27

хъката и мъката

преди 4 години

погледнете, всичките им служители от стюардесите и механиците до директора на Улраинските аеролинии говорят само на руски, въпреки че държавният им език е украинският език,сега на киевските ченгета работата им е да намерят от коя установка е узстреляна ракетата, какво са си говорили летците с наземния персонал и кой искал/неискал/давал/недавал разрешения за полет на УКР 737.

26

Анонимен

преди 4 години

Я думай по-конкретно за "руската поръчка" ? Каква и е била целта ?------ Целта и е САЩ да затъне в нова война, този път с Иран. Досега всички "съюзници" на Просия бяха изпързаляни с тази цел - Сърбия, Ирак, Либия, Сирия. На всички руснаците обещаваха подкрепа, докато стане войната, след това се отдръпваха настрани. Интересът на Просия е пряк и непосредствен.

25

Анонимен

преди 4 години

Само ми е жал за украинците, а бяха свестни хора.

24

Анонимен

преди 4 години

Каква изтаелска намеса, просстако? Как израелците ще свалят самолет, излитащ от Техеран?

23

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименУважаеми,защо се правиш на "по-католик от Папата"?Та самия Тръмп,а и палячовците му, "С ПОЛОВИН УСТА" обвиниха Иран!Защо?..-Ами защото "номера" с тоя инцидент МАЙ ВОНИ!!!!..И май вони на Израелска намеса,а когато са забъркани евреите,.."подопечните" им "гои" просто требе да преживят,НИЩО ДРУГО..А като знаем ФАКТА,че семейството на Тръмп и 90 процента от семействата на "Влиятелните в САЩ" са свързани с ЕВРЕИ,просто нема какво друго да очакваме.

22

Анонимен

преди 4 години

Иран е изключително тежко положение.С недомислените си действия,потвърди тезата на Тръмп за държава, използваща тероризма за политика, уби половин самолет собствени граждани, ще плати кръвнина за всички загинали и ще отнесе срама,който ще носи и в бъдеще.Разликата с великите сили е,че те правят същите неща рафинирано, без притеснения и без чувство за вина.

21

Тъпия/тъпата

преди 4 години

забравих да ви са представа:-Некои ми викат "Тонката",други-"Странджата",но...лното е едно и също..

20

Анонимен

преди 4 години

Другари руски еничари около Техеран и в целия сИгАаанистанИРАН няма и не е имало бойни действия!!!, поне за сега и тази ваша опоркаru е ЛЪЖА! Казвам ЗА СЕГА, защото след изборите през ноември от Иран камик върху камик нема да остане!

19

Тъпия/тъпата

преди 4 години

Аз,като верна "пиарка" на Б.Тиквата ,идвам да ви кажа:--Ей,ше ви скъсам!...Де що има лошо мнение за Него аз и жъ го замитам,о..лиз..вам и пре глъщам,само и само "Женерала" ми да има Ореол!БЕЗ Женерала съм НУЛА бре!..Какво очаквате от мен?!

18

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕТиквата ТЕБ дъни сека вечер,бе ***!обаче глей ся:-От утре ще влизам тук с..."Тъпия"...Така че са подготвяй да са пънеш по достойнството ти!

17

6

преди 4 години

Айдее , укрите отново ги подгони руската параноя ! Голямо национално сплотяване ще падне около тази спекулация !Какво прави този граждански самолет в райони на военни действия !А тези руснаци дето изгорихте в Одеса да бяха виновни в нещо ?Нищо не остава безнаказано !

16

Рашо

преди 4 години

Умишлено убийство, тероризъм, както и да го наречат малко ще е да може да се опише дивия мюсюлмански идиотизъм. Пускат ракети по всичко което лети, ненормалници. Представете си ако имаха ядрено оръжие какво щеше да стане.Хайде арабофилите и русофилите, цъкайте минусите.

15

Украйна

преди 4 години

Един австралийски експерт каза, че това е възможно само ако транспондера е бил изключен! Това чия отговорност е ? Май слагате рибата преди тигана

14

дърт

преди 4 години

До ТАКА Е 3То да беше само Хирошима!

13

ПроСоТо

преди 4 години

и се поддържаш сама:-"Мисля,че ПроСоТо е прав".....Добре,ще сменя ника!..Ще влизам тук с други,десетки никове...Да та вида тогава как ше се оплетеш като петел в кълчища..."НЕОСТРА" "птицо",чието название започва с "Г" и завършва с "ъска"!

12

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ,което са напъна:-"Тъй като самолетът е украински и Кремъл влиза в полезрението".....Абе ХЕРПЕС,я ми кажи с какво толкова "ПроСоТо" та е впечатлило,та непрекъснато влизаш тук от негово име?..Ти направо ми правиш РЕКЛАМА,бе СПАТЪХНАТА кукло!!!!!..ега ти дивите пра..сета,дето сте са събрали там!..

11

Виновният е

преди 4 години

Тръмп. Да съдят него . Трагедия е. Но кой разпали тази криза...кой??? Онзи рижавиа, боядисан, ох дано го махнат,че е непредвидим, егоцентрик и нарцисист.

10

asd

преди 4 години

Тия Украинци са толкова продажни, че направо да ги заличават...но жалкото е че има една друга държава на Балканите с един индиански вожд, която и нея я разглеждат така

9

Анонимен

преди 4 години

Иран са само подизпълнителита на руска поръчка.

8

Анонимен

преди 4 години

Като знаят как постъпиха с принцеса Даяна, защо им е да остават в кралския двор.