50

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 39 Абсолютно съгласен. За това и преди и сега никога не съм гласувал за БКП и БСП. Нямам развито стадно чувство. А капитализма прави чудеса и у нас.Без него сме в 16 -ти век.Щяхме да си ходим на село с каруците.

49

Анонимен

преди 4 години

Една дребна терористична коришка като путин трябва да бъде обстреляна като сюлеймани

48

Анонимен

преди 4 години

Путин гръмна холандския самолет ,ама не си признава. Лошото е ,че холандците НИКОГА не си остават магарето в калта. Очаквайте Владимир Владимирович Плутониев в Хага, врещейки и ритайки със ситните си крачета с високи токчета....

47

:D

преди 4 години

Всички са ***! Трябва да се изчисти света от тях !

46

Българина

преди 4 години

Нека меркел попита тръмп? Защо прадядо ти напусна Германия, сега нямаше да си президен, и да издадеш заповед за убийството на чужд генерал съответно панически в тъмното нямаше да бъде свален самолет!

45

Анонимен

преди 4 години

До 43 Албанезите са пичове. А вече лятото ходя на море само там. Телешкото е превъзходно!

44

До43

преди 4 години

А сега де, внасят ток от България, демек и те си осветли магистралата с ток от руски теактори:), това като шега:), ами те и в Македония направиха страшни паметници,осветени, европейски реплики, ама я виж как учат албанския сега, под тея светлини и няма връщане нали:)

43

Анонимен

преди 4 години

Разбрахме че знаеш името на Путин. И че ти плащат да го повтаряш...Колко? 20 стотинки ако споменеш ватенка, и 25 ако Путин е виновен за всичко...Хората не са толкова глупави. Намери си друго занимание срудентче. В един момент ще го сънуваш Путин.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Единственият който сее омраза и разрушение в съвременния свят се казва Владимир Владимирович Путин.

41

Анонимен

преди 4 години

Да, в омразата си към Русия Макейн е пословичен. Един озлобен човек, който заради Виетнам беше готов да срине света, само и само да види Русия страдаща. Те го използваха и той служи добре. Джон Макейн е никой. Ветеран сеещ ненавист и разрушение.

40

Анонимен

преди 4 години

До До32Господинчо, по Нова година бях в Албания която всичко на всичко има 3 ВЕЦ-а и внася ток от България. Направи ми впечатление че магистралата Тирана-Дуръс е осветена през цялата нощ. Ти дето се прекланяш толкова много пред руските ядрени централи и пред руската енергетика виждал ли си осветена магистрала в България? Стига сте ни тикали тая вмирисана Русия в носовете ни, бактън от нея и от вас нейните слуги.

39

До цитиращите

преди 4 години

Да проверят какво казва Кисинжър, за Крим например, а Ванга е казала Владимир ще владее света и други неща е казала за Русия, но нека не дразнем атлантиците, че много снимки тея дни натовци с Путин, Меркел на крака му отиде, Ердоган му вика приятел:), важното е, че има ефект в Либия се разбраха ще има мир, послушаха лидерите от снимката, браво, сложете по някой минус, господа атлантици, ако ще ви стане по добре, нищо, че е за мира :))

38

Анонимен

преди 4 години

Пълно скъсване с терориста Русия на всякакви връзки и взаимоотношения, това е спасението на България.

37

До32

преди 4 години

Пак да ти препомни, че тока дето пише сега е от руски реактори:), а и новия аец дето България ще прави и той ще е с руски:))

36

Анонимен

преди 4 години

ИстинатаЕто какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн

35

Баба Ванга

преди 4 години

Свето ке стане по добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

34

До38

преди 4 години

Ти сляп ли си тв не гледаш ли проекти прави с нато, с Европа, снимки с Ердоган, Меркел на крака му отиде, Ердоган каза моя приятел, а САЩ коледно успяха да получат за убийството поздрав от Идил и да разделят вината за още 180 невинни жертви от самолета с дежурния иранец сгрешил фатално от военната база мислейки си, че спасява страната си, хората да не са сляпи

33

Анонимен

преди 4 години

Гн путин то военния конфликт с иран мина покраи руската коледа пък не стана голема работа време е да те видим ти кво правиш

32

Меркел до Путин:

преди 4 години

Самолетът е свален със ракета руско производство, значи вината на Русия е поне 50%. Ама те още събират долари да платят сметката за сваления Боинг над Украйна

31

Анонимен

преди 4 години

Джуджето скоро ще се клати на бесилото пред Кремъл, а лудите чaлми които снабдява с атомни реактори ще го последват.