42

Анонимен

преди 4 години

До А сега сериозноНяма отърване - ако не са ислямисти ще са комунист-либерасти. Те си вървят ръка за ръка и в европа.

41

А сега сериозно

преди 4 години

Прави впечатление че левендури от Зелените са пуснали на първа линия, та ако се махнат аятолясите, властта да е правилните ръце.

40

Анонимен

преди 4 години

Аятоласите са се вкопчили здраво във власта, даже с атомни бомби не можеш да ги откъснеш.

39

Анонимен

преди 4 години

И колко са "протестиращите"????? Стотици хиляди може би?

38

Анонимен

преди 4 години

Сто човека майдан не правят.

37

Анонимен

преди 4 години

Памет и за Неда Солтан!

36

Полковник

преди 4 години

Успешните военни действия се водят с Акъл, дисциплина търпение, стабилни нерви , комбинативност и здрав дух .Иранските военни генерали НЕ притежават нито едно от иизброените качества !!!

35

Ангел

преди 4 години

На Тез Иранци не им трябва враг .Сами ще се съсипят.Въобще не ги бива във военните действия .Тръгнаха да избиват Американци .Колко избиха !??!?! Нула. Цивилни Украинци и Канадци обраха пешкира!

34

179

преди 4 години

Да свалете правителството и станете феминиска кочиня контролирана от ..... То цял свят е горе долу така вече. Затова е толкова нещастен. Тия на протеста са само жени и ако наистина там е халифат отдавна да са ги обесили. В Саудитска Арабия да са виснали на въжето. Но чакай те са извън погледа на Сащ защото им дават половината от горивата си и са МНОГО ДОБРИ. Могат да правят каквото си поискат а Иран са терористи защото Мъжете и жените си знаят мястото в обещството и най-важното не дават Нафта ??

33

Анонимен

преди 4 години

Ба, какви са тези женици на снимката?

32

ДОНАЛД ГЪМП

преди 4 години

С ВАС СЪМ НАРОДЕ ИРАНСКИ! КАТО СВАЛИТЕ ТАМ РЕЖИМА ГО ТО БУЛГЕРИЯ ЧЕ И ТАМ ИМА ЕДИН МАЗНИК ДА ГО УТЕПАТЕ И НЕГО ХА ДАНО ЧЕ НЯМА КОЙ ДРУГ ТАМ СА САМО ОФЦИ ОСТАНАЛИ ЧАКАТ ДА ГИ ЗАКОЛИ НЯКОЙ ОТ 'МАА-ЛАТА'

31

Анонимен

преди 4 години

Подобен сценарий ЦРУ не може да реализира без "къртици" сред иранците.Всичко от атентата срещу генерала до свалянето на украинския самолет е планирана операция.Интересно е участието на украинците.

30

Сата НАТО

преди 4 години

Това е пунта-мара, организирано е от правителството, за да имитират, че уж има загрижени и честни иранци. За да не платят обезщетения ги разиграват тия сценки. Шибай им пестин милиона долара плюс санкции и забрана за полети от и до Техеран и да си е бава майката мръсният парс. Те имат пари, не са за жалене.

29

Анонимен

преди 4 години

Ако българската авиация свали български самолет, какво мислите ще стане?Никаква власт не може да се удържи и спаси в подобен случай,имайки предвид демокрациите.В Русия,Китай,Иран - ОБРАТНО, там никога не грешат , разбира се!

28

Смърт

преди 4 години

За виновниците свалили самолета и убили невинни!

27

Адриан Николов

преди 4 години

До ПроСоТоАма верно ли?

26

Анонимен

преди 4 години

Цветната революция е работещ сценарий включително и у нас, защо да не го включат в сюжета?Украинският сценарий със самолет и ПВО също е работещ сценарий с лека модификация в случая.ЦРУ много добре са знаели, че иранците ще се издънят.Вероятно целта, по която са стреляли иранците е "патица на гюме" специално "сготвена" за случая.Имаше един разумен призив за сдържаност от страна на Иран, който буйният тестостерон на военните го заглуши.Гадно е, но манипулирането е въпрос на интелигентност.

25

Анонимен

преди 4 години

до: 18То се знае, то е ясно!Володя Расспутин си е един мафиот с мегаломански амбиции.Нема. нема, па току се пpъкнe някой такъв диктатор.

24

Анонимен

преди 4 години

Долу пишещите въобще не мислят,че протестите не са заради британския посланик,Тръмп или международна солидарност, а заради 80-те загинали иранци в самолета.Ама така е, когато нямаш думата в къщи,си плещиш из форумите..

23

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен21да ти кажа,нещо и на мен не ми вдъхва доверие официалното версия...Защото както съобщиха,генерала бил "РАЗПОЗНАТ ПО ПРЪСТЕНА,който е носел"!!????..И:-Окончателното заключение било щяло да стане ясно СЛЕД ДНК тест на останките му!!??Тия останки с кои ще бъдат сравнени?..Да немат краварите "банка с генетичен материал на Сюлеймани"?