12

Анонимен

преди 4 години

Ще го пуснат, но само да не се разприказва по телевизията и да издаде другарите си.Документите може да изчезнат като "Тефтерчето на Златанов". Но се иска спазване на поговорката "Мълчанието е злато"

11

Активист на БКП

преди 4 години

Намерят ли му място за посланик,моментално го освобождават !

10

Радослав

преди 4 години

Толкова много държавни служители уж следят за водните ресурси, още колко държавни служители уж следят за състоянието на ВИК мрежата и накрая само 1 обвинен? А останалите? Дори и да го осъдят, което няма как да стане след като им дадоха толкова време да си заметат следите, пак не е достатъчно! Трябва от най ниския редови служител по цялата верига и така чак до министрите! 1 бушон не е равен на цял блок хора!

9

Радослав

преди 4 години

А къде спа цялата прокуратура доста удобно цели 4 месеца? Защо остави толкова време на тоя и компания да заличат всички доказателства? А защо обвинение само на 1 човек? А всички 600-700 държавни служители като се почне от ВИК Перник мине се през Общински съвет към него момент, кмет + кметство, та през агенции и комисии за водно регулиране и се стигне до Министерство по Околната среда и Водите, та през Министерство по Регионално развитие! На всички тия мястото им е до него!

8

Анонимен

преди 4 години

Въпрос са Е? Ще влезе ли Кирил Ананиев в ареста!

7

Анонимен

преди 4 години

Не и докато не обработят всичко. Тоя е един от виновниците за много от мизерията в по-късния преход и ако си отвори устата, ще стане много зле, но все пак е и част от следкомунистическия елит, така че получава специални привилегии!

6

Ясен ни е сценарият!

преди 4 години

Както до сега, панаира свърши, избраха новата калинка и старата ще си отлети на свобода. Българино, заслужаваш си съдбата, пак тези тъпани си изберете, калинките чакат!

5

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Ще си тръгне ли Нено Димов от ареста? " Ще си тръгне.Той е просто един арестор,чиято цел е да бъде запазен сияйният образ на неповторимия водач към все по-голяма мизерия-проводника на неолиберална ,евроатлантическа ,антибългарска политика-Борисов

4

Един

преди 4 години

Язовирът у Перник напълни ли се с вода? Не? Начи няма причина да бъде пуснат, нале?

3

крумов

преди 4 години

да се сезират малко и срещу Петър Горновски най-добрия приятел на Валери Симеонов как позволява развалени лифтове да работят и асансьори! още не е паднала някои стълб за да се вземат мерки.

2

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е по-скоро защо само той е в ареста ???

1

Анонимен

преди 4 години

Ще съм дълбоко изненадан ако не си тръгне..