26

Петър

преди 4 години

Всички авиокомпании знаят че там има голямо напрежение от заканите на Тръмп и всичко е приведено в максимална бойна готовност всички отмениха полети само украинците не разбраха от опасностите те трябва да се извинат на близките на загиналите и да ги компенсират

25

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирате ли,защо не искаме украински,а турски поток. Украинците са професионални изнудвачи,дори когато загиналите са иранци. Същите номера ги прилагаха с тръбата и газта,не си плащаха газта и изнудваха+рекетираха руснаците.

24

Анонимен

преди 4 години

Ох,взе да ми писва този сапунен сериал. Дай си ми куклите,на ти си парцалките.

23

Психолог

преди 4 години

До АнонименПишеш коментари и сам си отговаряш на тях и се самокритикуваш за гледната точка от предишен твой коментар. Със сигурност не си наред, отиди да се прегледаш, ако още не си на психотропни лекарства

22

Анонимен

преди 4 години

Почти само иранци на борда и в Канада, за Украйна 20 млн да си купят нов 737 макс

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Напротив извиниха се и платиха компенсации. Това не са твойте лъжливи мошеници руснаците.

20

Психолог

преди 4 години

До АнонименКато гледам и ти живееш в сайта и нямаш никакъв друг живот. Денонощно си тук и драскаш абсолютно противоречиви взаимно изключващи се коментари

19

Анонимен

преди 4 години

Ами явно и у нас и в Русия,САЩ и Иран военни стават тези които в друг ВУЗ не ги приемат!От моите съученици офицери станаха тези дето бутаха зорлем с тройки и едвам завършиха!Неслучайно в казармата като служех на радиостанция най добрите ни специалисти бяха двама войници радиолюбители и двама старшини телевизионни техници.Офицерите ни бяха направо за скрап!Освен от пиене от друго не се интересуваха!Всяка сутри ги слушах как са се напили до смърт и едвам са долазили до колите си на сутринта!

18

Анонимен

преди 4 години

Ми който е учил история, има:- причини за войната- повод за войната- и много невинни жертви от войната.

17

Анонимен

преди 4 години

Зеленски иска от Иран компенсации, а Иран трябва да поиска от Путин компенсации, защото тези които свалиха украинския самолет се оказаха руски специалисти привикани от аятолаха да защитават Иран от така наречената американска агресия срещу исляма. Този инцидент сериозно разклати руско-иранската дружба защото става въпрос за стотици милиони долари компенсации, а както знаете Русия никога не признава никаква вина. Дори не признават че са нападнали Полша през 1939г.

16

Анонимен

преди 4 години

В руската армия офицерите Сминофф и Столичний обикновено са виновни за всичко.И двамата след много четене имат двойно виждане и нетрезво поведение.Но и в амерканската нещата не са по различни.Не знам дали си спонята как майор Даниелс и капитан Уокър по време на войната в Югославия изстреляха ракета която взриви покрива на къща в Горна Баня!Та и при тях такава работата-упражнявали се много и не забелязали кога са преминали в България.А и народът правилно е казал,че под фуражка мозък няма!

15

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо точно украински самолет свалиха; освен това првечето малазийци са мюсолмани.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13 - а когато 'най могъщата армия' също по погрешка свали Иранския пътнически самолет? Или викаш тогава не е било по погрешка а да се 'поупражняват'?И нито се извиниха нито платиха компенсации за загиналите!

13

Анонимен

преди 4 години

Ще има извинение. Едно "сори".Дано да са имали застраховка.

12

Валентин Тодоров

преди 4 години

Грешка няма.Натискането на спусака от разтреперени от страх пръсти не е оправдание за умишлено убийство.Извиненията не вършат работа.Иран трябва да бъде наказан.Дори не е необходима военна интервенция.Пълна блокада,без влизане и излизане на хора,стоки и товари е доказана от историята мярка.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12И къде и кога го е казала това Русия?Да не би да си го чул това от "източник, пожелал анонимност"?Знаем кой го използва тоя лаф, знаем и коя е Мария Захарова...

10

Анонимен

преди 4 години

И аз съм на същото..мнение...може по скоро да не е грешка просто..нарочно е свален

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Нали ако го бяха направили, руснаците първи щяха да ревнат. Това, че ТУ-154 са консервни кутии и ненадеждни е друг въпрос. За вас няма нищо свят. В двете катастрофи загинаха над 250 души, но това няма значение, важно е да плюем Украйна, Америка и т.н. То бива, ама вие се престаравате.

8

Анонимен

преди 4 години

"сбития", викаш?Поне български научи...

7

Анонимен

преди 4 години

А този,който даде автомата на м***ймунка?