142

Професора

преди 4 години

Управлението на Каракачанов крие рискове за България!!!

141

Анонимен

преди 4 години

И тоя е Министър на отбраната колкото аз съм Кристиано Роналдо.

140

ПроСоТо

преди 4 години

Шкембето е изключитебно противно изделие!...Оня-Махленския ХУЛИГАН и БИЯЧ-известен с прекора "Тиквата" ,СЪЩО е "гола вода",но..барем има некаква УЛИЧНА "харизма",която привлича УЛИЧНИЦИТЕ...А тоя освен от вр т ,друго не предизвиква..Дори и у уличниците..

139

Шкембе чорба

преди 4 години

Шкембе ,ти ме преби.Голяма армия имаме в Ирак.Цели двама офицери.Пребитай ги докато са цели ,не слушай НАТО.Там вече е опасно .Като казват руснаците не се знае кой срещу кой е и кой какво иска.

138

До154

преди 4 години

И те ще се насладят *** ,като ти хвръкне кухата тиква.

137

Анонимен

преди 4 години

ВОЕННИ МИНИСТРИ НЕ СА ХОДИЛИ В КАЗАРМА,ПРАВОСЪДНИ НЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО,А НЯКАКВИ СИМЕОНОВСКИ ШКОЛИ...НЕАМ ДУМИ!

136

Анонимен

преди 4 години

По-скоро "патриотите " са опасност за бг,защото както казва Ботев-той"всичко прави за парата.Като човек що да прави?Изяда си и месата..."

135

Бравос

преди 4 години

Леле,колко е прозорлив и умен....Ама нали ся имаме самолети,дето нямат обучени пилоти-от кво да на е страх? Такъв левент за министър на отбраната имаме-,а барабар с него и толкова много вайводи -патриоти,дет продават паспорти-че те ще ни защитят първи! Тоест първи ще офейкат от България...Ама не мога пак да не се възхитя от прозорливоста, умнотията и далновидността на тескере войвода!

134

retro

преди 4 години

Агент Иван или шкембе-войвода разбира от всичко!

133

Нина

преди 4 години

До АнонименКакто във Виетнам ли .......

132

Факт

преди 4 години

"НАТО трябва да реши дали да се изтеглим от Ирак"Алоу,"патриота"!Всяка страна САМА решава дали да участва в определена мисия!С изключение на управляваните от ме*ке*рета....

131

обаче

преди 4 години

Няма снимки, нито клипове от убийството на Сюлеймани. Искам да се насладя! Но няма доказателства. Има само коментари в ЮТуб, а на мен ми трябва самото събитие! И кака, какво имаме налице дотук? Твърдения, че Сюлеймани е убит, на не и клип доказващ това. Трупът на Сюлеймани не бе показан. Защо да не си помисля, че Иран просто търси как да нападне? Няма клип, няма труп.

130

ШКЕМБЯ

преди 4 години

НАЛИ СТЕ СЪЮЗНИЦИ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ И ЧЛЕНУВАТЕ В ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО СЕГА РИСКОВИ ИМАЛО АЙДЕ БЕ КЛОУН .

129

Анонимен

преди 4 години

А напрежението в дебелото черво на Шкембе Войвода що ли крие?

128

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов, единственият риск за тебе е ако ти спрат свинското.

127

Иран

преди 4 години

има зад себе си Хизбола, Иран не е Сирия или Афганистан.САЩ и във Венецуела се провалиха.

126

Анонимен

преди 4 години

Навремето вуйчо ми пътуваше до Иран с мерцедеса, някъде '76-78. Разказваше чудеса за Техеран. После отиде 80-те и каза, че ислямистите сае бали мамата на сичко.

125

Бунгар

преди 4 години

Има ли поне един от коментиращите да е посещавал Иран? От коментарите е ясно,че хал хабер нямаме какво коментираме...Но,нали Ганйо знае всичко...

124

Стар набор

преди 4 години

Какво очаквате от една държава с 22 000 000 000 000 (двадесет и два ТРИЛИОНА) USD дълг ? Къде виждате решението на въпроса ?

123

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименПеевски е "върхът на пирамидата",драги!.."Заверата" включва много персони.а дебелия до отврат с тройния врат е САМО "ЛИЦЕТО" на въпросната "Завера"!много го възнасяти грозника!