90

Русенец

преди 4 години

Тя пасе крави в едно село до Русе, защото никой не иска да работи за тези ***. Продават мляко в центъра, веднъж купих - *** като тях - обезмаслено и със странен вкус на химикал. Имаха имото ама с кредит - всичко им го продадоха на съдия изпълнител.

89

Анонимен

преди 4 години

Много свитки малко акъл...всеки ден се срещаме с такива хора....само да ми беше паднала тая ***....

88

Пилота

преди 4 години

Ами щом комунист стана кмет на тоя град, ще берат ядове. Аз отивам да направя един полет, това умея, нищо друго.

87

Анонимен

преди 4 години

На тая, ТраЕна, май са и сбъркали името! Никак не си трае! Дайте повече инфо за това "популярно" семейство, което за България в повечето случаи се разбира мутри или далавераджии или и двете!

86

тиквонтии

преди 4 години

До АнонименКойто е пък приятел на тиквата

85

Анонимен

преди 4 години

Траяна Чернева, гадже на Кристиян Танов, който пък е пръв приятел на известния наркотрафикант Чикагото.

84

Анонимен

преди 4 години

Измeт на снимката, измeт на улицата. Голяма измeт се е развъдила

83

Така е ..

преди 4 години

В Русе всичко е възможно , щом комунист стана кмет.

82

Пенсионер

преди 4 години

Навъдиха се едни жени мани, мани. И моята е същия пустиняк.

81

Август Траян

преди 4 години

Това е липса на възпитание и деградирала ценностна система, копирана от родителите във семейството и от средата на живот!! Това са 70-80% от Българите, вкл. други етноси! Децата Ви са същите и така създавате " Спиралата на деградацията на обществото". Държавата и институциите не са Ви виновни, че сте БЕДНИ ДУХОВНО И ПАРИЧНО! Семейството като институция не съществува при тези 70-80%. Честито РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО.

80

Tundjata

преди 4 години

RUSE v ROMANIA!!!

79

Запознат

преди 4 години

1во не от страх не се говори за семейството, а от това, че просто не са толкова известни колкото се казва 2ро Траянка си е дива и откачена от край време, но всеки си намира майстора рано или късно, 3то ако толкова говорите и вдигате шум за 1-2 шамара значи найстина не е добре работата и скоро няма да се оправим разбирам да беше бой с палки и бухалки окей ама да обръщате толкова внимание за 1-2 шамара.. 4то оплювате я яко, но недай си боже той да беше отвърнал коментарите щяха да са против него..

78

Анонимен

преди 4 години

Така изглежда феодално-племенния строй, към който една нова партия ви тика с мажоритарния вот.

77

дрън дрън

преди 4 години

И шо не напишете името на великата известна русенка ве дир? И на вас ли ви търмъччат терлиците свисше м?

76

Анонимен

преди 4 години

Какво означава "популярно семейство"? По дефиниця популярно е явление което е ценено и достъпно за обшеството?Според мен тук става въпрос за известни бандити. Бандити биха били популярни ако са голям брой известни, които се съревновават за пулично удобрение, например.

75

Victimized

преди 4 години

"*** краварка от русенско село, Траяна Чернева, а "великото" семейство е на Орлин Танов, вече покойник. Свързани са с БСП."...................................."Танов бе общински съветник в Русе от 2007 г. досега, като в първия случай влезе с мандат от Народняшка земеделска партия "Никола Петков", а във втория - от ПП Земеделски съюз "Александър Стамболийски". Той бе кандидат и на последния местен вот от името на ПП "Българска социалдемокрация"."

74

Анонимен

преди 4 години

Тая с-виркаджийка извън Русйе дали ги прави тия мурафети, а?

73

123

преди 4 години

До Съпруга на жената - а ти под чехъл ли си или амеба

72

някой си

преди 4 години

Попаднала на хрисим човечец, дето без да иска я засякъл. Да беше попаднала на някой непукист като мене, че да се види в чудо, пък ако ще и държанка на "тиквата" да е! Тези *** за много велики се взеха. Пък за някои по-отворени бабаитчета имам държа брадва и метална тръба в багажника! Така е- заради такива, като тази, се увълчихме здравата!

71

Русенец

преди 4 години

*** краварка от русенско село, Траяна Чернева, а "великото" семейство е на Орлин Танов, вече покойник. Свързани са с БСП.