10

postradal pasi

преди 4 години

До Бай *** Само когато да изземват ракия влизат иначе не могат. Когато им отърва да влизат а сега не става много ще им замирише

9

vlady

преди 4 години

Браво на човека! Хубаво е човек да събира ценни стари вещи, да уплътнява пространството и да увеличава ентропията.

8

Бай Ганю

преди 4 години

Как така не можели да влязат в двора му да изчистят ***,Ами ако складираше опасни химични вещества,биологични отпадъци,пак ли нямаше да могат да влязат.

7

пф

преди 4 години

Трябва разбиране, а не саморазправа. Човека има нужда от подкрепа. Това е вехтошарство и е много силна психическа зависимост, познавам такива хора. Добри хора. Те не са виновни, Просто не го осъзнават. Когато ги натиснете, става по-лошо. Трябва професионалист. Малко по-адекватно бе хора. Искате да решите проблема или просто да отстраните човека. пфф

6

Ха-ха

преди 4 години

То един премиер превърна държавата в сметище,та за клошар ли ще се кахърим....

5

Тафров Пендолфинито

преди 4 години

Путинови фейкови новини...целят да омаскарят нашата партия-кърмилница ГЕРБ.

4

Ужас

преди 4 години

Това е избирател на герб, само да сте го пипнали.

3

анонимен

преди 4 години

Това само в нашата страна миже да се случи, е, може би не само в нашата, а в подобни на нея. Да изринат отпадъка и толкова, какво го галят този като малко детенце, може ХЕИ и наистина психиатър да се погрижат!

2

анонимен

преди 4 години

Да се освидетелствува от психиатър, трупането на *** било психично заболяване. Има много хора, които трупат не точно отпадъци, а ненужни стари вещи понеже щели да им трябват, и просто си умират така, затрупани с тях. Всеки познава по няколко такива и близките им водят на практика доживотна борба с това. Затова при този случай трябва къдействие от психиатър и да се изринат отпадъците.

1

шматка

преди 4 години

Криво разбрахме и социализма и демокрацията.Това че в твоя двор можеш да правиш каквото си искаш е поредната нашенска простотия.В Канада ако искаш куче първо питаш съседите дали може.