32

Анонимен

преди 4 години

Ще има ли и по едно левче на час и за понсионерите полицаи които са на пенсия и заплата? Ако няма напускам.

31

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

30

Анонимен

преди 4 години

Само за МВР служителите ли?Останалите стотици хиляди полагащи нощен труд ще продължават да им дават по 25 стотинки за нощен труд.

29

Бръснаря

преди 4 години

Ето пример за Синекурна работа. Получаваш пари и когато спиш. Иначе милиционерите Не могат да изкарат и един ден на свободния Трудов Пазар.

28

ББ

преди 4 години

да платим да ги научите да пишат и четат...да научат що е справедливост и честт..да,неграмотни и случайни хора закъсали и търсещи финансова сигурност са 90% от състава ви,търсещи закрила и чешащи си егото...власт..селяни не можещи да забият пирон и неможещи да напишат 3 думи без правописна грешка,аз не плащам вече,аман от крадци и айдуци

27

Анонимен

преди 4 години

За тия, дето бият учителите, когато стачкуват ли става дума?Или за тия, които звънят на диларите, за да им кажат кога ще има акция?

26

Патриот

преди 4 години

Фактът че индивиди с подобна цървулска квадратна мутра са министри ме кара да се замисля ,че май си заслужаваме всичко зло каквото ни се случи !В една нормална държава с един що годе нормален народ този щеше да си копа компирите на села и да не се изживява много много !

25

Лошо

преди 4 години

Ния ги плюем а те мислят че дъжд вали....

24

Факт

преди 4 години

Пари само при реформи и съкращения, полицията не се ползва с доверието на народа.

23

Сандо

преди 4 години

за тия дето наистина работят е подигравка а за всички дето спят си е бонус

22

Анонимен

преди 4 години

Ясно. Т.н. "шефа" е някакъв пазач на нещо си. Демек - изкарва си "лебеца" да пази купчина пясък да не я окрадат други ...като него, ама дето не са пазачи ...Нема лошо, ама що се изказва по тоя начин... да му се чуди човек...

21

Анонимен

преди 4 години

Смешни сте, 1 лев на час. Помислете малко. Това е срамно да си го помислите. В кой век живеете.

20

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAКакво имаш против полицаите?

19

Даскала

преди 4 години

До SHEFAНе знам на кой ЙОХ си шеф, ама се пише пЪдар. Ти кое отделение си завършил?

18

НОИ

преди 4 години

То и не остана. Едни пенсионери още работят след пенсия ...

17

Баси!!!

преди 4 години

Боже, та цитираните числа са смешни! 25 стотинки на час, левче на час... Скоро в България няма да остане никой един гвоздей да забие!

16

Простикоевач

преди 4 години

До ЩеревНе е редно да разваляш отношението на хората към истамбулската конвенция! Поне не се издавай!

15

Доктор ОхБоли

преди 4 години

До НОМЕР2Много ли страдаш, че има камери навсякъде?А едно време имаше всичко.. И хлебец и сиренце... и саламчета... Сега те ловят и като караш строшеняка си с повече от разрешената скорост? Или не те ловят. А ти ги ловиш за... морковчето... :))))Утре ще идваш ли в психодиспансера или да пусна друг по-рано?

14

Щерев

преди 4 години

А останалите???. При вас пенсиониране на 45г кво ли не облаги първа категория труд и кво ли не . А сте долни майкопродавци та знае ли се . Ако дойде нормална власт се връщат званията в МВР и военизацията и попадате на Военна прокуратура и синдикална дейност нула0.

13

ДАНС

преди 4 години

Чантаджиите предлагали по лефче дарение за да взимат заплати дори и когато спят и защото са в пенсионна предпенсионна и дажена почивка в някоя от базите. Циркаджията им министър Мето -това малограмотноСикаджийко същество .Хиляди чантаджии и те предлагали.