5

мишо бирочето

преди 4 години

ти нали си ваксиниран бе пич. варицелата ти е най малкия проблем. питай женка си с кого е спала и там от доле ако знаеш кви варицели се въдят дето ти си врехс муцунката. мали мали.

4

Анонимен

преди 4 години

Мдам, и после пътуваш си в метрото с някоя майка антиваксър и се прибираш вкъщи с варицела. Щото е решила и че карантината е измислица и толерастия. Без коментар просто колко ниско е паднало нивото на хората. Няма лека болест - от всяко болест могат да се развият гадни усложнения. Затова трябва да се пазим доколкото е възможно от боледуване.

3

мишо бирочето

преди 4 години

следващия плъх. 99% трябвало да бъдат ваксинирани да хваща дикиш. муахаххаа. джо хименез от новартис и кирю параходеца ти ръкопляскат.

2

мишо бирочето

преди 4 години

ваксърите са братчета и сестрички на исус христос и ще отидат в рая за това че са помогнали на изпадналите в беда фарма фирми и помагат на новия световен ред като стерилизират децата си и ги поболяват за живот. амин.

1

Идеята

преди 4 години

за "пожелателно" ваксиниране е пълна глупост. Учудвам се, че епидемиолог може да се съгласи с такова становище. Ако ваксинацията не е масова, то взимането на ваксина е само експеримент с имунната система на детето. Борбата със заразните болести чрез масова ваксинация е мисия на обществото не на индивида.