9

Анонимен

преди 4 години

Снимката става за презентация на Герб. От едната страна ще покажат малките дупки в България и то ще напишат че има по една малка дупка на всеки 100 км а от другата ще покажат голямата дупка в Китай.

8

Зелен от Брюксел

преди 4 години

Тръмп е Виновен, Комунистите от Китай са Наши Партньори и Господари, да живее Император Си!

7

Анонимен

преди 4 години

Това е copocoидна лъжа.Такова нещо в друга държава освен България не може да се случи, камо ли в комунистическия рай.

6

АнонимеН

преди 4 години

ЕДНО Е ДА СЕ ОТВОРИ ДУПКА А СЪВСЕМ ДРУГО ДА СЕ ОТВОРИ ДУПКА КОЯТО ДА СЕ ЗАПАЛИ!!!АДА СЕ ОТВОРИ ЗА ДА ПОГЪЛНЕ НЯКОГО ИЛИ НЯКОЛКО!!!

5

До 6

преди 4 години

Карстовите дупки са природен феномен който е много трудна да се определи точно къде и кога ще се прояви, но ти явно от висотата на собствената си глупост си убеден, че това е безхаберие. Като си толкова умен и отговорен човек, може да започнеш да даваш прогнози къде ще се отворят карстови дупки, кога ще има земетресение, какъв ще е магнитута му и т.н.

4

Анонимен

преди 4 години

Понеже отново имаме типичен пример за джурналистическа неграмотност и опит за създаване на сензация - истината е че това са карстови дупки и те не се случват само в Китай, а в цял свят, там където има варовикови, гипсови и т.н. карбонови скали, които ерозират при наличието на вода. Тук пътната настилка няма нищо общо!

3

Луд

преди 4 години

Тема без потенциал е това. Не е виновен Бойко или Фандъкова, не е в САЩ, и за капак е в братски на русолюбите Китай. 10 коментара макс.

2

Анонимен

преди 4 години

Как бе, нали само в България стават такива работи.

1

Анонимен

преди 4 години

Да викнат нашия човек да им оправи улиците.