15

Анонимен

преди 4 години

Тоя турски *** отгоре не мога да го трая

14

бай ганю

преди 4 години

те кризите са една след друга и кво сега да няма право на почивка ли?нека се усамоти и за да има време да измисли нови лъжи за пред избирателите си

13

OMG_Lucker

преди 4 години

Мислиш си: по- зле от Бокича не може да има! А после се сетиш за Перчема Дончо.. а накрая се сетиш и за Брекзитшкия перчем Джонсън и се поуспокоиш...

12

Анонимен

преди 4 години

и да е на почивка, и да не е - все тая. тоя е безгласна буква и никой не го интересува мнението му. да си взема чукалата и да се изчистват от ЕС час по-скоро!

11

Анонимен

преди 4 години

Аре, критиците у лево!К'во чак толкова му е да се спрегне и един ... MExit?!

10

Крас

преди 4 години

Що пращате децата си да учат и живеят в Англия или САЩ, а не в Иран? Хомейни веднага ще ги вземе. От тука лесно се дава акъл.

9

Анонимен

преди 4 години

Борката Джонсън го бОли шнура...Той си е терикат.Стана премиерче. Лапкането си върви.Кво му дреме за войни и т.н.Точно както Бочко-милиардер ето от село Банкя.

8

Анонимен

преди 4 години

Помпи ги е навикал, защото е свикнал всички да викат - ах, колко хубаво мирише, когато САЩ се изпуснат.А те сега се забавиха. Забавиха се да подкрепят хегемона, независимо какви ги е надробил. Нашите също, как така не чух никакво мнение по въпроса? Баце, калинката с шарена фуста, Караянчева (само да не обърка пак нещо географско).ООН-то го е дало на уво и те ни дума, ни вопъл, ни стон.

7

Абе

преди 4 години

"напът" ли бе, Павлова?Браво, нова дума измисли българска.Абе викнете някое студентче за 20 лв да ви инсталира една проверка на правописа - автоматична е и е безплатна, че ако чакаме на редакторите ви - и те, завалиите неграмотни.Или ако има поне някой грамотен там, в тая ваша ре*акция - дайте му някой лев отгоре, да ви проверява писанията, преди да ги пльоснете.

6

Анонимен

преди 4 години

Странно изказа мнение, че въпросния генерал не му е симпатичен и няма да скърби за неговата смърт, а сега излиза че се опитват да заметат ноговото изказване.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе оставете го Борката бе он го е заклещил и немое да шавне. А вие сакате речи да говори. Чекайте да го отклещи че таа го е стиснала па после ше каже нещо.

4

Анонимен

преди 4 години

Днес е понеделник и изнесеното, че Борко остава безмълвен не отговаря на истината. Меркел, Макрон и той излязоха с възвание към Ирак да преразгледал решението си от вчера за изгонване на коалиционните военни сили от иракските територия, акватория и въздушно пространство.

3

Нормален

преди 4 години

Всеки ден става нещо. За какво да си прекрати почивката, нали има нет и телефон. По тази логика трябва да работи 24/7. Ако се върне на работа конфликта ще се разреши ли?

2

Анонимен

преди 4 години

Борката я кара като нашите депутати, какво толкова е станало.

1

Господин чукачев

преди 4 години

Борис не го *** вече за слугите на евреите от Европа и САЩ тъй като вече не е в съюз с Европа. И така време е всички държави да се излязат от ЕС и да се разпадне колонизацията на евреите и да се създаде нов съюз