216

стока-пари-стока

преди 4 години

През социализма жените продаваха ли си тялото. Пътища на които жени очакват клиенти или витрини с мадам набиращи млади момичета от Източна европа.

215

ХИ ХИ ХИ

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И най-черните роми, които отидоха да работят в Коми СССР се върнаха с бели красиви рускинчета за жени.Що така бе?

214

Анонимен

преди 4 години

През социализма децата ги носеше партията.Секса разлага социалистическия морал и подкопава устоите на развитото социалистическо общество както знаем.

213

Анонимен

преди 4 години

през 70-те години сексът на социализЪма беше много бурен, направо див! А сега през 20-те няма никакъв секс, само една гола демУкрация!

212

джо

преди 4 години

до Ддд Какви две смени те гонят плиятелю. Смените бяха по две седмици. Ти знаеш ли какво беше да се запознаеш с някои германци или чехи ,поляци? Хем вървеше алъш вериш , хем някои други работи. Пък на бригадите си беше.......... явно не си бил, затова и не знаеш , че това беше полигон да се запознаеш с някое маце от друго училище , а можеше и да удариш кьоравото. Също важеше за екскурзионните , момичетата направо "късаха синджира" ,но какво да ви кажа питай родителите си.

211

секса се продава

преди 4 години

Личния материален интерес -да се паразитира и да се продава секс е много изгодно. Не се плащат данъци и се живее лесно

210

Атанасов

преди 4 години

До Ддд Стига си се оплаквал бе.На бригадите си беше жив денонощен купон. А за казармата.....личат си днешните мъже,неходили в казарма,не че всичко е било хубаво в нея,ама и по мъже сме,ходилите.

209

Анонимен

преди 4 години

Е велето му призна на социализма единия секс... нали, всичко друго било кански мъки и мизерия и нямало свобода на словото, ама виж секса.... и то е щото като са ти забранили да говориш и какво ти остава.. секс, там барем с приказки не става- трябва си действие

208

шопендар

преди 4 години

и тогава жените си беха ***,и си решаваха проблемите със секс.партийните секретари,и малки шефчета уреждаха за службици,за жилища,за отпуски с птлатежното средство-секс.жените се ебеха като изоглавени,както сега.е,нищо ново под слънцето.

207

Анонимен

преди 4 години

В соца секса вървеше дено нощно. Статистиката е категорична. Ако се погледне и сравни ГДР 17 мил. население с 70% разведени. ГФР 70' мил. население 3%. - 1990г.

206

Y

преди 4 години

Оправете грешките

205

Някой си

преди 4 години

Сексът беше един от отдушниците при соца. Беше безплатен и поголовен. Особено сладък беше сексът през работно време. Това беше върхът на скатаването. Всеки гледаше работното време като на чужд портфейл. Да не говорим пък за секса, когато се отиваше на "обмяна на опит" в СССР. Налагаше ми се понякога да бягам от агресивните жени, представителки на "Великата страна". Не, че съм се дърпал много.Хаха."Тебя нельзя не любить!" Ужас!

204

Ким Филби

преди 4 години

Кърската любов беше в разцвета си. Отидеш някъде на разходка или на реката за риба и виждаш вирнати баджаци.

203

Анонимен

преди 4 години

Освен за жената и за мъжа е така. Освен секс за друго не се мислеше. Аванс и заплата си вървеше. Секс ставаше навсякъде. Парите не са отзначение.Със секс купуваш дефицитна стока,взимаш бопнични,излизаш отпуска. Колаборация на пълна мощност ежедневно.

202

от соца

преди 4 години

шесто: барове, дискотеки и ресторанти бяха малко, а и беше скъпо, киното беше по-евтино, но рядко имаше добри филми, реално нямаше много забавления освен битови, където се пиеше, ядеше .... и след това секс, ако се намери място. В резултат много се женеха заради забременяване, а ако мъжът беше женен, партиец или хитрец се стигаше до аборт, броя на абортите за несемейни беше огромен, а омъжените се освобождаваха при втора бременност нелегално..със съответния риск или проблеми. Това е реалността з

201

от соца

преди 4 години

Нима американката знае какъв е бил секса при соца? Първо: проблем бяха квартите /в хотел регистрираха само семейни, и бяха скъпи/, второ: нямаше добри противозачатъчни и презервативи, трето: в по-марките градове и села, ако смениш 2-3 *** партньори те обявяваха за *** или ***, четвърто: партийните другари и другарки можеха безнаказано да изнасилват или принуждават всеки, който им хареса да прави секс с тях, пето: повечето от активни при соца не знаят какъв е секса сега за да коментират.

200

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗА ЖЕНИТЕ НЕ ЗНАМ--АМА ЗА ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ И ШЕФОВЕТЕ , СЕКСА СИ БЕШЕ БЕЗПЛАТЕН И ЧАСТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МОРАЛ, ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ , ТРЯБВАШЕ ДА СА ОБЩИ! ТАКА СЕ НАРЕЖДАШЕ ОТ ЦК/БКП И КПСС!

199

1

преди 4 години

През 80 те ме назначиха управител на голяма аптека с 20 жени персонал.Работата можеше прекрасно да се извършва и от 10-12 аптекарки,ама на държавно е така.Персонала имаше хубави условия,не беше сериозно натоварен, на младите (и не само) колежки им беше широко около врата и всички въртяха извънбрачни връзки.Някои само чакаха да ми видят гърба и хукваха по любов в работно време.Сега частните собственици им късат зад ниците от работа и рядко някоя се сеща да кръшка,нямат време и енергия за това

198

Анонимен

преди 4 години

Когато видя такова заглавие, написано от първокласник не чета статията.Давате лош пример с неграмотните си вписвания.Очаквам скоро заглавие на маймуница.

197

Анонимен

преди 4 години

всичко беше общо така и жените.