181

venix

преди 4 години

Спокойно! Поради злобния си характер, месоядните ще се самоизядат и накрая ще останем само веганите! Природата си знае работата! ;) Шеговито се заяждам само... ;)

180

До 181

преди 4 години

И тебе да те оставихме без месо, ще придобие хищен и злобен вид.Обаче това има предимсва хората ще ти правят отстъпки никой няма да иска да влиза в конфликт с тебе защото не си заслужава усилията.

179

House M.D.

преди 4 години

А бе, санитарите! Как изпуснахте Яна от Площада на авиацията?

178

Нормален човек

преди 4 години

Ей хора...хранете се с, каквото искате не занимавайте обществото с вашите глупости. Джендърството, вегАнството, браковете от един пол и т.н не са нормални за нормално мислещото общество. Всеки иска нещо борите се за толерантност а всъщност ВИ сте расисти към здраво мислещите хора. Вие искате да наложите грешното и извратеното Ви мислене.

177

?

преди 4 години

Гледам дамата на снимката и се чудя защо , като не яде месо има такъв хищен и злобен вид.

176

Reptile

преди 4 години

Махалото на Фуко... обществото се измества в крайна точка на търпение от всевъзможни движения и секти, докато само не пожелае да размени свобода срещу сигурност и нормалност т. е стигаме до ДОБРОВОЛНА ДИКТАТУРА.

175

123

преди 4 години

Ние пък искаме веганството да бъде признато за психично заболяване със закон. Жалко, че изгоря лудницата. Трябва да им отворят нова, само за тях.

174

Щерю

преди 4 години

- Що за глупости?!? Утре тия, които редовно си мият зъбите също ще искат да ги броят наравно като религия ли?

173

Анонимен

преди 4 години

След тях ще тръгнат безглутеновите, безвъглехидратните и т/н. А веганите, които са такива по принуда, напр. здравословни причини? Техните права?

172

пияница мистик

преди 4 години

Интересна идея. Ако стане това с веганските фанатици, аз пък смятам да основа Българска организация на месоядците и да я превърна не само в религия, но и в култ. Аз ви казвам, мъж на средна възраст съм в 40-така и не помня и един ден, ЕДИН ДЕН в живота си който да не съм ял месо. И не помня от кога не съм боледувал

171

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищопротив вгани и мегани,но тука иде реч за дискриминация.Да се признаят веганите както какви?..Праведни??? ,Ами ако се признаят за каквито искат,тогава останалите трябва да бъдат признати за ,,по-долни'' в еволюционно отношение.Това си е чиста дискриминация.А ако продължават да натрапват правата си,това вече е ,,тоталитаризъм'', управление чрез диктат.

170

Анонимен

преди 4 години

Ще приемат закон, който да ни защитава от веганите ли?

169

Анонимен

преди 4 години

Ами колкото повече мълчите, колкото повече сте все мили, толерантни и безразлични, толкова повече ще ви се качват на главата и ще ви потискат. Накрая за едно изядено кебапче ще изискват разстрел. Това е гнусна пасмина, за която всеки издял едно кебапче е убиец и заслужава смъртно наказание. Да, да, точно така си говорят помежду си. Няма какво да го премълчаваме. Същите са като другите религиозно "толерантни" със специалните храни, които ви мразят като неверници и гои. Разлика няма.

168

ike

преди 4 години

Правилно са се ориентирали. Така или иначе веганите открай време си мязат на сектанти с поведение и разсъждения - ще им отива да им го признаят и официално :)) Обаче отговорът на Министерството на здравеопазването е повече от дeбилен и точно тази институционално-тоталитарна едностранчивост, почиваща на съмнителни "научни" факти и отнемяща правото на избор, трябва да бъде закреймена в случая.

167

Анонимен

преди 4 години

Това, което трябва да знаете, че омразата на база храна се практикува срещу вас от вегани, мюсюлмани и евреи, които го играят на обидени, ако не им сервирате "тяхната" храна. Интересното е, че те никога не се съобразяват с вас и не ви сервират вашата храна. Защото за тях вие сте гнусни и мръсни. Но ако забележите това, вие пак сте виновни. Изобщо вина ви се вменявя за всичко и се търси наказание за вас. И когато ви писне и им кажете, това е реч на омразата, защото мразят да я чуят.

166

Стамат

преди 4 години

Движението им наистина е религия, а бога им е спагетеното чудовище.

165

Матадор

преди 4 години

Абе всеки да яде каквото си иска и да не пречи и съди другите. Аз съм вегетарианец, хапвам сирене, яйца, риба понякога, но не и месо. Нямам проблем ако някой яде месо пред мен, нямам проблем и с веганите.

164

Анонимен

преди 4 години

Най-важното е да научите децата си да виждат във веганите враг на цивилизацията. Защото какво друго освен враг е някой, който само консумира вашата толерантност, но никога не е толерантен към вас, а ви мрази. Забележете и че веганите в миг притихват, ако ядящите месо са мюсюлмани и евреи. За тях няма проблеми да ядат кавото искат. Проблемът е, ако вие ядете. Вие сте обект на омразата. Което много добре показва кой я оркестрира.

163

Анонимен

преди 4 години

Идеята на веганството е, че те могат да ви дискриминират и даже мразят, но вие да не можете да ги дискриминирате. Това е цялата идея - още един фронт срещу нормалността. Именно заради това аз никога няма да бъда толерантен с вегани. Това са опасни фанатици и мои врагове. А с моите врагове аз се боря. Не ги толерирам. Толерантността е добродетел само в загиваща цивилизация.

162

Анонимен

преди 4 години

Това, което искат те е да ви казват какво да ядете. Изритвайте такива от приятелския си кръг, не сервирайте на ваше тържество веганска храна. Замислете се над следното - ако някой намира толкова гнусно това, което ядете, може ли той да ви бъде приятел или даже колега. Това е индивид, който изповядва омраза към вас. И нямате никакво задължение да го уважавате за каквото и да е.