175

К

преди 4 години

Теста с противоракетния "щит" беше направе! Оказа се че или въобще не работи или нямат такъв!

174

ХАХАХХАХА

преди 4 години

кривите ракити на иран досега как уцелиха петролните кладенци в Сауди арабия, как свалиха американските дронове, май не са много криви и как противоракетната отбрана на САЩ не свали НИТО ЕДНА ОТ 22 ПРИ ПОСЛЕДНИЯ УДАР А козячета центаджийски?

173

Анонимен

преди 4 години

Аз на американски военни сводки не вярвам, откакто им разобличиха лъжите сърбите. Те казаха за сваления стелт, американците викат лъжа е, те показаха сваления стелт и американците удариха с рекети телевизията в Белград. На лъжците никой не вярва. Като няма жертви и разрушения защо не пускат телевизиите в базите, ааа? Щото лъжат. Иначе да се бяха скъсали да показват здравите бази.

172

Анонимен

преди 4 години

Прави се наблюдение, тогава се брои, после се стреля. Кой успял да избяга избягал, другите са карантия. Американците са поизлъгали колкот да не им заминат и другите бази. Кипър се оказа че ще ги приема в случай на бягство.

171

Анонимен

преди 4 години

Вече знаем защо Иран залаган на коли бомби а не на ракети. Понеже колите са внос и поне могат да стигнат до пазара. А на кривата ракета сащ и е виновна , че нищо не улучва. Смешници жалки. И лъжат най - нагло. 80 убити . Те как ги преброиха? Да вярваш на този режим явно си рожба на вековно кръвосмешение. При тях все пак е традиция да се женят първи братовчеди , редовно и с предимство. Момичето се взема от родата на майката на момчето. Ако няма момичета , тогава се взема външен човек.

170

Анонимен

преди 4 години

Ой защитнико на Иран , ой русоислямецо , поради Що се срамиш да се наречеш българин ? Или изобщо не си ? По ти харесва жена ти забулена а ти с кабриолет в гащите , бос и необразован , с белег на челото от удари с глава в земята. Ако това беше потенциала на Иранското оръжие ясно е като бял ден ,че Иран съществува единствено благодарение на милостта на Сащ , а не на Аллах. Иранците тотално се изложиха пред света,даже погребение без жертви немогат да организират, а Китайските фойерверки са по добри

169

Анонимен

преди 4 години

Питайте ги кой е построил Каба, Абрахам(Ибрахим) и Исмаил, знаят го всички това много добре. Това означава, че са били мюсюлмани. И религията винаги е била Ислям. Тоест единобожие.

168

jewstice offence

преди 4 години

Всъщност Хизбула, Хамас, ИС, са творения на евреите, Те мразят Ислям и Господ, за това именно са убили и убиват пророци и праведни хора. Чрез шпиони са инфилтрирали и изменили изцяло какво е Ислям, веднъж попаднали в мрежата на дявола, само Аллах може да ви спаси. /това е определена група от евреите/ със сигурност има евреи жертва на системата на Звяра./

167

Това е вярно

преди 4 години

В американските бази американци отдавна няма. Изпращат се само емигранти, на които е обещано след мисията да получат американско гражданство, а при тяхна евентуална смърт семейството им получава американско гражданство, а съпругата - пенсия до края на живота си или следващ брак. Така, че американци убити наистина няма. Що се отнася до кандидат-американци - твърде вероятно.

166

Скептик

преди 4 години

"БОЖИЯТ НАРОД" Е ИЗМИСЛИЦА. ВСИЧКО СА КРАЛИ ОТ ЕГИПЕТ И НАТАМАНИЛИ ВПОСЛЕДСТВИЕ. СКРИЖАЛИ, ПУСТИНИ, ТРА ЛА ЛА НА МОЙСЕЙ КАЙСИИТЕ. ДАЖЕ ГОСПОД СА ОТКРАДНАЛИ. АКО Е СЪЩЕСТВУВАЛ ИСУС С ПРАВО Е РАЗГОНИЛ ФАРИСЕИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ ИМ ОТ ХРАМА. И ЗАТОВА СА ГО РАЗПЪНАЛИ.

165

пияница мистик

преди 4 години

Убиха, как да не убиха муджахидините. Убиха 180 човека - 11 украинци с екипажа, 83 ирански студенти, канадци, немци малко и там някакви други....Отделно онези 50, де се изпотъпкаха пред снимката на терориста...

164

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 198Говориш глупости. Номерата на Путин знаем са мръсни. Но пък не е чак толкова глупав. Да свали този самолет не му дава нищо. И не той крие черните кутии, нали!

163

Анонимен

преди 4 години

Боингът е свален от руснаците.Ужасно им се иска да сбият САЩ и Иран, но дано на иранците им уври главата кой им е истинският враг.

162

А сега сериозно

преди 4 години

Не само американци. Дори останалите държави от НАТО които имат войници в тези бази заявиха твърдо, че няма жертви. И как ще има като Иран е предупредил преди атаките. Пак не им излязоха сметките на медиите и началниците им. И не можаха да предизвикат тъй желаната война, насъскващи и двете страни. Жалко, че от страх, паника и жълто в гащите след атаката си, иранците свалиха боинг с невинни хора и скриха черните кутии.

161

Анонимен

преди 4 години

Онези с чаршафите са гола вода ..нищо не са направили базите имат много малки поражения все едно пиратки са хвърляли ..излагация

160

Ч кам го на евреите

преди 4 години

Винаги съм го казвал и ще го кажа. Ислямският режим дойде в Иран след като подкрепените от САЩ ислямски фашисти свалиха от власт шах Мохамед Реза Пахлави преди 40 години. Там където управлява ислямист да знаете той е кукла на краварите. Иран бомбардира празни бази и няма нито един убит. АКо имаше до сега да са туитнали видео клип или снимка в туитър. Тоя молла от Иран агент както и Ердо и другите ислямисти са слуги на евреите. Създават театри и правят каквото си искат

159

Анонимен

преди 4 години

"Другари русофили"...ако Тръмп лъжеше, че няма загинали, това щеше да е неуважение към военнослужещите и щяха да го разкъсат веднага.За разлика от диктаторските шитхоулс като Иран, Русия, Китай и прочие, народа може да търси сметка на управляващите, даже и да протестира :)Така че се успокойте. Едно просто логично мислене показва, че в действителност няма загинали колкото и да не ви се искаКакво да се прави, колко може старата руска "техника" на Иран :)

158

А сега сериозно

преди 4 години

Не само САЩ казват че няма жертви, но и всички други държави с контигент в базите го потвърждават. Иранските изстреляни кьорфишеци са само за вътрешна употреба. И страх от САЩ, с надежда да не разлютят Тръмп. И е повече от ясно, че каквото и направи сега Тръмп, за медиите, ще е грешно. Ако бе отвърнал- защо е оттвърнал след като Иран нарочно избегна жертви? Ако не- тогава Тръмп е клекнал от страх пред мощта на Иран:) А Тръмп както винаги, взе най-правилното решение. А вий си четете медиите:)

157

Щирлиц

преди 4 години

Американците са безсмъртни,още от Литъл Бигхорн.

156

до 187

преди 4 години

точно на теб ли да ти ги кажа, слушай Дончо и му вервай, що така като казваше Путим няма убити руснаци в Сирия, беше лъжец, пък сега Доньо като ги плещи същите било истина....аде ся канарчета