64

НПО

преди 4 години

Това е манна небесна за НПО-тата... Оставете ги - детето е тяхно и надали ще му сторят нещо лошо! Силно съмнително е да е изпило и една глътка бира. Изглежда родителите му се грижат добре за него. Не трябва да им бъде отнемано! Не бъдете като норвежците!

63

Gorskio

преди 4 години

61 братче, те не са всичките от този баща...

62

Анонимен

преди 4 години

Защо ще пресипваш лимонадата, която си е в бутилка в друга бутилка? Нищо не разбирам. Чаши тия нямат ли?

61

Анонимен

преди 4 години

Охххх майкоо Кевин??Сам ,,с биратаигрален филм мейд ин хиндустан оф Правец и района.....

60

Анонимен

преди 4 години

"не било пило алкохол, а лимонада" в бирена бутилка? Вие за толкова ли прости ни имате? Значи хващаш шише лимонада и го пресипваш в бирена бутилка. Чаши нямате ли си? Даже пластмасови чашки нямат горките. И стига сте ни правили на будали, ами направете един кръвен тест, че вече лазите по нервите на хората с тия ***-джери истории. До 30 дена ще се види от-до всичко в кръвната картина. А може и тест с косата му. С две думи - спрете да ни лъжете!

59

Кевин?

преди 4 години

Какво прекрасно българско име! Тези хора са дали това име на детето си, защото са големи патриоти и защото възнамеряват да възпитат и КевинЧо като патриот.Аз пък се питам, колко ни струват на нас, данъкоплатците, КевинЧо и останалите 4 деца? детски надбавки, помощи, безплатна ясла и градина, бонуси за учениците и т.н., и т.н.Жената, родила тези 5 деца, самотна майка ли се води?И обърнете внимание - бащата на Кевин е на 24 г., но вече е създал 5 деца.Но поне1 лев данъци внесъл ли е в хазната?

58

Анонимен

преди 4 години

Има си хас да каже нещо друго!Но не му идва наум, че и с тези лъжи се излага. Ако е истина онова, което твърди, тогава възниква въпросът каква е ценностната система, според която възпитавадетето си?Още е на 2 годинки, а вече има пример за подражание, пред който благоговее - алкохоликът, надигащ бутилка насред улицата. Когато си играят, малките деца подражават на персонажите, на които искат да приличат, когато пораснат, защото ги учат да се възхищават от такива.

57

Анонимен

преди 4 години

За достоверно я му дайте на Кевин да порне един гълток биричка, ако не се намръщи, значи е свикнал и работата е ясна.

56

Анонимен

преди 4 години

Като е бира пък какво?!? За продажба на бира дори не се изисква лиценз за алкохол!! Не е голяма работа!! Стига сте се правили на много праведни!! Аман от пишман пуритани!!!

55

Владислав

преди 4 години

Ако не бяха от етноса веднага щяха да им вземат децата. Сега са ползватели на услуга.А на българките дори в пъти по-прилични условия им ги взимат, без никакви "услуги"

54

1

преди 4 години

До демократДа прави, но и да има задължения за изхранването, възпитанието и образоването им! А не само да прави, а държавата да се грижи за тях!

53

Анонимен

преди 4 години

"Да поговорим за Кевин" по нашенски. на чист майчин.

52

Анонимен

преди 4 години

Нещо много пенлива тая лимонада. То на клипа ясно се вижда каква пяна има в бутилката след като я надигна...

51

демократ

преди 4 години

Всеки е свобден да прави колкото иска деца. Освен това, набелязването на определен човек и набеждаването му организирано е наказуемо.

50

Анонимен

преди 4 години

Много глупави хора има във фейсбука, покажеш му снимка на чаша, следва една сурия загрижени хейтъри с комплекс за малоценост да те наричат пияница.

49

Анонимен

преди 4 години

Не, бе, само лимонада беше, само с 5 градуса, не беше много.

48

Анонимен

преди 4 години

Я не се присмивайте на гласоподавателите на Фандъкова, че ще вземе да ви увеличи цената на билетчето на 2 лв.

47

Homer

преди 4 години

Я по-спокойно с гласоподавателите!

46

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха - Кевин. Майко мила. И................ започнаха да се кръщават с американски имена.Боже, пази България.

45

кевин

преди 4 години

като порасне ще стане германец както вече направиха стотици хиляди негови събратя