6

Опасни лични карти

преди 4 години

Иначе за манипулиране на тълпите се ползват нагло престъпни тежко терористични и спец раз съоръжения вкл холограмни оръжия инсталирани в лични документи. Подобни са и манипулациите в ХОНГ Конг,Чили,преди години срещу Сирия,Украйна,Турция,Йемен,Либия..

5

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

По време на тестове за анти климатични оръжия провеждани от мен във Великобритания пристигнаха колеги от Испания. ПО специфични трайни увреждания на телата им- "Маслинов синдром бе констатирано отместване на климатичната охрана минус 13 000 пункта.Анализ на информация от тежко увредени региони от БЛизкия исток и южно от средиземно море се получих данни за отместване на климатичната охрана минус W17500 което е довело до тежки увреждания на зелени цветущи в миналото зони.

4

Гост

преди 4 години

Всъщност ако от години се прави едно и също нещо,т.е. има роби и управляващи,които в случая винаги са малцинство и контролират със закони масата на ментално ниво да е ограничена и подчинена на измислените закони и резулатите са едни и същи и все се страда от липсата на пари,за каква криза става въпрос и къде е решението и?

3

Свобода за Каталуния

преди 4 години

Свобода за Каталуния !!!

2

Свобода за Каталуния

преди 4 години

Свобода за Каталуния !!!!

1

Браво Симо. БРАВО!

преди 4 години

Би ли ми обяснил къде са точно "християнските ти принципи" и етика през време на управлението ти и на твойте министри? Направих един колаж насложих лицето ти върху лицето на Баал, господаря на унищожението от едноименната творба на Близзард. ДИАБЛО 2 като Симеон 2. Според мене без нали точна математика има 99 процента съвпадение! Въпроса е къде са другите двама батковци! Прекалено голям процент е ако ме питаш! И прекалено големи съвпадения!