90

Анонимен

преди 4 години

Тази евтина нефт която се краде от Сирия се препродава на безценица в Турция и от там в България !Американските бандити не се спират пред нищо когато става въпрос за пари и ресурси!Питайте Магарешки от къде се внасят горивата !

89

Николай

преди 4 години

Турция не иска да даде петрола на Сирия защото в момента го купува ва безценица.Освободи терористите и ги прати в Либия.Феса играе двойна игра и в един момент от двата стола ще се окаже че се е надминал на нещо което му влиза дълбоко навътре и спасение няма.Не си мислете че Русия и САЩ щегооставят да си разиграва коня правешки се на велик.

88

същото

преди 4 години

Те руснаците и те така са ни "освобождавали" през Кримските войни.Уж са се биели със турците, а са стреляли по българските къщи.

87

Каунь

преди 4 години

Тука сирийци на фотото йок кат скивам се башибозук от Анадола.

86

Анонимен

преди 4 години

много страно помолиха путин да им помогне путин си пусна воиската да им помогне а сега го обвиняват сирииците в сирия са много доволни от русия а тези сириици в турция плачат нещо неми се вярва може би това е пропаганда.всичко може да се очаква от бг журналисти те са за сащ нато каквото казват господарите това пишат наще драскачи

85

Анонимен

преди 4 години

........да не съм лош проеок.Ами лош пророк си....това го прогнозираш от няколко години и все не става и не става.....няма и да стане :)

84

до Павел

преди 4 години

Днес температурата в Истанбул беше 5-6 градуса. Явно, че снимката е стара, може дори да не е от Истанбул. Какво ще кажеш Павка ?

83

Феликс

преди 4 години

С къси ръкави и голо коремче на 29.12.2019 г. Браво!

82

Поп Андрей

преди 4 години

До Анонимен 80Западните служби нали се опитаха чадо но този път пролетта в Турция не дойде, както в Украйна и другаде по света.

81

Анонимен

преди 4 години

Да протестират ама знаят защо, а в Тиквостания и не знаят! Съкратена версия за останките в Територията! Метафорки, иронийки и.т.н. з 80%-нитe

80

Кико

преди 4 години

Пуснеш ли мечката в двора, ще ти се качи на главата!

79

Анонимен

преди 4 години

на снимката, стотиците турци и сирийки са представени от онщо 16 био-обектакъде са останалите стотин и 84 бе?

78

Анонимен

преди 4 години

нещо хич не сте на ясно кой кара влака в Турция, мечтатели

77

Анонимен

преди 4 години

Ей сега очаквам западните служби да спретнат една турска пролет и да налееят едни милиони долари и евро в противниците на Султана Ердоган............мустакатия луд диктатор и активизация на кюрдите в Турция, които никак не са малко!!

76

Анонимен

преди 4 години

Да не съм лош пророк,,но ми мирише на гражданска война в Турция на светските турци (кемалисти)срещу ислямистите на Ердоган-султан!

75

Анонимен

преди 4 години

Дай боже напролет да има турска пролет.....................половината турци вече мразят султана Ердоган...........................интелигенцията е затворите- лекари, учители, професори, генерали..............да не съм лош проеок,,но ми мирише на гражданска война!Освен това никой няма да прости на Ердоган авантюрите му в Сирия и Либия!!!

74

Тези “бежанци”

преди 4 години

Защо не отиват в Катар, оае, Дубай, са? Какво търст в Европа? Нали са неверници за тях? Защо не ходят при сходната им вяра?Чий го дирят в лошата Европа? Да ходят в са и арабския полуостров, където текат реки от мед и масло.

73

за Сирия

преди 4 години

Башар Асад е единствения и законен президент на Сирия..............голям мъж и патриот се оказа, не се уплаши от теросристите, които разсипаха страната му, от чужди служби!!!Своикнаха ли демократите - либерали на Запад и у нас????Армията на Асад и руснаците си знаят работата в Сирия............дано най-накрая има мир за тая страна!!

72

за Турция

преди 4 години

Наигра се султана Ердоган- с мустака в Сирия, сега ще праща аскера си в Либия да открадне и той малко от нефта...............но това няма да се хареса на никого..............Франция, САЩ, Русия, Италия, Англия...................................очаквайте преврат в Турция...........май ще гледаме т.нар. турска пролет!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Доналд Тръмп се оттегли и предаде кюрдите, Ердоган-султана се възплозва от вакуума в Сирия............но ще си плати за авантюрата.............скоро и Русия , и САЩ ще му вдигнат мерника..............султана е пътник............може и гражданска война да има в Турция или планът за независим Кюрдистан да се активира!!