12

Анонимен

преди 4 години

Австралийските коне счупиха крак. Световните лидери ще се съберат да решат за евтаназия на австралийските коне и да спасят земята.

11

Анонимен

преди 4 години

Австралийски Чернобил замърси земното кълбо. Софийският въздух е замърсен от австралийските аборигени от европейски произход.

10

до палят от космоса

преди 4 години

пъхни си главата под течаща студена вода. след това отиди да си изпиеш хапчетата и повтори операцията докато ти се върне акъла в главата

9

палят от космоса

преди 4 години

тестове направени по репортажи подават че се ползват за подпалване нарочно истреляни сателити.тестовете на пожарите от сателити показват един и същи вредител облъчващ от високо и пробиващ биосферата. следва включване на древна система за закърпване на пробивите чрез пожари..Ползват с е нови оръжия за масово увреждане на въздуха над континентите сега се облъчва тежко и Русия и Москва..Експерти да открият извършителите на този нов вид терор подават пострадали от Австралия ..

8

Има откат на планета

преди 4 години

Има забрана за ползване на вулкани за закърпване на остри вкл електромагнитни пробиви в биосферата..Вулканогенните процеси са прекалено скъпи за борба със създаваните от нагло престъпни човешка техника обемни увреждания.. Затова ги наказваме с пожари над цели континенти.Вместо да блокират уврежданията те искат да избият важни охранители вкл крави,***,овце и домашни птици..Отделяли били газове горките..

7

izmisliotini

преди 4 години

Димът от пожарите не е стигнал никаква Южна Америка. След някой друг ден ще съобщите, че смогът в София е в резултат от пожарите в Австралия...Интересно как ако е толкова задимено чак в Южна Америка в много австралийски градове въздухът е чист. Например в Сидни.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами необразоваността на австралийците е пословична. Ако си бяха направили труда да придобият малко познания за това какво се случва по планетата щяха да знаят че в малка България има един чутовен, титаничен пожарникар, бога на маркуча и пяната, пък и е премиер даже по съвпадение някакво.

5

-10

преди 4 години

До ПИШМАН КАПИТАЛИЗЪМПишман българщар христиенин си, бих казал.

4

ПИШМАН КАПИТАЛИЗЪМ

преди 4 години

КАТО СИ НАПЪЛНИХТЕ ДЪРЖАВИТЕ С АРАБЯ ТАКА ЩЕ Е .А ДИСКРИМИНИРАТЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ .РАСИЗЪМ СРЕЩУ БЪЛГАРИ И ПРАВОСЛАВНИ В ЦЕЛИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ САЩ И АВСТРАЛИЯ А СЕГА СИ ОБЛИЗВАТЕ СОПОЛЯТА .ЗАПАЛИХА ВИ АРАБЯТА КОИТО ИМ ЦЕЛУВАТЕ ЗАДНИЦИТЕ.

3

Анонимен

преди 4 години

Тея па един пожар немогат да преборят сума и време вече. Да ва и в пишман пожарникарите. Ако беше при нас щяха да ги разчекнат.

2

$идней малоумниико

преди 4 години

"часовник в пуканките"Само да уточня че Зрънчо никога не са произвеждали пуканки. Пак те уличих в лъжа.

1

Анонимен

преди 4 години

До 3Защо толкова държиш да се излагаш? Вземи се запознай малко с въпроса.