35

Анонимен

преди 4 години

Велика е Франция която си пази суверенитета и няма ни една база на своя теротория и си развива ядрения арсенал. Кога Германия с космическа програма? Сбирщина от пенсионери и бежанци с безполезен език говорен само в лихтенщайн. Армия нямат, скоро и ядрена енергетика и индустрия няма да имат, а от там и икономиката им заминава на кино.

34

Анонимен

преди 4 години

Това е в резултат от търговските войни и от несигурността по света, следствие от яловите политики на Оранжевия клоун. Германия е велика нация и ще се оправи, нямайте грижа. Мислете за България. Deutschland uber alles!

33

Анонимен

преди 4 години

Автомобил Хуавей ще фалира немската икономика. Гладни немци ще емигрират в Австралия, Нова Зеландия, Мароко, Алжир.

32

Анонимен

преди 4 години

Германия ще спре да произвежда коли и ще започне да произвежда танкове Леопард 3, с които ще осигури отнетите от САЩ пазари.

31

Скептик

преди 4 години

При всички глупости говорени и писани по медиите срещу дизеловите автомобили плстежноспособните ще предпочетат да си запазят старата кола. Кой е луд да си купи кола, която някой вдетинен парламент ще забрани?

30

Анонимен

преди 4 години

Браво

29

Анонимен

преди 4 години

Онова поколение което вече са пенсионери а повечето вече са покойници го няма и стана манжа с грозде. Новото поколение което ги замени са триполови *** които нямат нищо общо с поколението на Баща ми. Те работеха честно и пощенно и печелеха а тези лъжат и крадат. Фалита им е неизбежен.

28

Анонимен

преди 4 години

Германия е движещата сила на икономиката на ЕС. Сътресение в икономиката на Германия, означава срив в икономиката на България. По принцип срещу ЕС воюва САЩ, които се стремят да запазят световното си господство с всякакви средства.

27

Цар Симеон

преди 4 години

Покажете презрение към немеца, както те ни го показват на нас. Скоро ще им се затегне положението...ще се наложи да учат Български! Казах!

26

Шогун

преди 4 години

Да се спрат всички захаросани и лъжливи реклами за немските стоки!!! Това е пропаганда от най високо ниво, и нашия дупедавец се е съгласил... техните стоки не са най качествените,разберете го. Храната им е ужасна, имат качествени стоки но те са скъпи и за обикновения германец, камо ли за нас...затова при нас пращат само ***!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Германия не е окупирана от Сащ.Всичко зависи дари ще произведат продукт който да се търси.

24

Анонимен

преди 4 години

До :(Немските вериги печелят от това дадените фирми да си плащат за място в магазина.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Хората предпочитат Тесла пред Мерседес

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Българските плодове и зеленчуци още се произвеждат.Проблема е че много хора престанаха да произвеждат понеже народа пазарува евтини гръцки и турски плодове и зеленчуци. За да се оскъпят вносните плодове и зеленчуци трябва да вдигнем митата. Ако беше Тръмп досега да ги е вдигнал в България.

21

Анонимен

преди 4 години

За да се пазаруват немските коли трябва да предложат иновации.

20

Анонимен

преди 4 години

До :(За съжаление вече нямаме хубави зеленуци, защото ликвидираха всички български сортове плодове/зеленчуци както и много породи български скот по време на Ликвидационните съвети на първото управление на СДС(Филип Димитров "Фил Кенеди"). Заедно с тях бяха заличени водещите аграрни институти и висши учебни заведения в страната, наред с десетки милиони животни, бяха унищожени хиляди селскостопански машини и разрушени стотици фабрики и ферми.

19

MM

преди 4 години

ZA NOV TIGUAN V SVECIA SE CHAKA OT 3 /4 MESECA

18

От Берлин

преди 4 години

И по-лошо ще става с качеството и продукцията.. Все повече хора тук не могат да си позволят нова кола... Данъците се увеличават... Баба съвсем го удари на уволнение!!! Важното е да има пари за специалистите от Изток... А, че все повече пенсионери виждам да бъркат в кофите на супермаркетите-никой не иска да прави репортажи?! Обаче, 2 милиона нови попълнения в социалната система, ама не ебав... т да се интегрират и работят - да блъскат трудолюбивите и гостоприемни немци!

17

Анонимен

преди 4 години

Където САЩ удари става лошо. Около 1980 година Япония беше на път да стане първа икономическа сила в света, но САЩ така я удариха, че те още не могат да се съвземат. Сега САЩ удариха по Германия, но засега само по автомобилната им индустрия, но тя е основата на икономиката на Германия.

16

Цв Караянчева

преди 4 години

Те и мерцедесите им не са като едно време, като ме удариха се нагъна като хармоника, нищо общо с 500SL