11

Мфакар

преди 4 години

А зрелищният екшън във Варна с откраднатото БМВ е на един 24-годишен осъден за притежание и разпространение на кокаин, марихуана и амфетамини. Това как да го разбираме.

10

Радослав

преди 4 години

До 9Това, че хората са имали късмет да не попаднат пред него не го прави невинен! Да караш кола пиян на мотика е като да се покажеш от терасата и да дадеш откос с Калашник за които нямаш разрешително! И в двата случая е въпрос на късмет дали ще нацелиш някои и ще го оставиш на място! Като си пил, вземи такси! Ако искаш да се самоубиеш сложи си въжето и така, а не да застрашаваш живота на хора на които им се живее! Като е пил 2 ракии ще има 5 лева и за такси или ще си ги пие у тях!

9

Анонимен

преди 4 години

До РадославТоя па 20 години за едното нищо хахаха направо да ги трепят, че пили 2 ракии и се качили на колата а?

8

Анонимен

преди 4 години

то ГанИъ освен за пукница и плюскане друго знае ли

7

Радослав

преди 4 години

Махнете условните присъди от закона, направете присъдата за управление на МПС в нетрезво състояние 20 години ефективна присъда без право на помилване в Трудово изправител лагер и затворниците на самоиздръжка и точно след 20-тия с такава присъда рязко ще намалеят. Сега с тия условни от по 2 години какво точно очаквате? Убил човек и хоп 6 месеца пробация и подписка, с такива присъди как точно очаквате да имат страх? Като се добави и корупцията в съд и КАТ и картинката става катастрофална!

6

Анонимен

преди 4 години

Простотията на един народ.

5

Пияни и дрогирани

преди 4 години

аз не видях дрогирани в статия смешни журналисти.Или отново опит за манипулация на обществото

4

Анонимен

преди 4 години

Ми, природата се прочиства самостоятелно.

3

Анонимен

преди 4 години

Има една причина за това тия келеше да се чувстват безсмъртни.И тя е корупция ! Те знаят, че дори да стане нещо ще платят я на Ушев, я на дознател или следовател, я на прокурор, на съдия... все ще им се размине.Преди 89-та пробвай да караш пиян и да се опитваш да подкупиш милиционерите.

2

Анонимен

преди 4 години

10ки са хванали, сигурна са били хиляди.

1

Анонимен

преди 4 години

газ бе, няма се плашите. празници са.