196

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, какво стана с твоите знания и теории ии стигат само за да драскаш глупости по форумите?

195

Анонимен

преди 4 години

*** май стана възможно изведнъж

194

Иса

преди 4 години

Това е отмъщението на Иран към Америка!! 63 Американци изгоряха в самолета!!

193

Анонимен

преди 4 години

Ако самолета е свален от ракета ще останат стотици и дори хиляди дупки-------А ако просто са сложили една бомба в кабината?

192

Анонимен

преди 4 години

До руска ракетаАбе украинците са руснаци по произход,те затова,когато ги пращаха на война и се предаваха на другите украинци от Донбас и като се предадяха виждаха,че няма никаква руска войска,а хората си пазят къщите и семействата,украинци избиват украинци.

191

Анонимен

преди 4 години

Абе, маните го самолета, ами клетата Канада остана без ядрени специалисти!

190

до Боби

преди 4 години

Казах ти, че колкото и да повтаряш лъжи, не могат да станат истини. Лошото е, че май ти наистина ги вярваш тия неща, което говори за сериозна промивка. Жалко - звучиш като умно момче. В Донбас имало миньори ахахахахха миньорите пребиха редовна армия, пък била тя и калпава като украинската, миньорите стреляха с установки Град и използваха танкове? хахахаха пленените руски войници бяха наистина в отпуска и на фронта нали? хахахахха

189

Анонимен

преди 4 години

В тоя сайт пишат военни стратези. А нещо за Китай и Япония. Това не са компютърни игри.

188

Боби

преди 4 години

До защо Русия го свали?"руския свали украинския самолет за да нажежи международната атмосфера и да премести вниманието от Донбас и Крим към Мала Азия."Добре умнико има достатъчно снимки от катастрофата - Ако самолета е свален от ракета ще останат стотици и дори хиляди дупки по елементи на корпуса а телата на пътниците ще са нарешетени като от картечница нали така?Има ли поне една подобна снимка? На терен работят хиляди хора всеки от тях има смартфон!Чудя се за какво си чешем езиците???

187

Боби

преди 4 години

До сега русия пак мълчиЗащо Путин мълчи?Асад разреши на Иран да разполага ЗРК на своя територия стига да се координира с Сирийците и Руснаците А РФ каза че ще сваля всеки самолет в обсега на С-300 и С-400 ако атакува Сирийска територия - не знам да ли не сте подминали тази новина. От тогава Евреите не ползват морето и Ливанското въздушно пространство за да нансят удари по Сирия. Както се казва нещо подозрително притихнаха.Та за какво Путин да говори?

186

Анонимен

преди 4 години

Сирийската химическа атака, руската ракета... Кой вика с див глас - Държи крадецът!? Кой е най голям световен крадец?

185

Боби

преди 4 години

До до Боби"А, иначе е ясно и че самите руснаци свалиха самолета, опиянени от успехите си с/у украинската авиация"Умнико трябва да имаш СРЕДСТВА с които да свалиш самолет. В момента в Донбас бунтовниците разполагат с ПЗРК, Стрела 10 и Оса - последния е самоходен комплекс с обсег 10км на радарно насочваните ракети - тоест може да действа по всяко време на денонощието но и този комплекс не може да свали самолет летящ високо като МН17А "доказателствата" на БилингКЕТ отдавна ги разобличиха

184

сега русия пак мълчи

преди 4 години

УГОВОРКАТА 12 сентября 2019: Израиль не готов мириться с военной угрозой со стороны Ирана с территории Сирии. Об этом заявил премьер-министр Израиля Биньямин Нетаньяху в ходе встречи с президентом России Владимиром Путиным в Сочи.ЗАЯВКАТА 30 дек 2019: Путин поговорил по телефону с президентом США Д. Трампом, и поблагодарил его за переданную по линии спецслужб информациюИЗПЪЛНЕНИЕТО 3 января 2020: Касем Сулеймани главный военный стратег Ирана убит при ударе ВВС США в БагдадЗащо Путин мълчи?

183

защо Русия го свали?

преди 4 години

руския свали украинския самолет за да нажежи международната атмосфера и да премести вниманието от Донбас и Крим към Мала Азия.Путин беше директно ангажиран с убийството на иранския генерал, сега се опитва да обвини Иран в свалянето на самолете. Защо самолета се оказа украински? - ами защото Русия има пряк интерес в дестабилизиране на Украйна.Ракетата която свали самолета е от стар тип ППО от времето на СССР, а руските наемниси върлуват из целия регион със задачи да създават терор и ЕС миграция

182

Боби

преди 4 години

До до Боби"Ей, така и не се научихте, че една лъжа изречена 100 пъти, не я прави истина."Сега Умнико вземи 15 секунди последователно помисли над тези идеи1. Буквално В съседната стая имам пенсиониран командващ Офицер от БА на ЗРК С-125 и С-200 - имам информация от първа ръка2. В Донбас има МИНьОРИ - те както подводничарите и Пожарникарите те БУКВАЛНО влизат в собствения си гроб отивайки на работа - Украинските националисти им пуснаха кръв и ги превърнаха в маниакални бойци - за това и печел

181

до руската ракета

преди 4 години

руска ракета е изстреляна от базата в Сирия......---------------Абе, Върховен и Ненадминат "Де."? ил"!!!!!-))))))))))))Ти учил ли си География?????Ти знаеш ли какво е растоянието от Сирия до Иран??????Знаеш ли, че Нито Една Държава в Света Няма Ракета на ПВО с такъв Радиус на действие!!!!!Абе, Откъде ви изкопават такива "Аме!?? .Би" в НПО-тата, бе!!!!!!

180

И.К.

преди 4 години

Самолета е свален от Иван Костов!

179

руската ракета

преди 4 години

е изстреляна от базата в Сирия, вероятно от руските наемници също както стана в Украйна. Русия ще отрича, а Иран го поставиха в глуха защита и също отрича, но на заснетото видео се вижда как ракетата избухва до самолета и шрапнелите го поразяват, това е стар модел руска ракети разположени в Сирия.Русия има нужда от война между Иран и САЩ, понеже ще се отвлече вниманието от Украйна където руските окупатори се опитяват да грабят територии.Иран също има стара териториална вражда с крадлива Русия.

178

Анонимен

преди 4 години

Да допуснем Хипотезата , че самолета е бил свален от ракета "земя-въздух", следва извода, че някой от разчета на иранските ПВО се е "престарал" от страх"!Друга хипотеза, използвана е ПЗРК, но височината на ПЗРК е ограничена до 3500 - 4000 метра височина и в радиус от 5000 метра! САЩ потвърдиха, че в близост е имало американски БПЛА, възмоежно е иранците да са се "пообъркали малко"!Въобще, Иран би трябвало да закрие въздушното си пространство за гражданската авиация поне за 24 ч.

177

Край

преди 4 години

На острова и в Канада са убедени. Това ни стига. Те са всеизвестни подръжници на американските "истини"