45

Анонимен

преди 4 години

Маи така е след като македонският посланик не е издал от много години на никой виза за екскурзия до Луната.Американците си платиха навремето едни 25 милиарда-отидоха ,разгледаха и се върнаха.Отмъкнаха и едни 400 кг камъни дето Македония още си ги иска,ама те казват,че ги били платили.Въпроса е спорен и затова издаването на визи е спряно и до днес.

44

Анонимен

преди 4 години

тия измислени "учени" вместо да направят земята рай и хората да живеят доволно те за екскурзии до Луната мечтаят ! нема такава планета !

43

Анонимен

преди 4 години

Врачките по улоците познават повече от тези пишман учени. Тези говорятн небивалоци. Продават някакви мечти и дълги години харчат пари за осъществяването им. Пълни мошеници.

42

И.Б.

преди 4 години

Само като си помисля, как преследван престъпник се отървава от съдебните власти, отпътувайки за луната или някоя галактика...

41

Анонимен

преди 4 години

До анонКазваш го все едно "мноо ги разбираш".

40

Край

преди 4 години

Почти всеки във Факултета вече има книжка! За това са познали

39

анон

преди 4 години

Скоро няма да се случат тия неща. Тайното световно правителство няма да разреши статуквото да бъде променено, не и толкова бързо, за да не се изгуби контролът в/у населението на Земята. Ако на всеки бъдат дадени технологии, с които човек да си бъде самодостатъчен, то никой не би останал да живее на едно място, а постоянно би летял м/у планените. А тези пусти икономики все някой трябва да ги върти. За това нищо няма да се промени драстично - просто не сме готови! NWO не иска да сме свободни!

38

Анонимен

преди 4 години

С малки изключения писателите фантасти не са учени!Иначе не биха пренебрегнали факта,че стартовото тегло На Аполо е 2700 тона,Луната на 384000 км и т.н.....

37

Анонимен

преди 4 години

До ЖДаже и така да е, само ти си го мислиш тва.

36

Анонимен

преди 4 години

До 34Той и сега се развива, просто отнема време, за да се признае прогреса. А и го и а и това, че повечето не им пука ...

35

Анонимен

преди 4 години

Като кажете учените сещайте се , че говорите често за случайни индивиди, които си приказват, ама медията обища да раздува всичко. Добре, че повечето хора не са пълни ***...

34

До: 35

преди 4 години

Виж, всичко това е така. Само че американците са загубили част от документацията на Аполо, не цялата. Пък освен това тогавашната технология е била примитивна в сравнение с днешната!Тогава космическите скафандри ги е правила шивашка фирма за дамско бельо!

33

Анонимен

преди 4 години

Когато американците вече ходят на почивка на Луната, тогава Бойко Борисов ще е построил напълно магистралата от София до Варна!

32

туриста

преди 4 години

Навърших 222 години и пия биричка на Марс.

31

Додо

преди 4 години

Вижте, може и да не ходите на ваканция на Луната през 2020, но пък свободно можете да се гордеете, че НАСА прати там американци - масони още през 60-те години на миналия век! При това цели 6 пъти за 2,5 години! Рипаха на Луната, вееха на вятъра флага, караха бъгита из кратерите, че дори с президента Никсън по телефона си говориха, така както си беше в Овалния Кабинет - от 240.000 мили направиха телефонна връзка! Колко жалко е, че НАСА са загубили технологията и вече не могат да ходят на Луната

30

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Човечеството е в регрес.През 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век светът се за развиваше с такива темпове, че, ако се бяха запазили днес трябваше да ходим на почивка на луната.

29

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

това което не предвидиха е, че хора като мене ще вземат властта в Европа и САЩ за десетилетие и научно-техническият прогрес ще се забави с произведено в Китай до най-ниските си нива за последните 200 години!

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Много си се объркал, СЕЛСКИ !!Но като знам че си бългapak при това от прованса, разбираемо е............

27

Анонимен

преди 4 години

Това което прочетох с "ОЧАКВАНИЯТА" са АБСОЛЮТНИ ДИВОТИИ !!!Брътвежи на прости и наивни хора.Човечеството се е устремило към бездната на екологичен апокалипсис.Въпрос е на по-малко от 100 години.Отделно, системата стана толкова сложна че е въпрос на време да се разпадне.Всичко е супер некачествено. накъдето и да се обърнеш само ментета.

26

Анонимен

преди 4 години

Ми то чалга мачове дискотека нощес ви желая приятно вип парти