41

Анонимен

преди 4 години

Един образцов блок за саниране.

40

Митко

преди 4 години

Единственото полезно действие на бившия кмет на Ямбол за 12 години, беше да събори абсолютно същия тип блок в квартал Райна Княгиня. Дано и в Казанлък се намери един такъв смелчага.

39

Анонимен

преди 4 години

Контейнери има, но тези хора съвсем съзнателно си хвърлят *** пред блока вместо в кофите. Е, тогава аз защо да плащам за да почисти пред този блок? Явно хората искат са си живеят в мизерия и болести. Пък ако *** пречат на други, тогава тези от блоката трябва да бъдат накарани да си почистят. Защо аз да плащам за техните мизерии?

38

чарли

преди 4 години

Тук сигурно живеят само много чисти българи.Страх ме е да напиша кой точно живее защото ще ми премахнат коментара.

37

///

преди 4 години

Заприличва на прословутият блок в Ямбол

36

Трол

преди 4 години

До Анонимен 45По времето на комунизма, колкото и да не навиждам този строй, всяка събота правехме почистване около блоковото пространство, за нас децата беше нещо като игра!

35

До Радослав № 28

преди 4 години

Нали преди няколко години Фандъкова даде пример - работещите софиянци доброволно излязоха в почивния си ден, за да почистят около домовете си, а кметицата прати техника и хора, на които плати Общината, за да изчистят нерегламентираните сметища в ромските гета.По телевизията показаха как им чистят, а безработните ромите стоят с ръце в джобовете отстрани и гледат сеир, други ядат семки и плюят люспите върху почистения терен. Гледаха как им се чисти и това се плащаше с парите на данъкоплатците!

34

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоНе знам как би оцеляла подобна камера.Иначе предложението ти не е лошо. Може общинарите да гласуват едно правило - когото засекат, че изхвърля през балкона, после 10 дена безплатно да работи по почистването и извозването на сметта, натрупана под балконите.

33

До Анонимен 37

преди 4 години

Никога не е имало такива планини от *** в Студентския град.Вярно е, че някои момчета и момичета не са научени от родителите си, че има кошчета за смет и хвърлят опаковки от вафли където им падне, но това са единични явления (все пак достатъчни, за да развалят гледката). Вярно е и това, че през известен период у нас простотията се поощряваше и демонстрирането на простащина се считаше от някои за героизъм.Но сравнение между това на снимката и Студентския град не може да става.

32

Анонимен

преди 4 години

в град пазарджик кв. исток е същото само четам няма казани за *** отидох в квартала казах на приятеля си няматели казани за *** той ми каза от две три год.е тека къде си хвърляте *** -отговорими при ябълките.там е направо сметище миризмата е ужасна на 150м е у-ще д.гачевсрамота е живеят тези хора от първобитния строи

31

Анонимен

преди 4 години

Навремето Студентски град беше същата гледка, когато се живее в апартаментче за което не плащаш нищо или символично

30

Анонимен

преди 4 години

Те имат права а ние само задължения ! - когато се сетим да си търсим и ние правата тогава може нещо да се промени.Тези които управляват държавата не събират отпадъците около блоковете и в страната и не ги интересува хората как живеят.

29

Анонимен

преди 4 години

животни!

28

Софи Маринова

преди 4 години

Моите хора са...

27

Некъф

преди 4 години

Защо не назовете етноса на живеещите в блока за да се изясни защо си хвърлят *** през терасите.Блока се населява от същия етнос който населяваше блок 20 във гр.Ямбол.

26

БГ ОСОБЕНОСТИ

преди 4 години

Е, така де! Аз като си плащам данък смет - си изхвърлям буклука в контейнера (нали съм си платил за това). А тези, които не си плащат данък смет - те си изхвърлят буклука направо през прозореца. Пък ако иска някой - да го събира БЕЗПЛАТНО!Въпроса е защо няма санкции за това ОПАСНО поведение? Да, опасно е. Това на практика е нерелмантирано сметище, опасноно за здравето! Ама НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ПИПА ЕЛЕКТОРАТА! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ОСОБЕНОСТ НА ЕДИН ЕТНОС, А НА САМАТА ДЪРЖАВА!!! ТОВА Е БГ ОБЛИКА!

25

Нищо ново

преди 4 години

В един квартал във Варна кметът намери решение - нае няколко безработни баш-бабаити от ромската общност да чистят срещу заплащане. И постепенно *** извън контейнерите взеха да намаляват, докато изчезнаха напълно. Тези, които изхвърляха извън контейнерите, като получеха по някоя лопата в гърба от бабаитите, и започваха да хвърлят в контейнера. Та това е начина. А може и някоя камера да се монтира за да се вижда кой хвърля през терасата.

24

Радослав

преди 4 години

Защо трябва да се хабят пари на данъкоплатците за тия? Какво са направили те за обществото, че да хабим ресурс за тях? И то за да го съсипят отново след има няма месец! Да ги накарат те да си изчистят! Като ги накарате сами да си изчистят 2-3 пъти може и да им уврят 2-те мозъчни гънки, че за да е чисто, то трябва да пазят те самите! И 1 стотинка да се изхарчи за тях е престъпно безхаберие и немърливост от страна на държавата!!! После твърдите, че тия били хора, ха!

23

Радослав

преди 4 години

Защо дори се пишат такива статии? Това не е новина, това е нещо което се знае още преди да се почисти. Все пак става на въпрос за роднините на Баш Тиквондур, от тях освен да цапат и да се множат друго не се очаква! Да им оставят ***! Да се заринат до 5-тия етаж! Да им се спре всякаква здравна помощ! Оставете ги да живеят както си искат, нали права имали! Като искат средновековие, да живеят така! С малко повече късмет и черна ч**** ще мине и ще станат по малко тия дето цапат!

22

cinik

преди 4 години

Весело ще стане като го запалят...