193

И то каква мъст

преди 4 години

До тъка 40 убити иранци при скупчване на погребението, над 200 ранени, отделно 80 убити иранци при съборения по погрешка самолет в Техеран...*0 убити американци.*...Големи отмъстители са тия иранци бе все така да отмъщават! Вече си мисля че Американците трябва направо да им дадът една атомна бомба и да се приключва.

192

Симо

преди 4 години

Не. Много си е точен човека.

191

Анонимен

преди 4 години

Арабският свят никога не е бил така обединен и жаден за мъст.

190

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всъщност, първо да върне ТЕРИТОРИЯТА НА ИНДИАНЦИТЕ, ТЕКСАС НА МЕКСИКАНЦИТЕ"Те мексиканците вече си взеха тексас. Дончо излъга американите че ше строи стена и че ше депортира мексикани ама прави точно обратното. Същото и със близкия изток. Обеща че нема да има повече войни а туку що започна голяма война. Голям лъжец излезна. И преди години и аз го харесвах.

189

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"За да стане война трябва поне двама да я искат."Глупости. За да започне война е достатъчно едната страна да я иска.

188

Анонимен

преди 4 години

До ЦРУ"Тръмп ще го изберат БЕЗ ПРОБЛЕМ за 2- ри мандат.......а ако може и 3-ти....и 4 -ти"Ако започне война няма д аго изберът. И между другото той вече я започна.

187

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И един въпрос - някой да е чул или чел ИД да е атакувала Израел?"Имаше един случай когта по грешка стреляли по некви израелски войници и после им поднесоха официално извинение. Приятелски огън. Случава се.

186

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Никой никаква война няма да предизвика, защото нито милионерите в САЩ"Милионерите в САЩ не командват парада. САЩ са слуга на Израел. Война ще има със сигурност.

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Подкрепяйте ислямска държава която реже главите на неверници по площадите ..."Това го прави Саудитска Арабия. Иран е враг ан Саудитска арабия."Тръмп пази християнството"Пълни глупости. Тръм подкрепяше ислямската държава която провеждаше геноцид над християните. Именно генерал Солеймани който смаза ИДИЛ е спасителя на християните. Християнските общности най-вече язидите подкрепят Солеймани.

184

Анонимен

преди 4 години

"Близкия и Средния Изток" Интересно къде са, да живее Google Translator...

183

Анонимен

преди 4 години

"режим, който подкрепяше терора"Фалшива новина. Иранците са противници на Саудитска Арбия. Това ги прави анти-терористи.

182

Анонимен

преди 4 години

Елита на САЩ отчаяно се нуждае от война. Но има едно НО! В тази война САЩ трябва да бъдат жертва, тоест, да бъдат нападнати. Ако не са нападнати, американците няма да тръгнат да умират за кефа на елита. А ако войната не започне до няколко години (по-малко от 10), Китай ще наложи юана като световна валута и САЩ ще се разпаднат. За обикновения Янки това не е страшно, австрийците са богати и без Австроунгария, но техните богаташи не са сред най-големите в света.

181

Анонимен

преди 4 години

До Я па ти.."До ХА-ХА-ХА !!! 195 Приятел , защо винаги си неадекватен ?"Ха-ха-ха е един от малкото нормални и разумни хора тук, който е в състояние да каже нещо интересно

180

Анонимен

преди 4 години

"режим, който подкрепяше терора и най-бруталната диктатура. Няма причина да изпитваме състрадание към такъв човек."Напротив, какъв по-брутален и терористичен акт от убийството му. Терористите са САЩ. А дали едно управление е диктатура, не е работа на американците да дават оценки. Ако американците си бяха стояли дома, вместо да се бутат в БИ за да крадат ресурси, нямаше иранските генерали да са срещу тях. Те пазят интересите на страната си. И ние да имахме смели и родолюбиви хора

179

Я па ти..

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! 195 Приятел , защо винаги си неадекватен ? Сигурно от любовта ти към братушките.

178

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Успя ли да подпали война Доналд Тръмп в Близкия Изток?"Ами старае се човека,дава всичко от себе си.Администрацията също се включва активно.Както трябва да се очаква и нас ще ни хванат на хорото,а ние сме близо до събитията,ама нашите управляващи кой ги пита.Ще правят това ,което им заповядат

177

А сега сериозно

преди 4 години

Отговор на въпроса в заглавието:Тръмп войни не подпалва. И няма да подпали. Колкото и да мечтаят някои. Но шамари ще продължи да раздава. И то яки! До вразумяване!Тръмп няма нищо общо с предните президенти на САЩ. Затова и едни хора му кроят шапка от 3 години. Ама той ще им я скрои май, накрая:)

176

Анонимен

преди 4 години

Сега вече Тръмпича ше им такова ***.ата на бобмаджиите.

175

До Критичният праг

преди 4 години

Аз също не понасям янките, но 40000 е смехотворно. Само урагана Катрина изтрепа повече по един начин или друг в щата Луизиана, Тексас, Алабама, и Мисисипи и нищо... бълха ги ухапала...

174

Анонимен

преди 4 години

Който си играе с огъня рано или късно може да се самозапали, въпрос на време е ;)