26

Анонимен

преди 4 години

Безполезна нация! Крайно време е Бавария да се обедини с Австрия.

25

Анонимен

преди 4 години

Как няма да се противят, турците наводниха Германия и подмолно работят срещу самите германци и против интересите на Германия.Германците от поствоенни комплекси ги напускаха да покажат на света колко са скроени широко и приемат различните, а турците това и чакат, лъжат и мажат колко са благи. Но след милион бежанци мюсли, палачинката започна леко да се обръща.Време беше.

24

Munchen_DE

преди 4 години

Прозорецът на Овертон се премества с още една стъпка. Първо беше падането на границите, после дойде крайният либерализъм, поканиха бежанците и ни накараха да свикваме с и това, че нашествието им е неизменна част от настоящето. Следващата крачка е да приемем да ни бъдат кметове. Остава да приемем факта, че в даден момент ще сме малцинство в Европа и че те ще бъдат и в правителствата ни. Важи и за България, и за Германия!Бавно и сигурно ни променят мисленето и ни промиват мозъците.

23

добре

преди 4 години

Нойфаарн се казва, а Фрайзинг не е никаква област, а малко градче в периферията на Мюнхен.

22

от Ст. Загора

преди 4 години

До ЩерюЕвреите са причинили големи зверства над българското население в град Ески Заара в Руско-Турскатга Освободителна война, като са пледирали турците да изколят цялото мъжко население на града - за да може евреите да оберат бэлгарите! След тези ke'fletur зверства град Старпа Загора е бил напълно, до основи, опожарен от евреи и турци, за да се заличат грозните им деяния! За тези долни дела на евреите се мълчи! 50 000 жени и деца от града са продадени и отведени като роби! Защо се мълчи???

21

Щерю

преди 4 години

В България дали някога ще попитат българите: - Искате ли навсякъде евреи за началници? - щото Нас евреи ни управляват (обират) още от турско робство. Няма някъде културна или финансова институция в БГ, където евреи да не са на ръководните постове и на големите пари. Що журналистите не ни питат - Това нормално ли е?

20

И кой ви пита

преди 4 години

Като напълнихте държавата си с мюсюлмани, сега ще си траете. Мнозинството печели.

19

хохо

преди 4 години

До човекмога да се съглася само с едно, че комунистите ни направиха безверници...но мога да кажа само едно, че църквите в Германия било то протестантски или католически са обезлюдени. Германците вече не ходят на църква ...

18

хохо

преди 4 години

И според мен е проблем ... Да изберат християнин за кмет на Истамбул и тогава да видим ...

17

Българина

преди 4 години

Аз бих задал въороса на обратно, кмет християнин на Истанбул, Анкара и др халифали! Как ще се почувстват мюсюлманите

16

Анонимен

преди 4 години

Хайде всички към мюмюнхен!!

15

Анонимен

преди 4 години

Че то в Германия останаха ли други религии? Превзеха държавата строят се яко джамии ограничава се свинското сега и власта ще им превземат и до там

14

Анонимен

преди 4 години

А Меркел какво мисли по въпроса?

13

човек

преди 4 години

До: номер 2За едни неща си прав, за други не, така че бих ти сложил плюс и минус едновременно.Затова реших нищо да не слагам, защото се неутрализират.Германия още има партии на религиозна основа. Така е. В Германия обаче преобладава протестантството. Католици има повече в Италия.Ние българите близо половин век сме живяли в атеистична среда, така че много малко знаем за религиите, нека не се лъжем!

12

Мальчик-гей

преди 4 години

Искрено се надявам, следващия кмет на София да е гей - не за друго, а понеже те са много по-умни и свестни от streight хората!

11

Анонимен

преди 4 години

Те мюслите къде ли ги искат.Поганско племе с баща дявола.Дано всички горят с него в пъкъла.

10

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

а дойчовци не така бе. ми вий утре че ги карате да работят и ше турите над входа на общежитията "работата те прави свободен".... знаем как свършва това. айде малко чурчето между краката, епилирайте вежди, ококорете се, обърнете се на 180 градуса и го поемете големия ресаничък.

9

Анонимен

преди 4 години

Колко от гостите искат христианин за кмет?

8

...

преди 4 години

Лоши баварци, Меркел дава те не !

7

Ceci_

преди 4 години

Християнсоциалисти предлагат мюсулманин... колко може да вярваш на хора които лъжат още с името си