90

Анонимен

преди 4 години

Идват лоши времена.

89

Когато

преди 4 години

те изберат за Евродепутат се обличаш по начин характерен за Европа, а не за мюсулманска Етиопия!!

88

Българин

преди 4 години

Защо ще идва в България?! Тук си имаме достатъчно бежанци, нямаме нужда от повече.Стой си в Европарламента пич, не си губи времето да идваш

87

УжасТ

преди 4 години

Поредния популист!

86

Анонимен

преди 4 години

Откровено тоз не ми харесва. Търпим го, но не виждам с какво да ми хареса и защо в Сомалия да не е по- полезен за обществото там.

85

Анонимен

преди 4 години

Човека си казва, че не го инетресува ... тези хора не идват в Европа да се съобразяват с нашите порядки и ценности, те идват да си развяват коня както на тях им е угодно

84

Един от Северозапада

преди 4 години

Ей такива все поввече ще определят бъдещето на бевропа, а и на страната ни. Въпрос на време е .А ние кротко си спим....

83

толерантен

преди 4 години

Абе, черен, мюсюлманин, "бежанец", емемеец хубаво. Ама можеше да е джендар поне, щото така малко дискриминация идва, към жените.Пък, ако беше и в "затруднено положение", вече връхта, на "политкоректността".

82

Анонимен

преди 4 години

При положение, че Обединеното Кралство не желае да бъде в ЕС, много ми е интересно какво искат да подчертаят в случая с въпросното лице? На практика това е човек, който няма да продължи да работи и Европейския парламент и не виждам с какво е допринесъл досега за каквото и да е.

81

Анонимен

преди 4 години

Също като нашия пушльо Слабаков

80

Анонимен

преди 4 години

Тия със златните ланци са недоразумения, излязли по една или друга причина от нищетата - въпрос на бедняшка психология.

79

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе, "горял" за каузите. По-кухо изказване няма.Даже Тромпета е по "честен", който в прав текс си казва, че който не плаща на Америка, ще бере ядове...

78

Анонимен

преди 4 години

Чуйте му на тоя изказванията в ЕвроПарламата и тогава го рекламирайте, ако не ви е срам.:):) Той също помогна за Брексит с глупостите си,

77

Хххх

преди 4 години

Ееее Маджид развалиха ти бизнеса ...след 31.01 вече немааа да си евродепутат...само ще си дуп..едат

76

Да

преди 4 години

Тоя е една Алчна май.муна- Измамник... По- голам Измамник и от Телефонните Измамници.. Когато Англичаните бяха Империя, по - голяма от Русия( и СССР) до 1960 г ( до Средата на Комунизма в България), ползваха тия ***- ***.йм.уни като ***, да дърпат каруците и вместо волове, коне, кучета. Обаче, Англичаните направиха ГРЕШКА и сами напуснаха Азия Африка. Или изтребваш май.му.ните- не.г.ри, като ддинозаври и мамути, или те изяждат.

75

Ние си ги избираме

преди 4 години

Ние си ги избираме и ние сме робите на системата. Това е.

74

Анонимен

преди 4 години

Хубаво вижте снимката. Ама хубаво. И - запомнете я. Ако можете, де. Ако все още имате нещо останало в ***, освен контролно табло, обслужващо системата. "Работи, консумирай, спи. Работи, консумирай, спи. Плащай." И все така в разбъркан ред. Та, хубаво, мили сънародници (за съжаление), погледнете снимчицата. Е, те това е бъдещето не само на Европа, но и на света. Айде сега застанете гордо пред огледалцето и си кажете: "I did my part!" ;););) Ама с гордост, де. :)

73

Хохохо

преди 4 години

Абе щом Бареков стана, този ли няма да стане.

72

нормално е

преди 4 години

като белите не гласуват на евроизборите, пък муслимите и азиатците, като гласуват, могат да изберат всеки

71

Анонимен

преди 4 години

Справедливо е ... когато една нация е слаба и извратена, ето такива на снимката идват и превземат всичко.Българската нация засега не допуска това.