя по коментарите от вечера на червените *** за мерките срещу мръсния въздух в София. То и този английски град е превзет от ГЕРБ и мутри. Ей, този ББ мъчи не само клетия български народ, че и английския вече.