27

Анонимен

преди 4 години

Събирам и предавам капачки за каузата! Гледам да си разпределям *** по различните контейнери и тн Това да избереш начин на живот в който гледаш да "цапаш" по-малко природата и да си полезен с това на други е прекрасно нещо.Идва голямото НО обаче. Защо държавата, чиито деца са това не си влезе в правомощията и да намери пари за болниците. Бюджетите за здравеопазване скачат всяка година а накрая капачки за кувьози. Не е лошо хората да го правят ама само като подпомагане на държавна политика

26

Анонимен

преди 4 години

Вместо да събираме капачки, да се направи масова антиреклама на модите, които увреждат дълготрайно и умишлено здравето на младите. Преди беше с голи кръстове, сега ходят с голи глезени и мижави обувки посред зима и при ниски температури , плюс голи колене. Нямам никакво съмнение, че модата се подпомага от големите производители на медицински изделия. Крайно време е да хората да си отворят УМА, а не да ходят като Овци!

25

Анонимен

преди 4 години

Шредери за раздробяване...

24

здравна каца

преди 4 години

едни събират капачкидруги правят пачки ...

23

До 23

преди 4 години

Те и децата са наши деца и внуци.

22

Анонимен

преди 4 години

до д, номер 16Помощта за струма е отказана, защото след нея идват кьовеши и ОЛАФ.след като правителството не желае да дава пари за детско здравеопазване,първо ще си съберем пари за дечицата, после ще ги запитаме защо за магистрали, самолети, служебни коли има, но не и за здравеопазване.Ама майн никой не го интересува, само ги псуваме, а керванът си върви ?

21

До 123

преди 4 години

Опоркитееее, самолета и Радев ще го ползва и другите след Боко, защото е на държавата. И от нас зависи дали вожда ще продължи да се вози на него, ама само с плюене в нета не става!

20

D

преди 4 години

А за новата им правителствена болница, дето искат да си направят от къде ще дойдат парите за апаратурата???!! От капачки ли ще е или за тях ще се намерят държавни пари? Пък децата да умират, заради липсата на кувьози и друга апаратура. Важни са ония отгоре да са живи и здрави!! Гну*сна държава, с гну*сно управление!

19

Анонимен

преди 4 години

Събирам капачки, но си паля дизела и така отметвам задълженията на държавата да купува кувиози с малката част неоткраднати пари от моите вноски - безценно.

18

123

преди 4 години

Предлагам парите за нов самолет на вожда да отидат за кувьози, а самолет когато съберем капачки и бутилки.

17

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам на коментарите. ***, шапка ти свалям, ти си най-великия. На 100% съм сигурен, че събираш разделно и си най-чистия човек на планетата, ти пластмаса не употребяваш. Абе хора, вие съвсем изперкахте бе, какво ви пречи да ги изхвърляте пластмасите в контейнерите на Капачки за бъдеще? Срам ме е от такива като вас.

16

българка

преди 4 години

Цацаров стана шеф на КНПОИ-то и веднага му дадоха 1 280 000 лв за нови автомобили ! Значи толкова пари за ненужни нови коли има, а за кувьози НЯМА ! Но те не са виновни, ние сме виновни ! Богатите са все по-богати, а бедните и нямащите помагаме на бедстващите !

15

Пенсионер след 5г.

преди 4 години

И аз ще събирам пластмасови бутилки ама не само, също: картон, хартия, метал, и не за кувьоз а за да се наям. За мене няма бъдеще, дано за децата да има ама за съжаление не мога да им помогна. И на мен няма кой да ми помогне, държавата ни обрича на геноцид и бавна смърт. Всичките тия неща са хубави дето ги правите ама само забавята неизбежното - а то е, че Борисов ще ни изтреби всичките българи където сме останали тука

14

d

преди 4 години

Събирайте капачки, през това време отказваме половин милиард за магистрала Струма, за да се краде от данъкоплатеца. Източват се язовири от частни вецове за да се пълнят партийни касички. Природните ни богатства се екплоатират от държави зад океана. Купуват се ненужни изтребители. Купува се частен самолет за премиера. Охраняват се всякакви мутри от НСО и данъкоплатеца плаща. Прави се лукс болница за властимащите. Дишаме най-мръсния въздух, а минималната ни работна заплата е по зле от африканска.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако с капачки ще се реши проблема да пратят прошение до Ндрагета да ни събират капачки и бутилки хем ще има за ковьози, хем ще има гориво за тецовете, е вярно ще ни одерат кожите, ама ние сме свикнали.

12

Орг.химия

преди 4 години

Производителите на PVC (капачки) и PET(бутилки), да измислят начин да си рециклират бУклуците.Инициативата тъпачки за бъдеще е идиотизъм.

11

Анонимен

преди 4 години

Вече на клошари ни превърнаха. Няма ли да събирате бок.уци, нама да имате пари за болници. В никоя друга държава го няма това.

10

Шефа от Шефилд

преди 4 години

До 6Не се тревожи, при положение, че клошарите редовно крадат от цветните контейнери, значи тази суровина струва пари. Наистина се събират в един камион, но после всичко, което е ценно, се извлича, нямаш представа за размерите на този бизнес. Или просто те мързи да събираш разделно, или пък те е страх да не те видят комшиите, и да ти се подиграват, да ти лепнат някой срамен прякор като "Гоше Културнийо" :)

9

Анонимен

преди 4 години

Време беше да се сетят, че в една бутилка има повече пластмаса, отколкото в една капачка. Само дето заемат повече място.

8

Така е ..

преди 4 години

Долу ръцете от пластмасовите бутилки. Те хранят бездомниците. Не ги обричайте на гладно смърт.