20

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Следят в обема над три трилиона много опасни оръжия вкл в автомобили в джобове в домове в офиси .Следят ги като аномално активни вражески военни зони..Определят ги като оръжия на древна анти земна проникваща цивилизация..Сочат връзка с ония ликвидирали палеозойската ера../the end of paleozoic era/

19

iordan Ivanov geolog

преди 4 години

НАД София <Мелбърн и други градове има тежка деструкция на биосферната охрана.Има нужд аот демонтаж на анти земни и анти климатични оръжия вкл холограмно дигитални бели скенери сканиращи рекламни и други екрани,радари с вградени холограми и..да се допроучат какви още..включена е древна система за подържане на мръсни токсични газове на контакта въздушен океан силно увреждана аномална зона.Последния месец наблизо над сто пъти се включва подобна за тестване на древни и съвременни аномалии

18

От кака Зелка

преди 4 години

До РепичкаЕ как какъв? Литературен:)

17

Анонимен

преди 4 години

Иdiotи! Вместо да ръкопляскат, да покрият корта! Много християнско е да гледаш как се мъчат долу. Дали не е като гладиаторски борби?

16

Репичка

преди 4 години

До От кака ЗелкаКакъв шедьовър?

15

агония

преди 4 години

Направо окапаха като круши .

14

ирония

преди 4 години

Ама раазбира се , че ГЕРБ са виновните. Дори за Австралия бацето е виновен.

13

Анонимен

преди 4 години

Не световното първенство по лека атлетика в Катар миналата година целият им стадион е бил покрит и в стадиона е поддържана постоянна температура, оптимална за спортистите. Много ги критикуваха, че нямало достатъчно публика и че при дългите бягания навън на спортистите им е било тежко, но факт е, че арабите са вложили всичките си усилия да бъдат безупречни. В Сидни не за първи път тенисистите биват изтезавани с насрочване на мачове в жегата и на открито. Лакомия и алчност, даже садизъм.

12

Анонимен

преди 4 години

Гришо е свикнал с "чистия въздух" тук и е кален, та затова не му е проблем

11

Киро Х

преди 4 години

Бригадите на Сорос трябва да бъдат разследвани и наказани за подпалването на пожарите в Австралия с цел налагане на политическата си климатична диктатура.

10

Гошо...Тъпото

преди 4 години

На...калпава ракета,Космосът й пречи;истинските тенисисти,играят без...въздух.

9

От кака Зелка

преди 4 години

До РепичкаТой сега е зает да твори новият си шедьовър и да прави нови снимки.

8

Гарантирано от ГЕРБ

преди 4 години

А в България въздуха е кристално чист 366 дни в годината!

7

Репичка

преди 4 години

Айде ккво стана с нашия член-кореспондент там? Кашля ли под моста?

6

Анонимен

преди 4 години

Поредната доза екоталибанска глупост, манипулации и лъжи. Въпросния сайт airvisual се занимава с продажбата на аксесоари за защита от мръсен въздух /маски/ и уреди за измерване на замърсяването на въздуха, тоест те всяват паника и трупат пачки от *** *** - който се смята за много ***, да им вярва.

5

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Какви пожари, какво замърсяване? Нали според Фандъкова и бандата й, замърсяване на въздуха има само от автомобилите, а това което горят за отопление не замърсява и затова ГЕРБ през ден вдигат данъците. Я да вземат и австралийците да вдигнат данъците за колите и въздуха ще се изчисти.

4

Гришо

преди 4 години

Тази година е моята година в Мелбърн !!! Ще мачкам здраво! И ще съм минимум на финал! Защото всичко мои съперници до финалния мач ще се откажат. А аз съм кораво кУоПиЛе от Аскьово и издържам на пушеци разни.......

3

Анонимен

преди 4 години

Опасен въздух...и Мая Маноловя не е изтъпанена пред кметството на Мелбърн......а Корни защо не грачи от твто

2

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Да преместят "АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН" в ... София. Обаче на открито. Тук ще им е малко..... По - добре. Поне няма да се отказват и да припадат по време на срещите. Ще успяват да ги завършват и после ще ходят да си кашлят в хотелските стаи. В София и околностите - няма пожари ....... И въздуха е ........... почти същия.

1

Анонимен

преди 4 години

То пък нали в София е много чист...