102

Alastair

преди 4 години

Тази оставка да не е златен талон "едно пропускане на затвор". Ей алоо ?? Управлявате народ а не " монополи". Това всичкото са престъпления, злоупотреби с власт и корупцуя. Ефективните присъди кога ?

101

Анонимен

преди 4 години

Нали Тиквата преди месец обясняваше, че кризата в Перник била заради "некадърно управление" от страна на ВИК Перник и че нямало да търси отговорност у Димов?Оказа се наполовина прав, само с леката разлика, че ВИК са си вършели работата, докато некадърното управление на правителството му остави Перник без вода.

100

Манолски

преди 4 години

Хващам бас, че повече от половината ще ударите палец нагоре, Нено да изяде 100 тояги на гол гръб и после у кауша

99

Неньо от Карцера

преди 4 години

Не съм подавал оставка и не съм задържан. Просто оказвам съдействие

98

Анонимен

преди 4 години

Димов е за затвора. Подписвал е документи без изобщо да ги прочете, да ги погледне.Що за човек е той? Нима не е видял, че за цяла породеца от месеци притокът към язовира е 10 пъти по-малко отколко изразходваната вода.Абсолютен безхаберник! Умен бил, физик бил, доктор бил. Ако ще и академик да е, но това не го оправдава, че е безхаберник. Затова мястото му е в пандиза!

97

гостенин

преди 4 години

Театърът със задържането на министър Нено Димов беше само за да подаде оставка без да се разсърдят патриотите. Защото, ако се бяха разсърдили падаше правителството. Е, сега оставката е вече факт, а патриотите се барат по ушите и мълчат. Всичко е точно, както е уговорено от задкулисието.

96

Анонимен

преди 4 години

Конс Нено Димов

95

Анонимен

преди 4 години

До 88Еми точно за това Европа с право ни хока за съдебната ни система. Да не можеш да осъдиш и вкараш в затвора тези които за 5 годни фалираха 2 пъти държавата?

94

Анонимен

преди 4 години

До 96Много просто. Щото този остави 100 000 на мизерия. Па онез просто няква далавера с пари без да засегнат видимо някой.

93

Анонимен

преди 4 години

Влязъл в договореност и работил за интересите на фирми и прокуратурата го подгони и арестува. Обаче Цветанов също беше влязал в договореност и работил за интересите на строителни фирми, срещу което беше получил апартамент на безценица. Защо при сходни обстоятелства Цветанов и Цецка Цачева си стоят в новите апартаменти и се радват на престъпно придобития лукс?

92

Анонимен

преди 4 години

Борисов носи ли някаква отговорност за това, което вършат министрите от правителството му. При положение, че е бил принуден да разкара 9 министри, това не означава ли, че и на самия Борисов трябва да му се потърси политическа отговорност за работата на кабинета?

91

тя

преди 4 години

Оставка , съд ,затвор ! Така трябва да се работи, всичко друго е ала -бала !

90

Анонимен

преди 4 години

И този се размина с оставка. След време я посланик, я депутат. А хората без вода - ще пият "оставки".

89

Анонимен

преди 4 години

Боко редом с Пухкавото Лили са за пандиза по казуса язовир Студена,министърНено Димов е само поредната Калинка играеща ролята на бушон!

88

поглед

преди 4 години

Още мааалко и ще стигнем румънците. Ама още, на тоз етап е недостатъчно.

87

тя

преди 4 години

Начело на Държавата се изредиха много престъпници , които с делата си докараха България до "просешка тояга " , трябва да ги бесим , такива престъпления са вършили към народа си !

86

Анонимен

преди 4 години

До Само оставкиНе само оставки, Кьовеши, затвор и групово обезчестяване на политици в панделата, тогава ще се оправят нещата.

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Обясни за 11 години управление, колко от тия комунисти, крали "нагло и безнаказано" са вкарани в затвора, или поне обвинени от прокуратурата?Понеже Баце точно така се заканваше 2009 година - "Ще вкарам всички крадливи комунисти в затвора!"

84

Анонимен

преди 4 години

16 милиарда евро заем, потънали незнайно къде. - Ликвидирано птицевъдство- Ликвидирано говедовъдство - Ликвидирано свиневъдство - Фалит на КТБИ пак комунистите им виновни.Алоу! От 11 години комунистите са аут от властта, управляват гербаджиите, кога ще поемат отговорност?!

83

Само оставки

преди 4 години

няма да решат проблемите, ще сложат следващата калинка и ще замажат положението. Време е вече за карирани костюми, иначе ще си тъпчем на място. Докато ГЕРБ са на власт, нищо добро не очаквайте!