8

Обединена България

преди 4 години

Идвайте братя.Ньойският договор изтече и гадните сърби да ни връщат земите.Много беди сме виждали от нашите приятели сърбите,трябва да се действа с тях твърдо.Колко български народ измъчиха и още тормозят нашите сънародници в западните покрайнини.

7

Костадин

преди 4 години

Най-после тях държава започва пълноценно да се възползва от просперитета си на членка на ЕС на пук на съветския окупатор, върнал ни във феодални времена с безумния си комунизъм!

6

Сата НАТО

преди 4 години

Руските *** дизлайкват обединението на българите.

5

A

преди 4 години

В Дупница и Кюстендил има работа само за силно наши хора, така че това е само една манипулация, пропаганда. Предполагам, че е свързано със статията за Дачич- вижте ни ние колко сме демократични.

4

Кюстендилец

преди 4 години

До Анонимендо 3 : Те са българи ,бе ! Не си ли чел история !!!??? Дп 1919г Босилеград е част от България !

3

Анонимен

преди 4 години

А дали са успели да научат български език тези наши "сънародници", или продължават да бльофтят помежду си на сръбски?

2

анонимен

преди 4 години

За кои става на въпрос за български граждани или сръбски.Защото за Сърбия Босилеград е в югоизточните покрайнини а за България кюстендилска област е в западните покрайнини.Автора на публикацията в час по география не е гледал какво пише даскала на дъската.Стига сме гледа ли как са сърбите да си гледаме нашето дередже защото обикновеният българин е по зле от тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Да идват и да работят имаме нужда от население!Сърбите умишлено ги мачкаха и не им даваха работа,защото са българи,така се обезлюди областта им!