52

Котю

преди 4 години

Д о АнонименМи ако стане късо?... Ша има ъ *** друса док'ът *** намери някой!...:)))

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Не е така.Обикновено беседата с мистър полицай в районното се проваля.Казва ти като искаш да се защитаваш си купи газов пистолет или се запиши на бокс.

50

Бургас

преди 4 години

Роми де.

49

До Русия

преди 4 години

Русия има този проблем от втората световна война,милиони жени нямаха шанс да се омъжат и прекарваха живота си в самота.

48

Макитоши

преди 4 години

Чудесна новина за природата-има хора има проблем, като няма хора природата е ок;)

47

Грамофон

преди 4 години

Интелигентният човек може и сам. Свръхинтелигентните хора се уморяват от шумотевицата, блъсканицата и комуникацията с посредтсвени индивиди.Посредствените индивиди имат нужда да следват някого и да се асоциират с някого. Имат нужда от чуждото одобрение. Именно те са стадото.

46

Анонимен

преди 4 години

Световните кукловоди си знаят работата. Ако не могат да редуцират населението с война, ще го тласнат в такива неща като LGBT общества, соло общества, феминизъм, и тем подобни извращения, които да разсеят хората от мисълта да се размножават. А стадото се управлява лесно, даваш му да консумира непрекъснато и веднага те избира на власт!

45

Анонимен

преди 4 години

До РусияЗащо си мислиш, че в милата ти Фашия, при режима на хипофизника с фроидистки комплекс,е по-различно.

44

До 49

преди 4 години

Само бесен комунизъм за такива като теб. Никаква възка с външния свят...само руски и бг филми...стригане и домашна лютеница.Ще ревеш за малко либерализъм...ама..пак..с дървото по главата..да то дойде акъла.

43

Анонимен

преди 4 години

Там където ,сутрин не издоиш крава ,илиовца,семейство,няма как да се отпечата.Панелките доказват постепенно това верую.Високите сул,ьо и пу,льо(олигарсисъсипаха възможността да съществуванормалният код на човека.Днес ,чакамевода от борисов,въздух от фандъковаи ...все чакаме.Е, те тия дето хапват втоалетните,защо неизлязат заедно назаведение.Ние да има и пътем и в рейсасе тъпчем и си пийваме.Да се направиизкуствено преселение на народите,тада се промени емоцията и начин на хранене.

42

Русия

преди 4 години

Нали сменихме чипа ей го ризила.

41

онбашията

преди 4 години

като се пукне либераския цирей, ще се юрнат в обратна посока

40

Анонимен

преди 4 години

45, гузен си май. А че чипът ти е за смяна, е твой проблем.

39

Хан Соло

преди 4 години

И така един ден, след дълго звънене и тропане по вратата, накрая я изкъртват и те заварват вмирисан/а и вкочанен/а на дивана, със зинала уста, пълна с пуканки или чипс, стиснал/а като последно спасение дистанционното в ръка, с опулени очи и идиoтcкa гримаса на лицето. После те изхвърлят на *** като стъпкана xлебapка. И толкоз...

38

европейскинеандертал

преди 4 години

умни хора са японците, затова като европейците просто ще изчезнат...

37

еколог финландец

преди 4 години

Това отчуждение между хората е отговор на планетата. По този начин планетата намалява човешката популация чрез отчуждаване. Ако хората не разбират , преминава към по твърди мерки - пандемии, земетресения, вулкани, разломи, потопи. Планетата сама си регулира популациите, ходещи по кожата и.

36

Анонимен

преди 4 години

Качестваната семка не се размножава мно.Факт.

35

Анонимен

преди 4 години

Стига сте писали тьпотии, в БГ всеки може свободно да притежава оръжие. Само трябва да си психически годен и да изкараш курс за боравене. Само че носенето на оръжие е сложна процедура и не си струва чак толкова.

34

Анонимен

преди 4 години

До 179.Това се дължи на фактът че в Бг не се продава свободно оръжие като в САЩ.Давам пример.Вървиш си по улицата и някакъв цъpвул ти се прави на голям мъжкар.В компания е или е видимо по-силен физически от теб.Иска бой,борба въргал изобщо неква драма която да завърши като той е в ареста а ти в болницата или гробищата.Ако всички имаха пистолети колко дълго щеше да е жив този дразнител?Хубаво ти си пацифист няма да го гърмиш ,но някой друг?И като се изчистят малко ще се оправи и държавата.

33

Анонимен

преди 4 години

Отивам да вечерям в клозета.