73

Sty

преди 4 години

Аман !

72

Анонимен

преди 4 години

Да живее Полис София, Полис България !!! Останалата земя се продава за да има всяко българско чадо 20 годишно немско возило и пари за винетки !

71

ГРОБ

преди 4 години

Пак ще падне лапанее, ще доим матряла...

70

Подал успешно

преди 4 години

На 08,отидох със свито сърце в пасп.служба на бул.Шипченски проход.Знаех,че опашките са започнали.Изненадата ми бе пълна,когато видях какво става там.Полицай активно разпределяше хората,даваше указания,помагаше при изготвянето на документите.Служителките бяха отзивчиви и експедитивни.Процедурата-вземане на заявления,попълване,плащане(доплатих и за златен талон,изчакаха ме)и подаването им,снимките, ми отне под 20 мин.Съпругата ми завидя и се моли и за нея да е така бързо и удобно.Успех на всички!

69

Анонимен

преди 4 години

Софийското жителство е въведено по времето на цар Борис, т.е. преди 1944 година, но онези 80% го свързват само със соца. Най-голям процент на нарастване на броя на населението на София има между 1880 и 1940 година. Не трябваше да го премахват след 1989 година.

68

Анонимен

преди 4 години

ако провинциалистите се махнат от софия в нея ще останат не повече от 30-40 хиляди.град с мащабите на кюстендил.няма дад има нужда от метро,трамваи,тролеи...

67

Анонимен

преди 4 години

АлоУУУ, прУвинциалиститИ, миришИтИ !!

66

Анонимен

преди 4 години

От тази година взимат пръстови отпечатъци при преиздаване на лк и паспорт.

65

До 64

преди 4 години

Махай се и добре ще направиш. В някоя столица те чакат с бъклица и дрян.

64

Анонимен

преди 4 години

До Радослав 58Ами нали това е електората на банкянската Тиква беее.Той ги докара в София и сега ги храни и пои с държавни пари а те му се отчитат като редовно *** преизбират.Докара ги На Софиата и са му признателни до гроб.

63

Анонимен

преди 4 години

Когато дойдат в София милион и половина бамбуци. от провинциятаи това вече не е столица и специално място а се превърна в Пазарджик-Асково.Аз се махам от това блато.Все още има по света места без Бг провинциалисти.

62

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

С тази "ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ" нещата не вървят на добре!!!!Тръгваш да пътуваш из България и цели райони са почти празни!!!Това според мен не е НОРМАЛНО.Но все пак това е България,която в момента няма 6 милиона "РЕАЛНИ".Стига сте писали само "СУХА" "СТАТИСТИКА",защото да не се чудите,че ви нямат доверие!!!!!Чрез такива статий ще си го заслужите!!!!!

61

Анонимен

преди 4 години

в столицата комунизмът още не си е отишъл.пълно е с "калинки"от мъжки и женски произход с дублиращи се функции...

60

Анонимен

преди 4 години

До някойТочно след 1944 г. се модернизира селското стопанство на много високо ниво,ние имахме модерна наука и модерна селскостопанска техника,освен,че селяните имаха работа ,имаха и от къде да си свият продукция,а и отделно си произвеждаха продукция,която продаваха или използваха.Къде е сега това модерно българско стопанство?Няма го!Предадено е в чужди ръце на чужденци.

59

Анонимен

преди 4 години

До РадославТака е ,Радославе и освен това ,парите са в държавата и порциите са в партиите,а самите партии и порции се ръководят от София.Който отрича това което казваш е лъжец.

58

Радослав

преди 4 години

До 53А като сложиш и всички централи на фирми с по 20-30 администратора които им се налага да са в София защото тези агенции са там и през ден имат работа с тях? А техните роднини? Ама те, не са 1 или 2 фирми, а са стотици. Само виж, че всяка лизингова кола е с регистрация София, това означава, че всяка фирма която продава чисто нови коли има администрация в София, която ходи и регистрира коли в КАТ София. Само за всички марки МПС-та сигурно са 2000 човека. И после защо София е пренаселена?

57

Радослав

преди 4 години

До 53Изпълнителна агенция Морска администрация: В София - 245 човекаИзпълнителна агенция по горите: В софия - 148 човекаИзпълнителна агенция по лозата и виното: В София -86 човекаИзпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството: В София - 100 човекаИзпълнителна агенция по сортоизползване, апробация и семеконтрол: В София - 144 човекаИ това са само за които има официални данни. Реално са много повече.Тотала е 2114 само от тези агенции. А като сложиш и родата им?

56

Радослав

преди 4 години

До 53Дали ще е като се направи всичко електронно и вече няма да има киснене по опашки или като се измести самата администрация е все едно и също, но ще има ефект от това да се премахне централизацията на всичко в едно място което не е предвидено за толкова много хора!Искаш примери ли?Изпълнителна агенция Автомобилна администрация: В София - 520 човекаИзпълнителна агенция Борба с градушките: В София - 817 човекаИзпълнителна агенция Железопътна администрация: В София - 54 човека

55

Коко до анонимен

преди 4 години

порче, май още не си пуснал една вода все още. Нещо ми се струваш напрегнат.Без работа ли си останал? Ще си продадеш наследствената панелка и ще имаш за още някоя година живот. Споко.

54

Анонимен

преди 4 години

До някойАнтифашистите бяха тайно избити още през социализма,тихомълком бяха избити и това със сигурност не го направиха социалистите,българите или руснаците,а някой от запада ги изби поголовно,така че не ми говори за партизани и смешни пропаганди.А колко граничари са избити от такива диверсионни групи и шпиони прехвърляни от чужбина нелегално към България,това е отделна тема.