139

ха- ха- ха

преди 4 години

Италианците ни пратили "ценна суровина "! Няма будали бе български мафиот , всичко е ясно - взели сте много , много милиони пак за сметка на здравето на българите !

138

Alastair

преди 4 години

Понеже знам, че четете ви казвам ( на политическия елит + васали )това: Не заплашвам, предупреждавам ви като приятели. Иде нещо много лошо за вас. Вие сега се смеете, но после ще плачете. Вие искате да осигурите и вас и родатата ви за 1000 год. От вашия потомък няма да остане нищо, което да осигурявате, парите ви ще вземат, имотът ви ще вземат, а имената ви ще се запишат като Но.1 предатели на България за всички времена. Това е, за което се трудите толкова много в момента.

137

Alastair

преди 4 години

Премного интересни неща се случиха тази година, което на мен ми звучи така: "Ние сме правителството. Недосегаеми сме и ще си правим каквото ни е кеф. Ако е нужно тази държава ще я превърнем в обезлюдена пустиня, стига да спечелим от това". Злато, въздух, вода, животновъдство, здравеопазване, пари за самолети (ненужна тенекия), Родителите на България(обидно ниска пенсия), децата на България (ЗСУ, ЗЗД) и мн други. Как успяхте да го постигнете в рамките на няколко год.Че то си е направо изумително.

136

чонко чушката

преди 4 години

ВНЕСЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ!

135

чонко чушката

преди 4 години

не суровина това е злато злато злато

134

Просто статистика

преди 4 години

Ти да видиш! А защо по европейската категоризация на отпадъците тонер касетата се водят като "опасен ***"!?Аре пак некой се опитва да ни качи на джанката!

133

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова безвреден що не си го държат в Италия...

132

Хххх

преди 4 години

А тоя знае ли как се рециклират тонер касети...претопявали ги били за пластмаса...абе кау...н тонер касетите се рециклират по специална технология и самото рециклиране струва повече от самата пластмаса...

131

гешефти - постоянно

преди 4 години

До ПаметливОт всички биологично произвеждани отрови афлатоксините са най-силните чернодробни канцерогени от всички, открити до днешно време. Устойчиви са на топлинна обработка на продукта.Ако висока доза от отровата попадане в организма на човек, смъртта настъпва в течение на няколко денонощия вследствие на необратими поражения.Тогава СЛУЧАЙНО хванаха една фирма, може с години да е внасяла, може и други да е имало.Абе в Хасково не пиеха ли радиоактивна вода, без да знаят, миналата година ?

130

еколог бирофил

преди 4 години

Екологични мерки.Всички съпричастни . Кратък народен съд и разстрел.

129

Анонимен

преди 4 години

Бойклука на Европа ни превърна в заден двор.

128

ПРОСТО РЕШЕНИЕ

преди 4 години

ИМА РЕШЕНИЕБЪРЗО И ЕФЕКТИВНО:1/ ДЪРЖАВАТА УВОЛНЯВА ДИСЦИПЛИНАРНО ВЕРИГАТА СЛУЖИТЕЛИ ОТ ГРАНИЦАТА ДО МЕСТОТО НА СКЛАДИРАНИ ДОПУСНАЛИ ВНОСА,ТПРЕМИНАВАНЕТО И СКЛАДИРАНЕ ОТ МИТНИЧЕСКИ И ЗДРАВНИ КАКТО И ГРАНИЧНИ СЛУЖБА И СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦА НА МЕСТНО И ДЪРЖАВНО НИВО КОНТРОЛИРАЩИ ПОДОБЕН ВНОС2/ НАЛАГАТ НА ИЗВЪШИТЕЛЯ МАКСИМАЛА ГЛОБА ЗА ВНОСА3/ ДЪРЖАВАТА ЗАДЪЛЖАВА ВНОСИТЕЛЯ ДА РЕЕКСПОРИРА *** В 10 ДНЕВЕН СРОК СЛЕД КОЕТО ТЕКЪТ ВСЕКИДНЕВНИ ВИСОКИ ГЛОБИИНАЧЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ ЗА ЗЕЛЕНИ БИЛЕТЧЕТА В СОФИЯ

127

Prosti

преди 4 години

I ALCHNI.

126

Анонимен

преди 4 години

То да е само оня алфатоксините, дето е платил на свои хора от ГЕРБ и е станал любим и ценен кадър!Ами тези от ГЕРБ, които пробутваха в Народното събрание закон за внос и употреба на ГМО? Стана скандал и кротко направиха така, че не е разрешено да се внася, но не е забранено, защото не можело да се спре?!? Ами тези от ГЕРБ, които разрешават вноса на долнопробно палмово масло и сега няма храна в магазините без него? И кой разреши на тецовете да горят нощем италиански бокл//уци? Където копнеш гнило

125

Паметлив

преди 4 години

До sakmajdikФастъците бяха с афлатоксини - доста опасни гъбички. Но собственика на фирмата вносител ГЕРБ го направи председател на ДКСБТ да надзирава пазарите и борсите. Тоест нищо изненадващо за управлението в България.

124

Анонимен

преди 4 години

ОХ, ГОЛЯМ ВИЦ ТОВА, В ЗАГЛАВИЕТО!СЪС СЪЛЗИ СЕ СМЕЯ...

123

Анонимен

преди 4 години

Европейският б..oклyк е отишъл където му я мястото - в България. От там нататък дали ще се гори, дали ще се заравя или преработва отроввите си остават на територията на РБ.

122

Тонер

преди 4 години

Тонерът е канцерогенен...Т.е. това не са безобидни отпадъци. Пак лъжат,а ние гледаме с влажни очи и блееме нежно бееее..

121

СМД

преди 4 години

така насипани в чували, не мисля, че тонерите ще бъдат рециклирани (пълнени отново) след време.По вероятно да се пресоват (щото не могат да горят) и закопани като прах някъде

120

sakmajdik

преди 4 години

Тия от БАБХ са големи престъпници.Помня навремето фирми вкарваха фъстъци от Африка със живак и олово.Цялата смрад на Света е влезнала в БГ.Кво пречи и радиоактивни отпадъци да са хвърляни по Дунав и Черно Море.