10

Анонимен

преди 4 години

До ДодоТе си признаха, даже се похвалиха и по телевизията (местната), ама после изтриха съобщенията...като разбраха, че са се Ос**ли.

9

Анонимен

преди 4 години

Иран - световни терористи.

8

Ковача

преди 4 години

А представете си тия хора с ядрена бомба... Е така по погрешка да бастисат още нещо. Така и недоумявам как може да сбъркаш огромен, бавно летящ самолет за вражеска ракета?!!!! Последното беше, че взели самолета за балистична ракета. Дедо Тръмп им бръкна в мозъците и като извади пръста глей кво става - на изпращането 50 Ина стъпкани, тука един самолет с едни 180 човека ги затовиха по погрешка.

7

Анонимен

преди 4 години

До 1+1=6Двигателят на Боинга бил прегрял, а?Така ли беше?"Техническа неизправност" - от иранската държавна агенция.

6

Сата НАТО

преди 4 години

Иранците са виновни дотолкова, доколкото са прос ти и елементарни диваци, които позволяват на Путин и агентурата му да ги язди и манипулира.

5

Сата НАТО

преди 4 години

Виновникът е Путин. Прекалено голямо съвпадение е да се случи точно на украински самолет. Това е почеркът на кремълския из род.

4

Тео

преди 4 години

Стига бе, не ви ли е срам?Тук не става въпрос за Иран, САЩ или Русия! Тук иде реч за трагедия - виновника е ясен, ще си понесат последствия, като им знам традициите ще хвърчат и глави.Такава им е културата и манталитета,толкоз!Кой прав,кой крив няма значение,хора са загинали.А вие ми се делите на *** и кравари.Колкото до загиналите-разпознаването може да стане много лесно с ДНК анализ и вещи на загиналите-четка за зъби, стари непрани дрехи, завивки, косъм и прочее! И с материал от роднини.

3

АнонимеН

преди 4 години

КОЧМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА* ФЕДЕРАЦИЯ Е ОТГОВОРНА ЗА ИНЦИДЕНТА!! ОТ КРЕМЪЛ ПОДЛЪГАХА ИРАН ДА АТАКУВА ПОСОЛСТВОТО НА ФАЩ В ИРАК!ТЪЙ, ЧЕ ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК Е КРЕМЪЛ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!КОЧМУНДЕЛ*-КОЧ+***

2

САЩ са терористи

преди 4 години

Ако САЩ не бяха убили генерала, самолетът нямаше да бъде свален.

1

Край

преди 4 години

Тая малоумщина със самолета ми затвърди убеждението че и САЩ и Иран са ми излишни.