67

Анонимен

преди 4 години

Тук пише така-там пише така,а истината е да не захапеш дървото и после пътища бол.

66

Шаран БГ

преди 4 години

Дядо ми Йордан казваше : " Добрият човек си стои в къщата, гледа си жената и децата, работи си нивите и лозята да си храни челядта. Лошият човек не се хваща у работа, да направи нещо, да посее зърно, че и да го ожъне, овършее и смели... В дома си се завръща понякога - само да преспи и да донесе откраднатото.Него го търси по селсите мегдани и по кръчмите, сред кавгаджиите, побойниците, крадците и убийците !" Какво търсят САЩ по целия свят? Ако бяха добри хора, щяха да са си в къщата, у дома си !!

65

К. К.

преди 4 години

На тоя от БЛУМБЕРГ ще му кажа - единствено могат да бъдат застрашени рафинериите на Иран! А на Тръмп много ще му хареса вдигане цената на петрола. Тогава американските производители на шистов петрол ще възобновят с голяма радост производството, замразено заради ниските международни цени на петрола...

64

Анонимен

преди 4 години

На всяко действие има противодействие

63

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има СЛАДКО, ОГРОМНО, ЖЕСТОКО, ТЕЖКО, СМРАЗЯВАЩО, ЗВЕРСКО, АСИРИЙСКО И ДОРИ БИБЛЕЙСКО ОТМЪЩЕНИЕ!

62

какво ще стане

преди 4 години

ако руснаците гръмнат и генерал Бойко Борисов, мутрата от СИК? Дали ще се повиши цената на каракачанската ***?

61

А сега сериозно

преди 4 години

САЩ са в момента най-големия производител на енергия- тъй че не им пука. Иран са под санкции и още по яки ще са - тъй че и те файда нямат много от по високи цени. ЕС са най-големите губещи от по-високи цени, ама са мърди и не смеят да заемат позиция и подкрепят САЩ. Навели са се на Путин и Патока му.:)

60

Анонимен

преди 4 години

Докато Света Грета мовия Месия, е още на Земята , никакъв петрол не ни интересува. Тя знае че има вятърни мелници, соларни панели и батерии - меид ин Чайна- крто ще ни спаси. Как ги произвеждат китайците и как мърсят Земята чрез това и дали там ходят с маски, Света Грета ни е казала да не се интересуваме, стига да плащатаме по-високи такси и да им ги купуваме.

59

Клаузевиц

преди 4 години

До Талигара"Само ние останахме с америка,никой не ги иска тия кравари..."Е, в Близкия изток с Америка са само всички арабски държави, плюс Израел. За НАТО няма да говорим.

58

Анонимен

преди 4 години

Дано да има 3та световна и то ядрена по скоро да се изчисти малко света от ***. Може би го казвам това защото живея в Нова Зеландия на южния остров хехе

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Пожелавам ВИ глобална война !!Да се пържите в Ада!!Там гласувайтИ пак за РазБойко.

56

Анонимен

преди 4 години

Те и персите не са били толкова цивилизовани ако може да се съди по филма 300. Там ги представят като иззроди и глутница ромми търсейки пластмаса и стереопор за вторични

55

Талигара

преди 4 години

Само ние останахме с америка, никой не ги иска тия кравари, само проблеми с тях. И това което беше америка, вече не е. Не са фактор

54

Анонимен

преди 4 години

По новините гледам, как разнасят един ковчег уж с тялото на ***..........след зарята тела нямаше, както нямаше от 500 + ВагнерОФЦИ в Сирия.Който е видял снимката и видеото от останките от тойотата знае това.

53

Анонимен

преди 4 години

В нощта срещу Богоявление небето се отваря, пожелайте си нещичко.

52

Анонимен

преди 4 години

Престанете да наричате "перси" тези чершафи........те са толкова перси, колкото поммаците са турци.

51

НЕ може

преди 4 години

Защото петролът и фурмите са единственият източник на доходи за Иран и без износа на петрол (за Китай, Индия и други) просто ще умрат от глад и народът ще свали аятолаха с камъни.

50

Анонимен

преди 4 години

Евреите са лихвари, а в Библията много правилно пише, че лихварството е грях.Но колко праведни сме ние християните и защо сме християни изобщо?Всеки човек има априори усещане за Бог и всяка религия е разказана по различен начин една и съща история.Но защо християни и мюсюлмани приемаме историята разказана от евреите?!

49

Анонимен

преди 4 години

Юдея го боли най-много когато му бръкнеш в джоба и изпитва най-силна ненавист, омраза и отмъстителност. За тях е по добре да ги изтрепят до един от колкото да им вземат парите. Аз съм навит да ги гледам живи и бедни, така ще бъде по развлекателно :))

48

Анонимен

преди 4 години

Невежеството е първопричината на злото. Не е случайно, че властимащите се стараят максимално да ни държат в него.Хляб и зрелище.Само си представете колко повече време ще имате за всичко дори за собствените си мисли, ако забравите за телвизора. Дъжат ни за мозъците.