29

(ивайло)

преди 4 години

В "Европа"(а и в САЩ) децата са си кажи,речи "държавна собственост" и, стига просто да поискат, държавните институции винаги могат да си съчинят претекст как да си ги вземат "по разпределение"...Съмнително(!)изглежда дали на "втория рентген" изобщо са правили някакви "снимки на ръцете и на краката" или работата вече си е била скалъпена и "всичко необходимо" си е седяло, приготвено в шкафа, още отпреди и само е чакало някой сгоден случай, когато да послужи в полза на "готовото приемно семейство"

28

Анонимен

преди 4 години

През турско робство турската власт е измисляла "кръвен данък" и са взимали деца от къщите им. Сега западно-европейските им институции не вършат кой знае колко по-различно нещо?, просто е по-рафинирано, "осъвременено" е, и е "законово обосновано"Само че разликата е, че сега няма владичество - *** си ние сами сме си го отдали на ЕС...Чат-пат чета, че те не само чужди и не само български деца си присвояват - те и със децата на "техните си" родители (сънародници) пак нерядко правят така...?

27

Анонимен

преди 4 години

Аве тези родители така и не обясняват счупени пръсти, кръвоизливи в главата и синини по краката! Горкото дете!! Какво му се е случвало, тези кьорави ли са?! Не било бито, айде бе.

26

Анонимен

преди 4 години

Хак да им е! Само така! Като са си напуснали родината какво очакват. Западняците са странни хора. Целия Запад. Тия са им се заврели в държавата, какво да се очаква. Да започват да правят ново дете. Онова като порасне някой ден може да ги потърси. Какво е станало от него отделна работа. Запада ще продължи да краде децата на източните народи щото *** деца не раждат.

25

Тим

преди 4 години

Не е първият, няма и да е последният случай на взето дете. Връщането е много трудноПолитика на крадене на бели деца. Как се живее спокойно - детето пада от люлката или се спъва и номера с домашното насилие е готов.

24

OMG_Lucker

преди 4 години

Дъщеря ми е голяма вече- на 8 г. Но винаги е била със синини по краката, драскотини, рани- заздравяващи и пресни и прочие. Дори не обръща внимание, когато се удря. Така и трябва да е- едно дете трябва да е активно, да се движи, да пада, да става и да продължава. Това му е работата!Не знам какъв е случая на това детенце. Обаче едно ще кажа: ако някой дойде да ми отнема детето- ще го сготвя и ще нахраня с него бездомните кучета. А онази Захариева е ясно, че нищо не прави.

23

Анонимен

преди 4 години

не са си били бебето бе. бебетата падат, търкалят се от легла, удрят си главата в банята, горят се на печки и т.н. обвиниха ги ей така и им взеха детенцето а сомалийците и етиопците в германия режат клиторчетата на щерките си и никой не мисли и копче да им каже. цирк. дойхистанците са юроди ниедни. една съседка тука в швейцария така и не разбраха къде му бяха чукнали главата на тяхното (басейн при детско плуване) имаше сътресение, пукант череп и още си е с тях.

22

боли ме швепса

преди 4 години

До боли ме швепсаТам където има три звездички трябваше да пише България ,така както я пишат в Турция.

21

Анонимен

преди 4 години

Германците и Норвежците искат бели българчета. не джуревчета. При тях вече се раждат само джендърни прасета с *** като клитори и клитори като ***. Нали ги виждаме по морето. Те осиновяват за да има кой да ражда хора, които да изкарват пари и да работят за социалните придобивки на джендърните прасета

20

Magirus Deutsch

преди 4 години

Някои хора са много нагли. Хем си бият децата, хем тръбят по медиите че им ги били взели. Всякаш току така излизат хематомите...

19

Анонимен

преди 4 години

Прави са германците ! Те знаят , че при "управлението" на герб , хората озверяват от недоимък и мизерия ! Знаят , че сомалииците имат по - добър живот от евро-атлантически-стабилните българи !

18

Анонимен

преди 4 години

Да бееее то така от нищото се получава хематом в главата. Тази лъже от страх да не я подведат под отговорност в Германия. Да взимат на такива ненормалници децата.

17

Германик рейс

преди 4 години

Не само им взеха детето, но и верочтно ще го дадат на някоя двойка "омъжени" содомити от африкански произход, за да докажат, че не са нито расисти, нито хомофоби. Германците са васали и обичат тея неща.

16

Анонимен

преди 4 години

Какво пък демокрация и просперитет

15

Анонимен

преди 4 години

До Обективно 16Проклета да е Европа!Обаче проклетиите се материализират обратно в Лаййннярия и им влиза на дълбото в задниците на повечето български лайнаристи.

14

Обективно

преди 4 години

Това е Новият световен ред и Европа на джендърите.Когато влезе в сила т.нар. Закон за социалните услуги ЗСУ през юни и у нас ще стане така.Проклета да е Европа!

13

Анонимен

преди 4 години

Вземат ги за европейски еничари.

12

Анонимен

преди 4 години

Майката на дететоВсе още не е кьсно да отиде до болницата да поиска разпечатка от лекаря!

11

Анонимен

преди 4 години

Ще приеме Стратегията и ще станем като Германия. Ще стигнем германците.Искате германска система.

10

Анонимен

преди 4 години

Има вероятност майката на детето да е много нервна и малката като е ревала през ноща тя да го люлеила и да го е щипала по крачетата с всичка сила за да може детето да се зашемети и тя да си продьлжи тьй сладкия сьн!