19

Балон след балон

преди 4 години

Балонът скоро ще гръмне. !! Копторите ще се обезценят и който се е загробил с заеми ще връща до гроб !!!

18

Балонът ще се спука

преди 4 години

Балонът скоро ще се спука !!! Искат маса пари за разни коптори !!!

17

Боги Ташева

преди 4 години

Сега със водната криза имотите в Русе и по Дунава ще поскъпнат двойно и тройно. Все е файда за някои.

16

ALIEN

преди 4 години

Инвестицията в недвижими имоти и земя засега е добра. Но зависи от Великите сили кой ще стане шефа на България. Зависи също накъде ще тръгнат нещата с южните съседи които имат амбицията на империя. Далечния източен император също зависи какво ще реши. Западния император също има думата. България е на глобален кръстопът , не е остров, и зависи от волята на Великите сили.

15

Анонимен

преди 4 години

Аа не не са 3 а 4 глави .Забрави Теца на Доган че и там отиват пари за нищоправене.

14

Анонимен

преди 4 години

До ppкакво като съм австралийски гражданин ли?? какво ли?? ами ти прочете ли статията бе 6астун, прочете ли това "...коментира Андрю Балантайн, ръководител на изследванията в австралийския клон на JLL"след като четеш австралийска статия си седнал мен да питаш какво че съм австралийски гражданин ли бе байнооо? ми четеш статия на австралиец бе, ти къде се буташ сред нас бе байноо. Айде по3драви от СиднейАв$$тралияя!!

13

Анонимен

преди 4 години

Статията няма нищо общо със заглавието;)

12

pp

преди 4 години

До 1 АнонименИ какво като си австралийски гражданин?!? Аман от емигранти, мислещи се за някакви. Коментирай си без да споменаваш такива неща. Ние си имаме българско гражданство, някои от нас също са можели да придобият чуждо гражданство, а някои даже са станали такива, ама не го коментираме.

11

Ивайло

преди 4 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

10

Анонимен

преди 4 години

Как беше " вземане на правилни заключения от грешни предпоставки"

9

Анонимен

преди 4 години

Балонче хвърковато как хубаво си ти .

8

Анонимен

преди 4 години

Вървим назад целенасочено и сигуно и целеустремено свидетели сме на тотално затъпяване и подмяна на ценностите

7

Непукист

преди 4 години

Пук!

6

В Бг

преди 4 години

Промяната е печката до бюрото на детето и пералнята до леглото. Стената е от стиропор а плочата е с дебелина на палачинка. Отсрещния балкон е на една ръка разстояние. Място за паркиране се открива на две спирки с рейс. На улицата - бариери и трудно разминаване между велосипедист и тротинеткаджия. И всичко това е изградено върху бивша градинка или парк.

5

Анонимен

преди 4 години

Е да, но ама Ревизоро ще обикаля с автомобил да прави оглед на състоянието на язовирите, а не с дрон или с друга електроника. Дойде им акъла.Трябва си око да види, ръка да пипне, а не да те баламосват с документи.

4

Хихи

преди 4 години

Гладен брокер бум на продажби сънува!

3

До 2

преди 4 години

...има и трета промяна - масово станаха по-малки.

2

Анонимен

преди 4 години

Главните промени са две:- срив на качеството;- скок на цените в пъти.

1

Анонимен

преди 4 години

ако за вас (цитирам) "ярките развития" са някъв АйПад и мазането с пръст по стъкло е "смарт" то сме обречени. Освен това в статията говорите за (цитирам) "количествените облекчения", наясно ли сте за какво говорите, какво са куантитив ийзи които сте превели като "количествените облекчения"? Наясно ли сте какво говорите въобще бе преписвачи?Казвам ви това като австралийски гражданин, ИТ експерт с дългогодишна кариера работещ за австралийското правителство! Поздрави от СидниАв$$тралияя!