12

Анонимен

преди 4 години

Специален надзор за тия който не знаят, е покриване на удобните и санкции за всички останали. Мафиотска скапана държава.

11

Анонимен

преди 4 години

айайай пак ще спасяваме мошениците- да не би някой да им направи нещо

10

шматка

преди 4 години

Специалния надзор е нещо като чадър.Нали Гешев

9

ПроСоТо

преди 4 години

хитро!..Милиционера иска "специален надзор" върху разследванията за къщите за гости..Демек-"Това разследване ДА,това-НЕ!"НАГЛОСТТА и ДЕРИБЕЙСТВАНЕТО на "възпитаниците на ВИПОНД",както са го нарекли сега и както се е наричал ПРЕДИ,когато Тиквун е бил випусник ,СЕ РАЗВИХРЯЩе влезнем в Историята с ..невероятната си милиционерска ***,пропиваща се по неведоми пътища ПОЧТИ във всеки от нас-"Я не сакам они да крадат,я сакам я да крадем!"Ние май НЕ щем ред,искаме НИЕ да се възползваме от безр

8

...

преди 4 години

До Абе: Абе, това е национализация. Да върнат парите, да им сложат глоби, да платят и лихви, да им отнемат лицензи, но де юре имотът си е тебен.

7

бай Тодор

преди 4 години

Биляна Бонева от БНТ има говорен дефект,що не е освободят?

6

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 3 Е , сега вече има кой да реагира. Успех.

5

Абе

преди 4 години

Що просто не вземат да ги конфискуват в полза на народа и да ги направят почивни станции?Така следващите избори ще са в кърпа вързани.

4

Анонимен

преди 4 години

Интересно , повечето къщи за "гости" са на дпс

3

Анонимен

преди 4 години

Претенциите им са въз основа на документи, за които многократно бяха публикувани редица доказателства за фалшифицирането им. За схемата за измама са сигнализирани всички възможни институции в държавата, но никой не реагира.

2

Анонимен

преди 4 години

Свързаните с депутата от ДПС Делун Пеевски фирми Ардастрой ООД и Аполо инженеринг ООД ще приберат 12 милиона лева от първата частична сметка за разпределение на парите от КТБ. Това е решението на съдът, който без да е виждал документите, приключва двугодишната сага, в която дружествата, подпомагани от синдиците на КТБ Кристи Маринова и Ангел Донов, си прибират парите.

1

интересно

преди 4 години

Ама нали бяха 240 къщи ,или тези на герберистката мафия не се броят !